Uit Oe Bolleke - Foppers in Concert

Uit Oe Bolleke

Uit Oe Bolleke

Een foto van Uit Oe Bolleke

30 minuten

Semi-Live

11862 keer (info)

1.249,-
Dit zijn richtprijzen. Prijzen kunnen afwijken!(bijv. Geluid / reiskosten wel / niet inbegrepen). Prijzen veranderen behoorlijk vaak. We kunnen niet altijd de meest actuele prijzen tonen. Voor een exacte prijsopgaaf voor een optreden van Uit Oe Bolleke kunt u via de knop "informatie", hieronder, ons een bericht sturen.

Excl. 9% BTW

Biografie

Uit Oe Bolleke is ooit als zingende barkeeper begonnen in een bekende uitgaansgelegenheid in Arnhem. Daar werd hij regelmatig gevraagd om als een soort van Snollebollekes act, tijdens feestjes de tent op zijn kop te zetten.
Eigenlijk wilde Uit Oe Bolleke stand-up comedian worden, maar toen hij tijdens carnaval verkleed als Snollebollekes werd gevraagd om een paar liedjes te zingen was het hek van de dam.

Met de muziek van Snollebollekes en de kleding in de stijl van Snollebollekes voorman Rob Kemps, is het steeds weer een weergaloos feest met Uit Oe Bolleke!

Het optreden van Uit Oe Bolleke is dus volledig in de stijl van Snollebollekes.
Bel: +31(0)6-23930335
WhatsApp: WhatsApp!
E-mail: Klik hier!
WhatsApp - Email - Messenger

Voor een goede werking van de Messenger, wordt een Cookie geplaatst. Zorg dan ook dat deze worden geaccepteerd. Door de Messenger te gebruiken ga je akkoord met het plaatsen van de Cookie.

WhatsApp
E-mail
Messenger

Keywords:
Snollebollekes Tribute, Snollebollekes Imitator, Snollebollekes act, Uit Oe Bolleke, Feest, Tentfeest, Carnaval, Nondeju, Springen, Vrouwkes, Kinderfeestje, Tienerfeest, Teenageparty, sweet Sixteen Party, Examenfeest, Verjaardagsfeest, Oktoberfest, Oktoberfeest, Dameszitting, Herenzitting, Schoolfeest, Oranje, Juichen, juichcape, EK-voetbal
Deel:
Het Whatsapp-logo Het Linkedin-logo Het Copylink-logo
Gemiddelde: 5.0/5

2x gestemd
Mijn beoordeling:
Deze acts zijn wellicht óók interresant: