Jurgen Jonkers - Biografie

Het logo van Foppers in Concert

Jurgen Jonkers

Een foto van Jurgen Jonkers
Duur: 30 minuten
Live: Live
Gezien: 2037 keer (info)
Prijs:
Vanaf:
1.095,-
Dit zijn richtprijzen. Prijzen kunnen afwijken!(bijv. Geluid / reiskosten wel / niet inbegrepen). Prijzen veranderen behoorlijk vaak. We kunnen niet altijd de meest actuele prijzen tonen. Voor een exacte prijsopgaaf voor een optreden van Jurgen Jonkers kunt u via de knop "informatie", aan de rechterzijde, ons een bericht sturen.
Excl. 6% BTW

Biografie

Jurgen Jonkers is een veelzijdige zanger die zijn sporen al ruim heeft verdiend in de entertainmentwereld.Na de succesvolle musical The Sound of Music (2003-2004) heeft Jurgen op diverse podia en vele feesten opgetreden: van intiem familiefeest tot voor 28.000 mensen in het Willem II stadion in Tilburg.
Multi-zanger Jonkers kan eigenlijk alles aan, maar zocht een speciale set bij elkaar om, naar eigen zeggen "lekker te knallen".

Jurgen neemt je mee in de tijd met de beste pop en rock van Nederlandse bodem!

Wie zingt ze niet mee? "Blauw", "Iedereen is van de wereld", "Stil in mij" maar ook de hits van Marco Borsato en Kane zitten in deze energieke set!

Jurgen Jonkers maakt zich hiermee uitermate geschikt voor openbare optredens op festivals en ook op bedrijfs- of privefeest staan deze hits garant voor een volle dansvloer.
X
Het WhatsApp-logo

Goedemorgen, stuur ons nu een WhatsApp-bericht op +31623930335 en start het gesprek!

Snel informatie? Bel: +31(0)6-23930335
Nu ook op WhatsApp!
Direct mailen? Klik hier!

NIEUW: Foppers Messenger

Voor een goede werking van de Messenger, wordt een Cookie geplaatst. Zorg dan ook dat deze worden geaccepteerd. Door de Messenger te gebruiken ga je akkoord met het plaatsen van de Cookie.

Naam:
Bericht:

Als u dit gesprek ook op andere apparaten wil voeren, vul dan uw e-mailadres in. U ontvangt dan een link, waarmee u het gesprek ook op een ander apparaat kunt activeren.

E-mail:
Gemiddelde: 4.5/5
2x gestemd
Mijn beoordeling: