DJ / Drive-in Show - Biografie

Het logo van Foppers in Concert

DJ / Drive-in Show

Een foto van DJ / Drive-in Show
Duur: 5 uur
Live: n.v.t.
Gezien: 1855 keer (info)
Prijs:
Vanaf:
495,-
Dit zijn richtprijzen. Prijzen kunnen afwijken!(bijv. Geluid / reiskosten wel / niet inbegrepen). Prijzen veranderen behoorlijk vaak. We kunnen niet altijd de meest actuele prijzen tonen. Voor een exacte prijsopgaaf voor een optreden van DJ / Drive-in Show kunt u via de knop "informatie", aan de rechterzijde, ons een bericht sturen.
Excl. 6% BTW

Biografie

Wie maakt uw feest/evenement tot een groot succes? Ja, dat is de DJ met zijn Drive In Show.
Onze Drive In Shows zijn breed inzetbaar en voorzien van professioneel licht en geluid.Onze DJ zal zorgen voor de juiste sfeer op uw feest/evenement.

Dance-Classisc, Rock, Apre-Ski, Lounge of Nederlandstalig, alles is mogelijk, en het repertoire wordt volledig aangepast aan uw wensen.

Daarnaast zijn er diverse mogelijkheden om onze Drive In Shows uit te breiden met bijvoorbeeld: Rookmachine, Bellenblaasmachine etc.

Nieuwsgierig geworden?
Neem dan contact met ons op via het contactformulier.
X
Het WhatsApp-logo

Goedemorgen, stuur ons nu een WhatsApp-bericht op +31623930335 en start het gesprek!

Snel informatie? Bel: +31(0)6-23930335
Nu ook op WhatsApp!
Direct mailen? Klik hier!

NIEUW: Foppers Messenger

Voor een goede werking van de Messenger, wordt een Cookie geplaatst. Zorg dan ook dat deze worden geaccepteerd. Door de Messenger te gebruiken ga je akkoord met het plaatsen van de Cookie.

Naam:
Bericht:

Als u dit gesprek ook op andere apparaten wil voeren, vul dan uw e-mailadres in. U ontvangt dan een link, waarmee u het gesprek ook op een ander apparaat kunt activeren.

E-mail:
Gemiddelde: 4.6/5
5x gestemd
Mijn beoordeling: