Lookalikes en imitators - Buitenlandse zangeres

Het logo van Foppers in Concert

Er zijn 18 resultaten gevonden voor Buitenlandse zangeres:

(1-7 van 18)

Alicia Keys lookalike / imitator

Een foto van de lookalike en imitator van Alicia Keys

30 minuten

Live

7872 keer (info)

 4.1/5 (18x)

€ 1.749,-
Dit zijn richtprijzen. Prijzen kunnen afwijken!(bijv. Geluid / reiskosten wel / niet inbegrepen). Prijzen veranderen behoorlijk vaak. We kunnen niet altijd de meest actuele prijzen tonen. Voor een exacte prijsopgaaf voor een optreden van Net als... Alicia Keys kunt u via de knop "informatie", aan de rechterzijde, ons een bericht sturen.

Excl. 9% BTW

Sluit je ogen en je hoort Alicia Keys. Je ziet het, je hoort het en je denkt ... woh!

Amy Winehouse lookalike / imitator

Een foto van de lookalike en imitator van Amy Winehouse

30 minuten

Live

16732 keer (info)

 4.2/5 (31x)

€ 1.795,-
Dit zijn richtprijzen. Prijzen kunnen afwijken!(bijv. Geluid / reiskosten wel / niet inbegrepen). Prijzen veranderen behoorlijk vaak. We kunnen niet altijd de meest actuele prijzen tonen. Voor een exacte prijsopgaaf voor een optreden van Net als... Amy Winehouse kunt u via de knop "informatie", aan de rechterzijde, ons een bericht sturen.

Excl. 9% BTW

Wanneer deze lookalike als Amy Winehouse op het toneel verschijnt, staat de jury perplex. Het lijkt wel de identieke tweelingzus van het Britse fenomeen.

Beyonce lookalike / imitator

Een foto van de lookalike en imitator van Beyonce

20 minuten

Semi-Live

17257 keer (info)

 4.2/5 (19x)

€ 1.995,-
Dit zijn richtprijzen. Prijzen kunnen afwijken!(bijv. Geluid / reiskosten wel / niet inbegrepen). Prijzen veranderen behoorlijk vaak. We kunnen niet altijd de meest actuele prijzen tonen. Voor een exacte prijsopgaaf voor een optreden van Net als... Beyonce kunt u via de knop "informatie", aan de rechterzijde, ons een bericht sturen.

Excl. 9% BTW

Beyonce is gespot in Nederland! Kranten staan er vol van. Ze word overal gevolgd en bekeken. Maar niks van dit is waar.......Het is de Beyonce lookalike!

Blondie lookalike / imitator

Een foto van de lookalike en imitator van Blondie

30 minuten

Live

764 keer (info)

 4/5 (1x)

€ 995,-
Dit zijn richtprijzen. Prijzen kunnen afwijken!(bijv. Geluid / reiskosten wel / niet inbegrepen). Prijzen veranderen behoorlijk vaak. We kunnen niet altijd de meest actuele prijzen tonen. Voor een exacte prijsopgaaf voor een optreden van Net als... Blondie kunt u via de knop "informatie", aan de rechterzijde, ons een bericht sturen.

Excl. 9% BTW

We hebben nu ook een Blondie lookalike en imitator. De naam "Blondie" duidt op de gehele groep/band. Deze zangeres brengt in haar eentje de meest bekende nummers van de groep Blondie. We hadden het ook de Debbie Harry lookalike en imitator kunnen noemen, maar Blondie is wat algemener.

Cher lookalike / imitator

Een foto van de lookalike en imitator van Cher

30 minuten

Live

12534 keer (info)

 4.3/5 (12x)

€ 1.495,-
Dit zijn richtprijzen. Prijzen kunnen afwijken!(bijv. Geluid / reiskosten wel / niet inbegrepen). Prijzen veranderen behoorlijk vaak. We kunnen niet altijd de meest actuele prijzen tonen. Voor een exacte prijsopgaaf voor een optreden van Net als... Cher kunt u via de knop "informatie", aan de rechterzijde, ons een bericht sturen.

Excl. 9% BTW

De Cher lookalike was te zien bij Talpa, tijdens de hoogtepunten van "In de huid van". Met het nummer "Strong enough" wist zij met ruime voorsprong winnares van het programma te worden.

Diana Ross lookalike / imitator

Een foto van de lookalike en imitator van Diana Ross

30 minuten

Playback

8479 keer (info)

 4.1/5 (17x)

€ 995,-
Dit zijn richtprijzen. Prijzen kunnen afwijken!(bijv. Geluid / reiskosten wel / niet inbegrepen). Prijzen veranderen behoorlijk vaak. We kunnen niet altijd de meest actuele prijzen tonen. Voor een exacte prijsopgaaf voor een optreden van Net als... Diana Ross kunt u via de knop "informatie", aan de rechterzijde, ons een bericht sturen.

Excl. 9% BTW

Deze lookalike act van Diana Ross is entertainment van de bovenste plank. Als n van de prijswinnende finalisten in Robert ten Brinks "De Travestie Show" heeft deze lookalike van Diana Ross zon enorme indruk achtergelaten dat er direct sprake was van een nieuwe ster in de Showbizz.

Helene Fischer lookalike / imitator (262)

Een foto van de lookalike en imitator van Helene Fischer

30 minuten

Live

29564 keer (info)

 5.0/5 (1x)

€ 1.595,-
Dit zijn richtprijzen. Prijzen kunnen afwijken!(bijv. Geluid / reiskosten wel / niet inbegrepen). Prijzen veranderen behoorlijk vaak. We kunnen niet altijd de meest actuele prijzen tonen. Voor een exacte prijsopgaaf voor een optreden van Net als... Helene Fischer kunt u via de knop "informatie", aan de rechterzijde, ons een bericht sturen.

Excl. 9% BTW

De heetste en enige Helene Fischer lookalike, welke ook aan de Playa de Palma op Mallorca te vinden is.

1 | 2 | 3 | Volgende
 • De Home-button
 • Het Facebook-logo
 • Het Twitter-logo
 • Het Instagram-logo
 • Het YouTube-logo
 • Het TikTok-logo

Foppers in Concert
Midslandstraat 116
5045 DL Tilburg
+31(0)6-23930335

Copyright: Foppers in Concert 2022©