Cristiano Ronaldo lookalike / imitator - Foppers in Concert

Cristiano Ronaldo lookalike / imitator

De lookalike / imitator van Cristiano Ronaldo (173)

Een foto van de lookalike / imitator van Cristiano Ronaldo (173)

1 uur

Acte de présence

31272 keer (info)

995,-
Dit zijn richtprijzen. Prijzen kunnen afwijken!(bijv. Geluid / reiskosten wel / niet inbegrepen). Prijzen veranderen behoorlijk vaak. We kunnen niet altijd de meest actuele prijzen tonen. Voor een exacte prijsopgaaf voor een optreden van de lookalike / imitator van Cristiano Ronaldo (173) kunt u via de knop "informatie", hieronder, ons een bericht sturen.

Excl. 9% BTW

Biografie

Deze persoon is niet alleen een lookalike van Cristiano Ronaldo, maar ook een groot fan.
Deze lookalike word al jaren vergeleken met Cristiano Ronaldo maar nam het zelf allemaal niet zo serieus. Maar in zijn vakantie periode in spanje werd hij dagelijks meerdere malen door vele vreemde aangesproken als Ronaldo. Zijn vrienden hadden dit al eerder opgemerkt, maar hij zag het zelf niet zo. De gebeurtenis op vakantie was echt de druppel die hem deed vertellen dat hij hier iets mee moest gaan doen.

Naar veel aandringen van zijn omgeving
benaderde hij Foppers in Concert, om ook hem te gaan plaatsen en in te zetten voor reclamespots en Meet en Greets.

Nogmaals: Deze persoon is niet alleen een lookalike, maar ook een fan die alles weet en tot het voetballen toe probeert te imiteren.
Bel: +31(0)6-23930335
WhatsApp: WhatsApp!
E-mail: Klik hier!
WhatsApp - Email - Messenger

Voor een goede werking van de Messenger, wordt een Cookie geplaatst. Zorg dan ook dat deze worden geaccepteerd. Door de Messenger te gebruiken ga je akkoord met het plaatsen van de Cookie.

WhatsApp
E-mail
Messenger

Keywords:
Christiano Ronaldo Look a Like, Christiano Ronaldo Dubbelganger, Christiano Ronaldo Imitator, Voetbal, Reclamespots, Fotoshoots, Meet & Greet, Ronaldo, Checkpoint, EO, Z@pp, Zapp, Voetballer, Gouden Bal, FIFA-gala,Zürich, Nike
Deel:
Het Whatsapp-logo Het Linkedin-logo Het Copylink-logo
Gemiddelde: 4.2/5

28x gestemd
Mijn beoordeling:
Deze acts zijn wellicht óók interresant: