Tom, Chiel en Harry als De Foppers - Foppers in Concert

Tom, Chiel en Harry als De Foppers

Tom, Chiel en Harry als De Foppers

Een foto van Tom, Chiel en Harry als De Foppers

30 minuten

Live

5087 keer (info)

2.949,-
Dit zijn richtprijzen. Prijzen kunnen afwijken!(bijv. Geluid / reiskosten wel / niet inbegrepen). Prijzen veranderen behoorlijk vaak. We kunnen niet altijd de meest actuele prijzen tonen. Voor een exacte prijsopgaaf voor een optreden van Tom, Chiel en Harry als De Foppers kunt u via de knop "informatie", hieronder, ons een bericht sturen.

Excl. 9% BTW

Biografie

De leukste ideeën ontstaan vaak als een geintje. 3 artiesten, reeds gepokt en gemazeld in "het vak" staken de koppen bij elkaar. Solo waren ze reeds een begrip op de schrale zandgronden van de Veluwe. De combinatie van DJ Chiel, Party Harrie en Tom van Zevenbergen bleek echter een schot in de muzikale roos. Elk met hun persoonlijke kwaliteiten maar zeker als trio ook zeer verfrissend.
"Als we zelf maar lol hebben" was het eerste uitgangspunt. Ten tweede werd, met veel zorg, een repertoire samengesteld. Hits van toen en nu komen in een sneltreinvaart voorbij waarbij het criterium was: Herkenning, meezingen en vooral feest, feest, feest.

Laat je tekstboekje maar thuis en wordt meegesleept door dit heerlijke meezingfestijn. Herkenbare inhakers, Kroes, Smit, Hazes en songfestival toppers.

Dit allemaal gezongen door "De Foppers".
Bel: +31(0)6-23930335
WhatsApp: WhatsApp!
E-mail: Klik hier!
WhatsApp - Email - Messenger

Voor een goede werking van de Messenger, wordt een Cookie geplaatst. Zorg dan ook dat deze worden geaccepteerd. Door de Messenger te gebruiken ga je akkoord met het plaatsen van de Cookie.

WhatsApp
E-mail
Messenger

Keywords:
De Toppers, De Foppers, Wolter Kroes, Jan Smit, Andre Hazes, Feestact, Privefeest, Feesttent, Foppers on Tour, Medley
Deel:
Het Whatsapp-logo Het Linkedin-logo Het Copylink-logo
Gemiddelde: 4.7/5

3x gestemd
Mijn beoordeling:
Deze acts zijn wellicht óók interresant: