The Jukeboxboys - Foppers in Concert

The JukeboxboysThe Jukeboxboys

Een foto van The Jukeboxboys

30 minuten

Live

4252 keer (info)

1.995,-
Dit zijn richtprijzen. Prijzen kunnen afwijken!(bijv. Geluid / reiskosten wel / niet inbegrepen). Prijzen veranderen behoorlijk vaak. We kunnen niet altijd de meest actuele prijzen tonen. Voor een exacte prijsopgaaf voor een optreden van The Jukeboxboys kunt u via de knop "informatie", hieronder, ons een bericht sturen.

Excl. 9% BTW

Biografie

Ze komen, ze zien, en ze overwinnen. De a cappella act van de vier heren is zowat de snelste, vlotste en muzikaalste die u kunt bedenken.
Met hun blote stembanden en 2 knipvingers in de hand, vergt deze act nauwelijks voorbereiding en is hij multi-inzetbaar.

Een diner, een borrel, een verjaardag, een vergadering. En dit allemaal onversterkt. Geniet van de virtuoze harmonieën en de muzikale onzin die The Jukeboxboys uit hun vocale mouwen schudden.

Ook is deze act te boeken als podium act:
Wilt u een avondje lekker achtergrondmuziek, of juist een flinke party uit de grond stampen.

De heerlijkste hits van vroeger en nu, in knallende arrangementen gegoten, power ballads, rock-én-roll. Met onze gekende schwung, blijft er geen dansvloer veilig.
Snel informatie? Bel: +31(0)6-23930335
Het kan ook via WhatsApp!
Direct mailen? Klik hier!
WhatsApp - Email - Messenger

Voor een goede werking van de Messenger, wordt een Cookie geplaatst. Zorg dan ook dat deze worden geaccepteerd. Door de Messenger te gebruiken ga je akkoord met het plaatsen van de Cookie.

WhatsApp
E-mail
Messenger

Keywords:
The Jukeboxboys, A Capella, Podium act, Rock & Roll, Jukebox, Power Ballads, Dansen, Bruiloft, Huwelijk, Feest, Evenement, Efteling, Diner, Borrel, Verjaardag, Vergadering, Congres, Beat The Best, Musical, Jersey Boys
Deel:
Het Whatsapp-logo Het Linkedin-logo Het Copylink-logo
Gemiddelde: 4.5/5

2x gestemd
Mijn beoordeling:
Deze acts zijn wellicht óók interresant: