Het logo van Foppers in Concert

Frans Bauer lookalike / imitator (6) - Biografie

Frans Bauer lookalike / imitator (6)

Een foto van de lookalike en imitator van
Duur: 30 minuten
Live: Live
Gezien: 1481 keer (info)
Prijs:
Vanaf:
1.149,-
Dit zijn richtprijzen. Prijzen kunnen afwijken!(bijv. Geluid / reiskosten wel / niet inbegrepen). Prijzen veranderen behoorlijk vaak. We kunnen niet altijd de meest actuele prijzen tonen. Voor een exacte prijsopgaaf voor een optreden van deze lookalike / imitator van Frans Bauer kunt u via de knop "informatie", aan de rechterzijde, ons een bericht sturen.
Excl. 6% BTW

Biografie

Dat Frans Bauer, zijn look a like uitnodigde, om een rol als zijn dubbelganger te spelen in de videoclip van zijn single "Ra Ta Ta Da", zegt natuurlijk al genoeg over de gelijkenis. Maar dat deze look a like net als Frans in een woonwagen is geboren, van dezelfde soort muziek houdt, en ook nog praktisch het zelfde stemgeluid heeft, ontdekte Frans pas toen ze elkaar tegenkwamen.
Deze look a like was al eerder te zien in diverse tv-programmaís van oa. RTL-4, SBS-6, RTL-7, NCRV en OmrŰp Frysl‚n, maar nu maakte hij samen met Frans Bauer nog een rondje langs een aantal zenders,ter promotie van de single en videoclip van Frans.

Met een zelfde sympathieke uitstraling en sfeer, zingt deze look a like de allergrootste hits uit het populaire repertoire van de echte Frans, en maakt hij er net als Bauer gewoon een fantastisch feest van.

Snel informatie? Bel: +31(0)6-23930335
Nu ook op WhatsApp!
Direct mailen? Klik hier!

NIEUW: Foppers Messenger

Voor een goede werking van de Messenger, wordt een Cookie geplaatst. Zorg dan ook dat deze worden geaccepteerd. Door de Messenger te gebruiken ga je akkoord met het plaatsen van de Cookie.

Naam:
Bericht:

Als u dit gesprek ook op andere apparaten wil voeren, vul dan uw e-mailadres in. U ontvangt dan een link, waarmee u het gesprek ook op een ander apparaat kunt activeren.

E-mail:
Boekingen:
Gemiddelde: 4.6/5
 

10 stemmen

Mijn beoordeling:
Logo Facebook Logo Twitter Logo Instagram
Help-button
Hoe werkt deze pagina?

Op deze pagina vindt u de biografie van Frans Bauer, in dit menu heeft u de volgende opties:

1: Beeld en geluid = Naar de audio en videofragmenten (indien beschikbaar) van Frans Bauer.
2: Recensies = Bekijk geplaatste recensies van Frans Bauer of plaats er zelf een.
3: Informatie = Vraag informatie aan over Frans Bauer.
4: Boekingen = U wil Frans Bauer meteen boeken, vul dan hier het formulier in.
Prinses Beatrix lookalike, Belgie, Neil Diamond imitator, Belgie, Madonna imitator, Nederlandse Zangers, Arnold Schwarzenegger imitator, Nederlandstalig, Frans Bauer en Marco Borsato lookalike, Gelderland, Jannes imitator, Bekende Buitenlanders, Laurel and Hardy lookalike, Belgie, Queen imitator, Noord-Holland, The Village People lookalike, Overijssel, Bono lookalike, Lookalikes, Flodder imitator, Nederlandstalig, Guus meeuwis,Michael jackson,Guus,Robbie williams,Dolly,Heunen,Barry,Jack sparrow,Artiesten.

Foppers in Concert - Midslandstraat 116 - 5045 DL Tilburg - +31(0)6-23930335