Bart van Loon - Foppers in Concert

Bart van Loon

Bart van Loon

Een foto van Bart van Loon

30 minuten

Live

9826 keer (info)

595,-
Dit zijn richtprijzen. Prijzen kunnen afwijken!(bijv. Geluid / reiskosten wel / niet inbegrepen). Prijzen veranderen behoorlijk vaak. We kunnen niet altijd de meest actuele prijzen tonen. Voor een exacte prijsopgaaf voor een optreden van Bart van Loon kunt u via de knop "informatie", hieronder, ons een bericht sturen.

Excl. 9% BTW

Biografie

Muziek is een belangrijke factor om een feest of evenement te doen laten slagen. Indien u besluit om Bart uit te nodigen dan kiest u voor de perfecte muzikale invulling en kwaliteit.
U kunt Bart boeken voor een optreden van 30 minuten of 2 keer 30 minuten of voor een avondvullend programma.

Hij neemt het podium in beslag, knalt tijdens elke optreden en laat het gehele publiek uit zijn dak gaan. Bart heeft een allround repertoire dat volledig aansluit op uw wensen van uw feest of evenement.

Zijn podiumpresentatie en een kippenvel bezorgende stemgeluid zorgen ervoor dat Bart van Loon veelgevraagd is op verjaardagen, personeelsfeesten, bruiloften, festivals en events.
Bel: +31(0)6-23930335
WhatsApp: WhatsApp!
E-mail: Klik hier!
WhatsApp - Email - Messenger

Voor een goede werking van de Messenger, wordt een Cookie geplaatst. Zorg dan ook dat deze worden geaccepteerd. Door de Messenger te gebruiken ga je akkoord met het plaatsen van de Cookie.

WhatsApp
E-mail
Messenger

Keywords:
Bart van Loon, Feestzanger, Tros Muziekfeesten, Nederlandstalig, Engelstalig, Feest, Verjaardag, Personeelsfeest, Hotel De Brabander, Winterberg, Apres-ski, Rudi Rozenberg, Rene Froger Imitator, Entertainer, Lied van mijn Leven
Deel:
Het Whatsapp-logo Het Linkedin-logo Het Copylink-logo
Gemiddelde: 3.9/5

54x gestemd
Mijn beoordeling:
Deze acts zijn wellicht óók interresant: