Nieuwsbericht: Foppers in Concert in Winkelcentrum Heyhoef Tilburg

Foppers in Concert in Winkelcentrum Heyhoef Tilburg
Een foto bij het nieuwsbericht: Foppers in Concert in Winkelcentrum Heyhoef Tilburg 02-07-2012 - Op zondag 1 juli was er in Winkelcentrum Heyhoef, in Tilburg, een koopzondag met braderie georganiseerd ter gelegenheid van het 15-jarig bestaan van het winkelcentrum.

Van 12.00 uur tot 17.00 uur waren de winkels geopend. In het winkelcentrum was een braderie, er waren enkele kermisattracties én de winkeliersvereniging hadden het concept van Foppers in Concert geboekt, en zo traden er deze middag 4 lookalikes uit de stal van Foppers in Concert op.

De middag begon met een optreden van de lookalike en imitator van Andre Hazes, hij bracht een aantal grote hits van Andre ten gehore, en deze werden allemaal luidkeels meegezongen. Daarna was het de beurt aan de lookalike en imitator van Frans Bauer, toegestroomde "Frans" fans genoten een half uur van de vrolijke Frans Bauer muziek.

de lookalike en imitator van Jan Smit zorgde voor een lach en een traan, echte feestnummers werden afgewisseld met gevoelige, ontroerende nummers. Deze dag, met overigens prachtig weer voor een buitenevenement, werd afgesloten door de lookalike en imitator van Guus Meeuwis. Deze lookalike mocht natuurlijk in het Tilburgse niet ontbreken en mocht dan de afsluiter zijn van deze gezellige dag.

De presentatie deze middag was in handen van Bart van Loon, die ook tussendoor nog enkele feestnummers zong.

Bekijk hiet het fotoalbum:Foppers in Concert in Winkelcentrum Heyhoef

Dit bericht is 840 keer gelezen.

Geplaatst op: 02-07-2012 om 12:30u

Deel:
Het Whatsapp-logo Het Linkedin-logo Het Copylink-logo
Gemiddelde: 4.5/5

2x gestemd
Mijn beoordeling: