The Jukeboxboys - Biografie

Het logo van Foppers in Concert

The Jukeboxboys

Een foto van The Jukeboxboys
Duur: 30 minuten
Live: Live
Gezien: 1183 keer (info)
Prijs:
Vanaf:
1.995,-
Dit zijn richtprijzen. Prijzen kunnen afwijken!(bijv. Geluid / reiskosten wel / niet inbegrepen). Prijzen veranderen behoorlijk vaak. We kunnen niet altijd de meest actuele prijzen tonen. Voor een exacte prijsopgaaf voor een optreden van The Jukeboxboys kunt u via de knop "informatie", aan de rechterzijde, ons een bericht sturen.
Excl. 6% BTW

Biografie

Ze komen, ze zien, en ze overwinnen. De a cappella act van de vier heren is zowat de snelste, vlotste en muzikaalste die u kunt bedenken.
Met hun blote stembanden en 2 knipvingers in de hand, vergt deze act nauwelijks voorbereiding en is hij multi-inzetbaar.

Een diner, een borrel, een verjaardag, een vergadering. En dit allemaal onversterkt. Geniet van de virtuoze harmonieën en de muzikale onzin die de boys uit hun vocale mouwen schudden.

Ook is deze act te boeken als podium act:
Wilt u een avondje lekker achter-grondmuziek, of juist een flinke party uit de grond stampen.

De heerlijkste hits van vroeger en nu, in knallende arrangementen gegoten, power ballads, rock-én-roll. Met onze gekende schwung, blijft er geen dansvloer veilig.
X
Het WhatsApp-logo

Goedemorgen, stuur ons nu een WhatsApp-bericht op +31623930335 en start het gesprek!

Snel informatie? Bel: +31(0)6-23930335
Nu ook op WhatsApp!
Direct mailen? Klik hier!

NIEUW: Foppers Messenger

Voor een goede werking van de Messenger, wordt een Cookie geplaatst. Zorg dan ook dat deze worden geaccepteerd. Door de Messenger te gebruiken ga je akkoord met het plaatsen van de Cookie.

Naam:
Bericht:

Als u dit gesprek ook op andere apparaten wil voeren, vul dan uw e-mailadres in. U ontvangt dan een link, waarmee u het gesprek ook op een ander apparaat kunt activeren.

E-mail:
Gemiddelde: 4.5/5
2x gestemd
Mijn beoordeling: