De Exclusieve Acts van Foppers in Concert

Het logo van Foppers in Concert

Er zijn 25 resultaten gevonden voor Exclusieve Acts:

(1-7 van 25)

Een foto van de lookalike en imitator van  Amy Winehouse
Duur: 30 minuten
Live: Live
Gezien: 9778 keer (info)
Reviews:
 4.2/5 (31x)
Vanaf:
€ 1.595,-
Dit zijn richtprijzen. Prijzen kunnen afwijken!(bijv. Geluid / reiskosten wel / niet inbegrepen). Prijzen veranderen behoorlijk vaak. We kunnen niet altijd de meest actuele prijzen tonen. Voor een exacte prijsopgaaf voor een optreden van deze lookalike / imitator van Amy Winehouse kunt u via de knop "informatie", in het menu aan de linkerzijde, ons een bericht sturen.
Excl. 9% BTW
Wanneer deze look a like als Amy Winehouse op het toneel verschijnt, staat de jury perplex. Het lijkt wel de identieke tweelingzus van het Britse fenomeen.

Een foto van Bart van Loon
Duur: 30 minuten
Live: Live
Gezien: 4212 keer (info)
Reviews:
 3.9/5 (54x)
Vanaf:
€ 595,-
Dit zijn richtprijzen. Prijzen kunnen afwijken!(bijv. Geluid / reiskosten wel / niet inbegrepen). Prijzen veranderen behoorlijk vaak. We kunnen niet altijd de meest actuele prijzen tonen. Voor een exacte prijsopgaaf voor een optreden van deze lookalike / imitator van kunt u via de knop "informatie", in het menu aan de linkerzijde, ons een bericht sturen.
Excl. 9% BTW
Muziek is een belangrijke factor om een feest of evenement te doen laten slagen. Indien u besluit om Bart uit te nodigen dan kiest u voor de perfecte muzikale invulling en kwaliteit.

Een foto van de lookalike en imitator van  Bob Dylan
Duur: 30 minuten
Live: Live
Gezien: 5500 keer (info)
Reviews:
 4.1/5 (23x)
Vanaf:
€ 849,-
Dit zijn richtprijzen. Prijzen kunnen afwijken!(bijv. Geluid / reiskosten wel / niet inbegrepen). Prijzen veranderen behoorlijk vaak. We kunnen niet altijd de meest actuele prijzen tonen. Voor een exacte prijsopgaaf voor een optreden van deze lookalike / imitator van Bob Dylan kunt u via de knop "informatie", in het menu aan de linkerzijde, ons een bericht sturen.
Excl. 9% BTW
De Nederlandse Bob Dylan Look a Like verzorgt een live act van 30 minuten. Deze act is te boeken met Live zang, Martin D-28 gitaar en mondharmonica.

Een foto van Claire en Marjolein als de Hollandse Tijden Meiden
Duur: 30 minuten
Live: Live
Gezien: 3162 keer (info)
Reviews:
 4.5/5 (4x)
Vanaf:
€ 1.195,-
Dit zijn richtprijzen. Prijzen kunnen afwijken!(bijv. Geluid / reiskosten wel / niet inbegrepen). Prijzen veranderen behoorlijk vaak. We kunnen niet altijd de meest actuele prijzen tonen. Voor een exacte prijsopgaaf voor een optreden van deze lookalike / imitator van als de Hollandse Tijden Meiden kunt u via de knop "informatie", in het menu aan de linkerzijde, ons een bericht sturen.
Excl. 9% BTW
De Hollandse Tijden Meiden brengen een muzikaal theatraal spektakel dat doet denken aan de mooie oude tijd. Dit Delfts Blauw duo geeft authentieke Hollandsheid een swingende touch.

Een foto van Claire en Marjolein als Disco Chicks
Duur: 30 minuten
Live: Live
Gezien: 2150 keer (info)
Reviews:
 4.3/5 (4x)
Vanaf:
€ 1.195,-
Dit zijn richtprijzen. Prijzen kunnen afwijken!(bijv. Geluid / reiskosten wel / niet inbegrepen). Prijzen veranderen behoorlijk vaak. We kunnen niet altijd de meest actuele prijzen tonen. Voor een exacte prijsopgaaf voor een optreden van deze lookalike / imitator van als Disco Chicks kunt u via de knop "informatie", in het menu aan de linkerzijde, ons een bericht sturen.
Excl. 9% BTW
Disco Chicks brengt u disco! En niet zomaar...... 2 zangeressen van topkwaliteit zingen de danceclassics waarvan u het bestaan eventjes vergeten was. Elk feest is nu gegarandeerd van een volle dansvloer, zeker aangezien de dames zelf ook stevig alle danspassen uit de kast trekken.

Een foto van Claire en Marjolein als The Santababies
Duur: 30 minuten
Live: Live
Gezien: 1931 keer (info)
Reviews:
 4.3/5 (3x)
Vanaf:
€ 1.195,-
Dit zijn richtprijzen. Prijzen kunnen afwijken!(bijv. Geluid / reiskosten wel / niet inbegrepen). Prijzen veranderen behoorlijk vaak. We kunnen niet altijd de meest actuele prijzen tonen. Voor een exacte prijsopgaaf voor een optreden van deze lookalike / imitator van als The Santababies kunt u via de knop "informatie", in het menu aan de linkerzijde, ons een bericht sturen.
Excl. 9% BTW
The Santababies, Carly en Kathy, gaan kleine uitstapjes maken en nemen u mee naar hun winter-wonder-wereld.

Een foto van de lookalike en imitator van  Cristiano Ronaldo
Duur: 1 uur
Live: Acte de présence
Gezien: 12918 keer (info)
Reviews:
 4.2/5 (28x)
Vanaf:
€ 995,-
Dit zijn richtprijzen. Prijzen kunnen afwijken!(bijv. Geluid / reiskosten wel / niet inbegrepen). Prijzen veranderen behoorlijk vaak. We kunnen niet altijd de meest actuele prijzen tonen. Voor een exacte prijsopgaaf voor een optreden van deze lookalike / imitator van Cristiano Ronaldo kunt u via de knop "informatie", in het menu aan de linkerzijde, ons een bericht sturen.
Excl. 9% BTW
Deze persoon is niet alleen een Look a Like van Cristiano Ronaldo, maar ook een groot fan.

1 | 2 | 3 | 4 | Volgende