Jurgen Jonkers - Foppers in Concert

Jurgen Jonkers

Jurgen Jonkers

Een foto van Jurgen Jonkers

30 minuten

Live

6002 keer (info)

1.095,-
Dit zijn richtprijzen. Prijzen kunnen afwijken!(bijv. Geluid / reiskosten wel / niet inbegrepen). Prijzen veranderen behoorlijk vaak. We kunnen niet altijd de meest actuele prijzen tonen. Voor een exacte prijsopgaaf voor een optreden van Jurgen Jonkers kunt u via de knop "informatie", hieronder, ons een bericht sturen.

Excl. 9% BTW

Biografie

Jurgen Jonkers is een veelzijdige zanger die zijn sporen al ruim heeft verdiend in de entertainmentwereld.Na de succesvolle musical The Sound of Music (2003-2004) heeft Jurgen op diverse podia en vele feesten opgetreden: van intiem familiefeest tot voor 28.000 mensen in het Willem II stadion in Tilburg.
Multi-zanger Jonkers kan eigenlijk alles aan, maar zocht een speciale set bij elkaar om, naar eigen zeggen "lekker te knallen".

Jurgen neemt je mee in de tijd met de beste pop en rock van Nederlandse bodem!

Wie zingt ze niet mee? "Blauw", "Iedereen is van de wereld", "Stil in mij" maar ook de hits van Marco Borsato en Kane zitten in deze energieke set!

Jurgen Jonkers maakt zich hiermee uitermate geschikt voor openbare optredens op festivals en ook op bedrijfs- of privefeest staan deze hits garant voor een volle dansvloer.
Bel: +31(0)6-23930335
WhatsApp: WhatsApp!
E-mail: Klik hier!
WhatsApp - Email - Messenger

Voor een goede werking van de Messenger, wordt een Cookie geplaatst. Zorg dan ook dat deze worden geaccepteerd. Door de Messenger te gebruiken ga je akkoord met het plaatsen van de Cookie.

WhatsApp
E-mail
Messenger

Keywords:
Festivals, De Dijk, Jurgen Jonkers, bedrijfsfeesten, Evenementen, Pop, Rock, Kane, Marco Borsato
Deel:
Het Whatsapp-logo Het Linkedin-logo Het Copylink-logo
Gemiddelde: 4.5/5

2x gestemd
Mijn beoordeling:
Deze acts zijn wellicht óók interresant: