Het logo van Foppers in Concert
Contactgegevens
Foppers in Concert
Midslandstraat 116
5045 DL Tilburg
Nederland
+31(0)6-23930335
info@foppersinconcert.nl
Twitter

Artiesten - Buitenlandse zangeres

Er zijn 17 resultaten gevonden voor Buitenlandse zangeres:

(1-7 van 17)

Een foto van de lookalike en imitator van  Alicia Keys
Duur: 30 minuten
Live: Live
Gezien: 2020 keer (info)
Reviews:
 4.1/5 (18x)
Prijs:
Vanaf:
€ 1.749,-
Dit zijn richtprijzen. Prijzen kunnen afwijken!(bijv. Geluid / reiskosten wel / niet inbegrepen). Prijzen veranderen behoorlijk vaak. We kunnen niet altijd de meest actuele prijzen tonen. Voor een exacte prijsopgaaf voor een optreden van deze lookalike en imitator van Alicia Keys kunt u via de knop informatie, in het profiel van deze act, een bericht sturen.
Excl. 6% BTW
Sluit je ogen en je hoort Alicia Keys. Je ziet het, je hoort het en je denkt ……… woh!

Een foto van de lookalike en imitator van  Amy Winehouse
Duur: 30 minuten
Live: Live
Gezien: 4436 keer (info)
Reviews:
 4.2/5 (31x)
Prijs:
Vanaf:
€ 1.595,-
Dit zijn richtprijzen. Prijzen kunnen afwijken!(bijv. Geluid / reiskosten wel / niet inbegrepen). Prijzen veranderen behoorlijk vaak. We kunnen niet altijd de meest actuele prijzen tonen. Voor een exacte prijsopgaaf voor een optreden van deze lookalike en imitator van Amy Winehouse kunt u via de knop informatie, in het profiel van deze act, een bericht sturen.
Excl. 6% BTW
Wanneer deze look a like als Amy Winehouse op het toneel verschijnt, staat de jury perplex. Het lijkt wel de identieke tweelingzus van het Britse fenomeen.

Een foto van de lookalike en imitator van  Aretha Franklin
Duur: 30 minuten
Live: Live
Gezien: 1983 keer (info)
Reviews:
 4.2/5 (10x)
Prijs:
Vanaf:
€ 1.149,-
Dit zijn richtprijzen. Prijzen kunnen afwijken!(bijv. Geluid / reiskosten wel / niet inbegrepen). Prijzen veranderen behoorlijk vaak. We kunnen niet altijd de meest actuele prijzen tonen. Voor een exacte prijsopgaaf voor een optreden van deze lookalike en imitator van Aretha Franklin kunt u via de knop informatie, in het profiel van deze act, een bericht sturen.
Excl. 6% BTW
Enthousiaste, professionele en bovenal een knaller van een zangeres. Ze heeft in 1993 meegedaan aan de soundmixshow van Henny Huisman. Dit optreden heeft haar bekendheid gegeven. Zij zet een geweldige performance neer van o.a. Aretha Franklin.

Een foto van de lookalike en imitator van  Ariana Grande
Duur: 20 minuten
Live: Playback
Gezien: 116 keer (info)
Reviews:
 4/5 (1x)
Prijs:
Op
aanvraag
De prijs van deze act is op aanvraag, via de knop informatie, in het profiel van deze act, kunt u ons een bericht sturen.
Binnenkort meer info!

Een foto van de lookalike en imitator van  Beyonce
Duur: 20 minuten
Live: Semi-Live
Gezien: 5436 keer (info)
Reviews:
 4.2/5 (19x)
Prijs:
Vanaf:
€ 1.995,-
Dit zijn richtprijzen. Prijzen kunnen afwijken!(bijv. Geluid / reiskosten wel / niet inbegrepen). Prijzen veranderen behoorlijk vaak. We kunnen niet altijd de meest actuele prijzen tonen. Voor een exacte prijsopgaaf voor een optreden van deze lookalike en imitator van Beyonce kunt u via de knop informatie, in het profiel van deze act, een bericht sturen.
Excl. 6% BTW
Beyonce is gespot in Nederland! Kranten staan er vol van. Ze word overal gevolgd en bekeken. Maar niks van dit is waar.......Het is de Beyonce Look a Like!

Een foto van de lookalike en imitator van  Cher
Duur: 30 minuten
Live: Live
Gezien: 2634 keer (info)
Reviews:
 4.3/5 (12x)
Prijs:
Vanaf:
€ 1.895,-
Dit zijn richtprijzen. Prijzen kunnen afwijken!(bijv. Geluid / reiskosten wel / niet inbegrepen). Prijzen veranderen behoorlijk vaak. We kunnen niet altijd de meest actuele prijzen tonen. Voor een exacte prijsopgaaf voor een optreden van deze lookalike en imitator van Cher kunt u via de knop informatie, in het profiel van deze act, een bericht sturen.
Excl. 6% BTW
The Dutch Cher was te zien bij Talpa, tijdens de hoogtepunten van "In de huid van". Met het nummer ‘Strong enough’ wist zij met ruime voorsprong winnares van het programma te worden.

Een foto van de lookalike en imitator van  Christina Aguilera
Duur: 30 minuten
Live: Live
Gezien: 1951 keer (info)
Reviews:
 4.2/5 (28x)
Prijs:
Vanaf:
€ 1.595,-
Dit zijn richtprijzen. Prijzen kunnen afwijken!(bijv. Geluid / reiskosten wel / niet inbegrepen). Prijzen veranderen behoorlijk vaak. We kunnen niet altijd de meest actuele prijzen tonen. Voor een exacte prijsopgaaf voor een optreden van deze lookalike en imitator van Christina Aguilera kunt u via de knop informatie, in het profiel van deze act, een bericht sturen.
Excl. 6% BTW
Deze Christina Aguilera lookalike won in 2011 het RTL4 programma, My name is... In een spannende finale versloeg zij "Alicia Keys" en "Elton John" met het nummer "Fighter".

1 | 2 | 3 | Volgende
The Adams Family lookalike, The winner takes it all!, Roy Orbison imitator, Overijssel, Frank Sinatra lookalike, Bekende Buitenlanders, Bob de Rooy lookalike, The winner takes it all!, Laurel and Hardy imitator, Gelderland, Sean Connery imitator, Overijssel, Tina Turner imitator, Oktoberfest, Urbanus imitator, Limburg, Neil Diamond imitator, Nederlandse Zangeressen, Koning Willem Alexander imitator, Belgie, Annie de Rooy imitator, Voordelig, Robbie,255,Floppers,Blues brothers,Bloose brothers,Bloose,Frans bauer,Andrea bocelli,Artiesten.

Foppers in Concert - Midslandstraat 116 - 5045 DL Tilburg - +31(0)6-23930335