Het logo van Foppers in Concert
Contactgegevens
Foppers in Concert
Midslandstraat 116
5045 DL Tilburg
Nederland
+31(0)6-23930335
info@foppersinconcert.nl
Twitter

Artiesten - Buitenlandse zangeres

Er zijn 15 resultaten gevonden voor Buitenlandse zangeres:

(1-7 van 15)

Een foto van de lookalike en imitator van  Alicia Keys
Duur: 30 minuten
Live: Live
Gezien: 1876 keer (info)
Reviews:
 4.1/5 (18x)
Prijs:
Vanaf:
€ 1.749,-
Dit zijn richtprijzen. Prijzen kunnen afwijken!(bijv. Geluid / reiskosten wel / niet inbegrepen). Prijzen veranderen behoorlijk vaak. We kunnen niet altijd de meest actuele prijzen tonen. Voor een exacte prijsopgaaf voor een optreden van deze lookalike en imitator van Alicia Keys kunt u via de knop informatie, in het profiel van deze act, een bericht sturen.
Excl. 6% BTW
Sluit je ogen en je hoort Alicia Keys. Je ziet het, je hoort het en je denkt ……… woh!

Een foto van de lookalike en imitator van  Amy Winehouse
Duur: 30 minuten
Live: Live
Gezien: 3952 keer (info)
Reviews:
 4.2/5 (31x)
Prijs:
Vanaf:
€ 1.595,-
Dit zijn richtprijzen. Prijzen kunnen afwijken!(bijv. Geluid / reiskosten wel / niet inbegrepen). Prijzen veranderen behoorlijk vaak. We kunnen niet altijd de meest actuele prijzen tonen. Voor een exacte prijsopgaaf voor een optreden van deze lookalike en imitator van Amy Winehouse kunt u via de knop informatie, in het profiel van deze act, een bericht sturen.
Excl. 6% BTW
Wanneer deze look a like als Amy Winehouse op het toneel verschijnt, staat de jury perplex. Het lijkt wel de identieke tweelingzus van het Britse fenomeen.

Een foto van de lookalike en imitator van  Aretha Franklin
Duur: 30 minuten
Live: Live
Gezien: 1841 keer (info)
Reviews:
 4.2/5 (10x)
Prijs:
Vanaf:
€ 1.149,-
Dit zijn richtprijzen. Prijzen kunnen afwijken!(bijv. Geluid / reiskosten wel / niet inbegrepen). Prijzen veranderen behoorlijk vaak. We kunnen niet altijd de meest actuele prijzen tonen. Voor een exacte prijsopgaaf voor een optreden van deze lookalike en imitator van Aretha Franklin kunt u via de knop informatie, in het profiel van deze act, een bericht sturen.
Excl. 6% BTW
Enthousiaste, professionele en bovenal een knaller van een zangeres. Ze heeft in 1993 meegedaan aan de soundmixshow van Henny Huisman. Dit optreden heeft haar bekendheid gegeven. Zij zet een geweldige performance neer van o.a. Aretha Franklin.

Een foto van de lookalike en imitator van  Beyonce
Duur: 20 minuten
Live: Semi-Live
Gezien: 5051 keer (info)
Reviews:
 4.2/5 (19x)
Prijs:
Vanaf:
€ 1.995,-
Dit zijn richtprijzen. Prijzen kunnen afwijken!(bijv. Geluid / reiskosten wel / niet inbegrepen). Prijzen veranderen behoorlijk vaak. We kunnen niet altijd de meest actuele prijzen tonen. Voor een exacte prijsopgaaf voor een optreden van deze lookalike en imitator van Beyonce kunt u via de knop informatie, in het profiel van deze act, een bericht sturen.
Excl. 6% BTW
Beyonce is gespot in Nederland! Kranten staan er vol van. Ze word overal gevolgd en bekeken. Maar niks van dit is waar.......Het is de Beyonce Look a Like!

Een foto van de lookalike en imitator van  Cher
Duur: 30 minuten
Live: Live
Gezien: 2390 keer (info)
Reviews:
 4.3/5 (12x)
Prijs:
Vanaf:
€ 1.895,-
Dit zijn richtprijzen. Prijzen kunnen afwijken!(bijv. Geluid / reiskosten wel / niet inbegrepen). Prijzen veranderen behoorlijk vaak. We kunnen niet altijd de meest actuele prijzen tonen. Voor een exacte prijsopgaaf voor een optreden van deze lookalike en imitator van Cher kunt u via de knop informatie, in het profiel van deze act, een bericht sturen.
Excl. 6% BTW
The Dutch Cher was te zien bij Talpa, tijdens de hoogtepunten van "In de huid van". Met het nummer ‘Strong enough’ wist zij met ruime voorsprong winnares van het programma te worden.

Een foto van de lookalike en imitator van  Christina Aguilera
Duur: 30 minuten
Live: Live
Gezien: 1839 keer (info)
Reviews:
 4.2/5 (28x)
Prijs:
Vanaf:
€ 1.595,-
Dit zijn richtprijzen. Prijzen kunnen afwijken!(bijv. Geluid / reiskosten wel / niet inbegrepen). Prijzen veranderen behoorlijk vaak. We kunnen niet altijd de meest actuele prijzen tonen. Voor een exacte prijsopgaaf voor een optreden van deze lookalike en imitator van Christina Aguilera kunt u via de knop informatie, in het profiel van deze act, een bericht sturen.
Excl. 6% BTW
Deze Christina Aguilera lookalike won in 2011 het RTL4 programma, My name is... In een spannende finale versloeg zij "Alicia Keys" en "Elton John" met het nummer "Fighter".

Een foto van de lookalike en imitator van  Diana Ross
Duur: 30 minuten
Live: Playback
Gezien: 1963 keer (info)
Reviews:
 4.1/5 (17x)
Prijs:
Vanaf:
€ 995,-
Dit zijn richtprijzen. Prijzen kunnen afwijken!(bijv. Geluid / reiskosten wel / niet inbegrepen). Prijzen veranderen behoorlijk vaak. We kunnen niet altijd de meest actuele prijzen tonen. Voor een exacte prijsopgaaf voor een optreden van deze lookalike en imitator van Diana Ross kunt u via de knop informatie, in het profiel van deze act, een bericht sturen.
Excl. 6% BTW
Dutch Diana Ross is entertainment van de bovenste plank”, “Deze kloon van Diana Ross”, “Geen verschil tussen Dutch Diana Ross en de echte Miss Ross”, aldus de bekende week- en dagbladen, die de waardering voor deze artiest niet onder stoelen of banken steken. Als één van de prijswinnende finalisten in Robert ten Brink’s “De Travestie Show” heeft Dutch Diana Ross zo’n enorme indruk achtergelaten dat er direct sprake was van een nieuwe ster in de Showbizz.

1 | 2 | 3 | Volgende
Zangeres zonder Naam imitator, My name is..., George Michael imitator, Utrecht, Rene Froger imitator, Buitenlandse Zangers, ABBA imitator, Overijssel, Urbanus imitator, The winner takes it all!, Boney M imitator, Voordelig, Mick Jagger lookalike, Buitenlandse Zangers, Gordon lookalike, Utrecht, Geert Wilders imitator, Duits, Laurel and Hardy imitator, Nederlandse Zangers, Koning Willem Alexander imitator, Gelderland, Michael jackson,Blues brother,Boney m,Beyonce,Rene froger,Dre hazes,Julio,Guus meeuwis,Artiesten.

Foppers in Concert - Midslandstraat 116 - 5045 DL Tilburg - +31(0)6-23930335