De Exclusieve Acts van Foppers in Concert

Het logo van Foppers in Concert

Er zijn 27 resultaten gevonden voor Exclusieve Acts:

(1-7 van 27)

Een foto van Bart van Loon
Duur: 30 minuten
Live: Live
Gezien: 1460 keer (info)
Reviews:
 4.0/5 (52x)
Prijs:
Vanaf:
595,-
Dit zijn richtprijzen. Prijzen kunnen afwijken!(bijv. Geluid / reiskosten wel / niet inbegrepen). Prijzen veranderen behoorlijk vaak. We kunnen niet altijd de meest actuele prijzen tonen. Voor een exacte prijsopgaaf voor een optreden van deze lookalike / imitator van kunt u via de knop "informatie", aan de rechterzijde, ons een bericht sturen.
Excl. 6% BTW
Muziek is een belangrijke factor om een feest of evenement te doen laten slagen. Indien u besluit om Bart uit te nodigen dan kiest u voor de perfecte muzikale invulling en kwaliteit.

Een foto van de lookalike en imitator van  Bob Dylan
Duur: 30 minuten
Live: Live
Gezien: 3228 keer (info)
Reviews:
 4.1/5 (23x)
Prijs:
Vanaf:
849,-
Dit zijn richtprijzen. Prijzen kunnen afwijken!(bijv. Geluid / reiskosten wel / niet inbegrepen). Prijzen veranderen behoorlijk vaak. We kunnen niet altijd de meest actuele prijzen tonen. Voor een exacte prijsopgaaf voor een optreden van deze lookalike / imitator van Bob Dylan kunt u via de knop "informatie", aan de rechterzijde, ons een bericht sturen.
Excl. 6% BTW
De Nederlandse Bob Dylan Look a Like verzorgt een live act van 30 minuten. Deze act is te boeken met Live zang, Martin D-28 gitaar en mondharmonica.

Een foto van de lookalike en imitator van  Caro Emerald
Duur: 30 minuten
Live: Live
Gezien: 1458 keer (info)
Reviews:
 4.1/5 (8x)
Prijs:
Vanaf:
1.095,-
Dit zijn richtprijzen. Prijzen kunnen afwijken!(bijv. Geluid / reiskosten wel / niet inbegrepen). Prijzen veranderen behoorlijk vaak. We kunnen niet altijd de meest actuele prijzen tonen. Voor een exacte prijsopgaaf voor een optreden van deze lookalike / imitator van Caro Emerald kunt u via de knop "informatie", aan de rechterzijde, ons een bericht sturen.
Excl. 6% BTW
Caro Emerald is het nieuwe geluid in de hedendaagse muziek. Ze werd bekend door het nummer "Back it up" en al snel daarna volgde de hit "Night like this". Alsof dat niet genoeg was scoorde ze ook nog eens met de hit "That Man". Caro Emerald is geinspireerd door de jaren 50 en een mix van balllroom jazz, tango, mambo met een lekkere beat.

Een foto van Claire en Marjolein als de Hollandse Tijden Meiden
Duur: 30 minuten
Live: Live
Gezien: 1802 keer (info)
Reviews:
 4.5/5 (4x)
Prijs:
Vanaf:
1.195,-
Dit zijn richtprijzen. Prijzen kunnen afwijken!(bijv. Geluid / reiskosten wel / niet inbegrepen). Prijzen veranderen behoorlijk vaak. We kunnen niet altijd de meest actuele prijzen tonen. Voor een exacte prijsopgaaf voor een optreden van deze lookalike / imitator van als de Hollandse Tijden Meiden kunt u via de knop "informatie", aan de rechterzijde, ons een bericht sturen.
Excl. 6% BTW
De Hollandse Tijden Meiden brengen een muzikaal theatraal spektakel dat doet denken aan de mooie oude tijd. Dit Delfts Blauw duo geeft authentieke Hollandsheid een swingende touch.

Een foto van Claire en Marjolein als Disco Chicks
Duur: 30 minuten
Live: Live
Gezien: 1178 keer (info)
Reviews:
 4.3/5 (4x)
Prijs:
Vanaf:
1.195,-
Dit zijn richtprijzen. Prijzen kunnen afwijken!(bijv. Geluid / reiskosten wel / niet inbegrepen). Prijzen veranderen behoorlijk vaak. We kunnen niet altijd de meest actuele prijzen tonen. Voor een exacte prijsopgaaf voor een optreden van deze lookalike / imitator van als Disco Chicks kunt u via de knop "informatie", aan de rechterzijde, ons een bericht sturen.
Excl. 6% BTW
Disco Chicks brengt u disco! En niet zomaar...... 2 zangeressen van topkwaliteit zingen de danceclassics waarvan u het bestaan eventjes vergeten was. Elk feest is nu gegarandeerd van een volle dansvloer, zeker aangezien de dames zelf ook stevig alle danspassen uit de kast trekken.

Een foto van Claire en Marjolein als The Santababies
Duur: 30 minuten
Live: Live
Gezien: 1046 keer (info)
Reviews:
 4.3/5 (3x)
Prijs:
Vanaf:
1.195,-
Dit zijn richtprijzen. Prijzen kunnen afwijken!(bijv. Geluid / reiskosten wel / niet inbegrepen). Prijzen veranderen behoorlijk vaak. We kunnen niet altijd de meest actuele prijzen tonen. Voor een exacte prijsopgaaf voor een optreden van deze lookalike / imitator van als The Santababies kunt u via de knop "informatie", aan de rechterzijde, ons een bericht sturen.
Excl. 6% BTW
The Santababies, Carly en Kathy, gaan kleine uitstapjes maken en nemen u mee naar hun winter-wonder-wereld.

Een foto van de lookalike en imitator van  Cristiano Ronaldo
Duur: 1 uur
Live: n.v.t.
Gezien: 5201 keer (info)
Reviews:
 4.2/5 (28x)
Prijs:
Vanaf:
995,-
Dit zijn richtprijzen. Prijzen kunnen afwijken!(bijv. Geluid / reiskosten wel / niet inbegrepen). Prijzen veranderen behoorlijk vaak. We kunnen niet altijd de meest actuele prijzen tonen. Voor een exacte prijsopgaaf voor een optreden van deze lookalike / imitator van Cristiano Ronaldo kunt u via de knop "informatie", aan de rechterzijde, ons een bericht sturen.
Excl. 6% BTW
Deze persoon is niet alleen een Look a Like van Cristiano Ronaldo, maar ook een groot fan.

1 | 2 | 3 | 4 | Volgende