Menzo Kortland - Foppers in Concert

Menzo Kortland

Menzo Kortland

Een foto van Menzo Kortland

30 minuten

Live

6859 keer (info)

995,-
Dit zijn richtprijzen. Prijzen kunnen afwijken!(bijv. Geluid / reiskosten wel / niet inbegrepen). Prijzen veranderen behoorlijk vaak. We kunnen niet altijd de meest actuele prijzen tonen. Voor een exacte prijsopgaaf voor een optreden van Menzo Kortland kunt u via de knop "informatie", hieronder, ons een bericht sturen.

Excl. 9% BTW

Biografie

Wil jij Gerard Joling of Jan Smit graag boeken,maar is je budget wat kleiner? Andre Hazes of Justin Bieber op je feest zonder je bitcoins te hoeven verkopen? Dat kan! Boek Menzo Kortland en je krijgt alle artiesten in 1!
De beste imitatie-artiest van Nederland zingt in een groot meezingfeest met de stemmen van talloze artiesten uit binnen- en buitenland!

Guus Meeuwis, Andre Hazes, Ed Sheeran, Frans Duijts, Lil Kleine, Lee Towers, ze komen allemaal voorbij in een show vol energie en humor.

Mede door het enthousiasme van de sympathieke zanger is het bijna onmogelijk niet mee te zingen en te dansen. Ideaal voor ieder feest!

Sinds enkele maanden treedt de vrolijke Brabander door het hele land op in een energieke show, waarin hij de hele zaal op zijn kop zet als de bekendste sterren van Nederland.

Een optreden van Menzo Kortland staat garant voor 1 groot feest!

Menzo Kortland won in december 2017 met imitaties van Guus Meeuwis en Gers Pardoel de Sound-Alike of Music Award van 3FM. Hij werd daardoor uitgeroepen tot de beste imitatie-artiest van Nederland. Hij liet zijn imitaties in 2014 voor het eerst horen aan heel Nederland met zijn item "Gers Pardon" in de radioshow van Giel Beelen op 3FM. Hierdoor trad hij onder andere op in de Circus Request-shows in het Patronaat in Haarlem. Een doorslaand succes, dat smaakte naar veel meer.
Bel: +31(0)6-23930335
WhatsApp: WhatsApp!
E-mail: Klik hier!
WhatsApp - Email - Messenger

Voor een goede werking van de Messenger, wordt een Cookie geplaatst. Zorg dan ook dat deze worden geaccepteerd. Door de Messenger te gebruiken ga je akkoord met het plaatsen van de Cookie.

WhatsApp
E-mail
Messenger

Keywords:
Menzo Kortland, Beste imitator, Sound a Like, 3FM, Gers Pardon, Imitaties, Giel Beelen, Guus Meeuwis, Gers Pardoel, Andre Hazes, Lil Kleine, Frans Duijts, Lee Towers, Medley, Privefeest, Tentfeest, Festival, Bedrijfsfeest, Snollebollekes, Frans Bauer, Jan Smit, Feestzanger,
Deel:
Het Whatsapp-logo Het Linkedin-logo Het Copylink-logo
Gemiddelde: 5.0/5

1x gestemd
Mijn beoordeling:
Deze acts zijn wellicht óók interresant: