The Dutch Tenors - Foppers in Concert

The Dutch Tenors

The Dutch Tenors

Een foto van The Dutch Tenors

Vanaf 20 minuten

Live

415 keer (info)

4.195,-
Dit zijn richtprijzen. Prijzen kunnen afwijken!(bijv. Geluid / reiskosten wel / niet inbegrepen). Prijzen veranderen behoorlijk vaak. We kunnen niet altijd de meest actuele prijzen tonen. Voor een exacte prijsopgaaf voor een optreden van The Dutch Tenors kunt u via de knop "informatie", hieronder, ons een bericht sturen.

Excl. 9% BTW

Biografie

Dit 'sharp dressed' kwartet bestaat uit 4 veelbelovende zangtalenten. Ze speelden voorheen in diverse opera's en musicals, -zowel in Nederland als op West End, als op internationaal niveau. Nu bundelen ze nu hun krachtige stemmen met het vormen van The Dutch Tenors.
Door fans beschreven als 'the next Il Divo', bezingen The Dutch Tenors een mix van opera en klassiek met hedendaags repertoire. Alles op het hoogste niveau van vocale gymnastiek, symfonisch bombasme en indrukwekkende, lyrische samenzang.

Het repertoire bestaat uit songs als: 'Time to say goodbye' van Andrea Bocelli, 'Somehwere' uit West Side Story, 'Perfect Sympony' van Ed Sheeran en 'When we were young' van Adele, maar ook 'Bella Ciao', 'Volare', 'Crazy little thing called love' en een te gekke swing-versie van 'Hit me baby, one more time'. Bovendien worden er regelmatig nieuwe songs aan hun repertoiretoegevoegd.

The Dutch Tenors zijn de perfecte invulling voor concerten, theater shows, business events, charity events, high-end gezelschappen, huwelijksceremonies, galadinners, dinners, dinnershows, shows met orkesten en shows voor internationale gezelschappen. Met diverse keuzes in repertoire, sets en settijden.

Informeer naar de mogelijkheden en laat je raken door The Dutch Tenors!
Bel: +31(0)6-23930335
WhatsApp: WhatsApp!
E-mail: Klik hier!
WhatsApp - Email - Messenger

Voor een goede werking van de Messenger, wordt een Cookie geplaatst. Zorg dan ook dat deze worden geaccepteerd. Door de Messenger te gebruiken ga je akkoord met het plaatsen van de Cookie.

WhatsApp
E-mail
Messenger

Keywords:
The Dutch Tenors, Time to say goodbye, Perfect Symphony, When we were young, Hit me baby, Volare, Bella Ciao, Galadinners, dinners, dinnershows, recepties, trouwceremonies, Vocal-group, Il Divo
Deel:
Het Whatsapp-logo Het Linkedin-logo Het Copylink-logo
Gemiddelde: 5/5

1x gestemd
Mijn beoordeling:
Deze acts zijn wellicht óók interresant: