Mr Bean lookalike / imitator (50)

Het logo van Foppers in Concert

Mr Bean lookalike / imitator (50)

Een foto van de lookalike en imitator van Mr Bean
Duur: 25 minuten
Live: Live
Gezien: 2578 keer (info)
Vanaf:
595,-
Dit zijn richtprijzen. Prijzen kunnen afwijken!(bijv. Geluid / reiskosten wel / niet inbegrepen). Prijzen veranderen behoorlijk vaak. We kunnen niet altijd de meest actuele prijzen tonen. Voor een exacte prijsopgaaf voor een optreden van deze lookalike / imitator van Mr Bean kunt u via de knop "informatie", aan de rechterzijde, ons een bericht sturen.
Excl. 9% BTW

Biografie

Ooit werkte deze Look a Like in een fabriek als lasser. Dit heeft hij ongeveer 7 jaar gedaan tot op de dag dat hij besloot zich in te schrijven bij een modellenbureau. Niet omdat hij een model wilde worden maar wel om een mime-opleiding te volgen. Tijdens deze opleiding werd hij ontdekt als het typetje "Mr. Bean".
Aan het einde van de opleiding deed hij zijn debuut optreden en met veel succes! Mr. Bean kreeg een staande ovatie en hij nam het besluit om dit komische typetje verder uit te bouwen. Na vele dagen de videobeelden van Mr. Bean te hebben bestudeerd ging hij op een dag zwemmen en daar gebeurde het. Even kroop hij in de huid van Mr.Bean en na dit eerste "live" optreden vroeg men al om handtekeningen en.... of hij soms ook op verjaardagsfeestjes optrad? Die dag begon een succesvolle carriėre. Nu imiteert hij Mr.Bean full time sinds 1996.
X
Het WhatsApp-logo

Goedemorgen, stuur ons nu een WhatsApp-bericht op +31623930335 en start het gesprek!

Snel informatie? Bel: +31(0)6-23930335
Nu ook op WhatsApp!
Direct mailen? Klik hier!

Foppers Messenger

Voor een goede werking van de Messenger, wordt een Cookie geplaatst. Zorg dan ook dat deze worden geaccepteerd. Door de Messenger te gebruiken ga je akkoord met het plaatsen van de Cookie.

Gemiddelde: 4.4/5
7x gestemd
Mijn beoordeling: