Foppers in Concert

Nieuwsbericht: Foppers in Concert in Winkelcentrum Heyhoef Tilburg

Het logo van Foppers in Concert

Foppers in Concert in Winkelcentrum Heyhoef Tilburg

Een foto bij het nieuwsbericht: Foppers in Concert in Winkelcentrum Heyhoef Tilburg - Op zondag 1 juli was er in Winkelcentrum Heyhoef, in Tilburg, een koopzondag met braderie georganiseerd ter gelegenheid van het 15-jarig bestaan van het winkelcentrum.

Van 12.00 uur tot 17.00 uur waren de winkels geopend. In het winkelcentrum was een braderie, er waren enkele kermisattracties én de winkeliersvereniging hadden het concept van Foppers in Concert geboekt, en zo traden er deze middag 4 lookalikes uit de stal van Foppers in Concert op.

De middag begon met een optreden van "Net als... Andre Hazes", hij brach een aantal grote hits van Andre ten gehore, en deze werden allemaal luidkeels meegezongen. Daarna was het de beurt aan "Net als... Frans Bauer", toegestroomde "Frans" fans genoten een half uur van de vrolijke Frans Bauer muziek.

"Net als... Jan Smit" zorgde voor een lach en een traan, echte feestnummers werden afgewisseld met gevoelige, ontroerende nummers. Deze dag, met overigens prachtig weer voor een buitenevenement, werd afgesloten door "Net als... Guus Meeuwis". Deze lookalike mocht natuurlijk in het Tilburgse niet ontbreken en mocht dan de afsluiter zijn van deze gezellige dag.

De presentatie deze middag was in handen van Bart van Loon, die ook tussendoor nog enkel feestnummers zong.

Bekijk hiet het fotoalbum:Foppers in Concert in Winkelcentrum Heyhoef

Dit bericht is 463 keer gelezen.

Geplaatst op: 02-07-2012 om 12:30u

Gemiddelde: 4.5/5
2x gestemd
Mijn beoordeling: