Koning Filip lookalike / imitator - Foppers in Concert

Koning Filip lookalike / imitatorKoning Filip lookalike / imitator

Een foto van de lookalike en imitator van Koning Filip

1 uur

Live

22207 keer (info)

695,-
Dit zijn richtprijzen. Prijzen kunnen afwijken!(bijv. Geluid / reiskosten wel / niet inbegrepen). Prijzen veranderen behoorlijk vaak. We kunnen niet altijd de meest actuele prijzen tonen. Voor een exacte prijsopgaaf voor een optreden van Net als...Koning Filip kunt u via de knop "informatie", hieronder, ons een bericht sturen.

Excl. 9% BTW

Biografie

Hij is aanwezig op de opening van uw braderie, bedrijfsfeest of familiebijeenkomst. Hij verzorgt deze gelegenheid bijvoorbeeld met het geven van een kleine speech, het opspelden van eretekens, enzovoort. Ook voor nieuwe voorstellen staat deze lookalike en imitator van Koning Filip altijd open.
Snel informatie? Bel: +31(0)6-23930335
Het kan ook via WhatsApp!
Direct mailen? Klik hier!
WhatsApp - Email - Messenger

Voor een goede werking van de Messenger, wordt een Cookie geplaatst. Zorg dan ook dat deze worden geaccepteerd. Door de Messenger te gebruiken ga je akkoord met het plaatsen van de Cookie.

WhatsApp
E-mail
Messenger

Keywords:
Koning Filip Look a like, Koning Filip Dubbelganger, Koning Filip Imitator, Koning Albert, Prins, Royalty, Belgisch Koningshuis, Opening, Speech, Lintje doorknippen, Fotoshoot, Meet & Greet, Belgie, Jonkvrouw Mathilde, Belg, Acte de presence, Koningin Mathilde, Belgie, Sound-a-like
Deel:
Het Whatsapp-logo Het Linkedin-logo Het Copylink-logo
Gemiddelde: 4.2/5

12x gestemd
Mijn beoordeling:
Deze acts zijn wellicht óók interresant: