De Leukste Obers van Nederland - Foppers in Concert

De Leukste Obers van Nederland

De Leukste Obers van Nederland

Een foto van De Leukste Obers van Nederland

90 minuten / in overleg

Acte de présence

120 keer (info)

1.295,-
Dit zijn richtprijzen. Prijzen kunnen afwijken!(bijv. Geluid / reiskosten wel / niet inbegrepen). Prijzen veranderen behoorlijk vaak. We kunnen niet altijd de meest actuele prijzen tonen. Voor een exacte prijsopgaaf voor een optreden van De Leukste Obers van Nederland kunt u via de knop "informatie", hieronder, ons een bericht sturen.

Excl. 9% BTW

Biografie

"De Leukste Obers van Nederland!" zijn door hun improvisatievermogen en markante voorkomen al lang niet meer weg te denken uit de evenementenbranche. De heren van BenK hebben daarmee één van de meest populaire komedie acts in handen. Zij toeren al ruim 20 jaar rond in zowel Nederland als België als de onafscheidelijke Bedienende Neven.
U kunt rustig blijven zitten... Deze absurdistische neven zijn vermakelijke obers met een vlekkeloos cv, waaruit blijkt dat ze van goede huize komen.

Al tekent chaotiek de boventoon... Het openen van een fles wijn is al een uitdaging voor de twee. Probeer er maar niet te veel op te letten, ze bedoelen het goed. Heeft u trek? Breng het subtiel aan, voordat ze zich persoonlijk aangevallen voelen. Een ergere bediening kunt u zich bijna niet voorstellen.

De Leukste Obers van Nederland openen uw evenement op hilarische wijze met hun eigen huisregels en presenteren altijd graag de etiquette met een knipoog aan uw gasten. Vervolgens trakteren zij deze nietsvermoedende publiek op een speciale dansact. Ze zorgen ervoor dat iedereen snel zijn of haar stijfheid verliest. Kortom, deze gestrikte heren zijn een onvergetelijke toevoeging aan uw gelegenheid!

Note:
"De Leukste Obers van Nederland" hebben de afgelopen jaren hun sporen ruimschoots verdiend, op zowel particuliere feesten als bedrijfsfeesten, congressen en openingen, nationaal als internationaal.

Met voedsel wordt niet gerotzooid... maar waarmee dan wel? Ontdek het door hen uit te nodigen! Boek "De Leukste Obers van Nederland!" nu bij Foppers in Concert!

Waarvoor inzetbaar?

Ze zijn multi-inzetbaar. Vanaf de deur als warm welkom, komische hulp bij de garderobe, op ludieke wijze helpen met uitserveren, entertainment tussen de gasten, openen van het buffet of barbecue, tot het geven of ondersteunen van een speech, mensen in het zonnetje zetten, het organiseren en presenteren van een spel, quiz of bingo, enzovoort. Dit alles doen ze graag voor u op hun eigen unieke wijze! Alles zonder blikken of blozen.

De act wordt zoveel mogelijk gepersonaliseerd met betrekking tot de klant, het thema, de locatie en de wensen. Alles wordt ontwikkeld, uitgevoerd en gepresenteerd door twee professionele improvisatie-acteurs met ruime media en entertainment skills.

"De Leukste Obers van Nederland" boeken?
Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Bel: +31(0)6-23930335
WhatsApp: WhatsApp!
E-mail: Klik hier!
WhatsApp - Email - Messenger

Voor een goede werking van de Messenger, wordt een Cookie geplaatst. Zorg dan ook dat deze worden geaccepteerd. Door de Messenger te gebruiken ga je akkoord met het plaatsen van de Cookie.

WhatsApp
E-mail
Messenger

Keywords:
Obers, typetjes, leuke obers, humoristische obers, grappige obers, ontvangst
Deel:
Het Whatsapp-logo Het Linkedin-logo Het Copylink-logo
Gemiddelde: 5/5

1x gestemd
Mijn beoordeling:
Deze acts zijn wellicht óók interresant: