Het logo van Foppers in Concert
Contactgegevens
Foppers in Concert
Midslandstraat 116
5045 DL Tilburg
Nederland
+31(0)6-23930335
info@foppersinconcert.nl
Twitter

Artiesten - Buitenlandse zangeres

Er zijn 16 resultaten gevonden voor Buitenlandse zangeres:

(1-7 van 16)

Een foto van de lookalike en imitator van  Alicia Keys
Duur: 30 minuten
Live: Live
Gezien: 2250 keer (info)
Reviews:
 4.1/5 (18x)
Prijs:
Vanaf:
€ 1.749,-
Dit zijn richtprijzen. Prijzen kunnen afwijken!(bijv. Geluid / reiskosten wel / niet inbegrepen). Prijzen veranderen behoorlijk vaak. We kunnen niet altijd de meest actuele prijzen tonen. Voor een exacte prijsopgaaf voor een optreden van deze lookalike en imitator van Alicia Keys kunt u via de knop informatie, in het profiel van deze act, een bericht sturen.
Excl. 6% BTW
Sluit je ogen en je hoort Alicia Keys. Je ziet het, je hoort het en je denkt ……… woh!

Een foto van de lookalike en imitator van  Amy Winehouse
Duur: 30 minuten
Live: Live
Gezien: 4904 keer (info)
Reviews:
 4.2/5 (31x)
Prijs:
Vanaf:
€ 1.595,-
Dit zijn richtprijzen. Prijzen kunnen afwijken!(bijv. Geluid / reiskosten wel / niet inbegrepen). Prijzen veranderen behoorlijk vaak. We kunnen niet altijd de meest actuele prijzen tonen. Voor een exacte prijsopgaaf voor een optreden van deze lookalike en imitator van Amy Winehouse kunt u via de knop informatie, in het profiel van deze act, een bericht sturen.
Excl. 6% BTW
Wanneer deze look a like als Amy Winehouse op het toneel verschijnt, staat de jury perplex. Het lijkt wel de identieke tweelingzus van het Britse fenomeen.

Een foto van de lookalike en imitator van  Aretha Franklin
Duur: 30 minuten
Live: Live
Gezien: 2194 keer (info)
Reviews:
 4.2/5 (10x)
Prijs:
Vanaf:
€ 1.149,-
Dit zijn richtprijzen. Prijzen kunnen afwijken!(bijv. Geluid / reiskosten wel / niet inbegrepen). Prijzen veranderen behoorlijk vaak. We kunnen niet altijd de meest actuele prijzen tonen. Voor een exacte prijsopgaaf voor een optreden van deze lookalike en imitator van Aretha Franklin kunt u via de knop informatie, in het profiel van deze act, een bericht sturen.
Excl. 6% BTW
Enthousiaste, professionele en bovenal een knaller van een zangeres. Ze heeft in 1993 meegedaan aan de soundmixshow van Henny Huisman. Dit optreden heeft haar bekendheid gegeven. Zij zet een geweldige performance neer van o.a. Aretha Franklin.

Een foto van de lookalike en imitator van  Beyonce
Duur: 20 minuten
Live: Semi-Live
Gezien: 5813 keer (info)
Reviews:
 4.2/5 (19x)
Prijs:
Vanaf:
€ 1.995,-
Dit zijn richtprijzen. Prijzen kunnen afwijken!(bijv. Geluid / reiskosten wel / niet inbegrepen). Prijzen veranderen behoorlijk vaak. We kunnen niet altijd de meest actuele prijzen tonen. Voor een exacte prijsopgaaf voor een optreden van deze lookalike en imitator van Beyonce kunt u via de knop informatie, in het profiel van deze act, een bericht sturen.
Excl. 6% BTW
Beyonce is gespot in Nederland! Kranten staan er vol van. Ze word overal gevolgd en bekeken. Maar niks van dit is waar.......Het is de Beyonce Look a Like!

Een foto van de lookalike en imitator van  Cher
Duur: 30 minuten
Live: Live
Gezien: 2936 keer (info)
Reviews:
 4.3/5 (12x)
Prijs:
Vanaf:
€ 1.895,-
Dit zijn richtprijzen. Prijzen kunnen afwijken!(bijv. Geluid / reiskosten wel / niet inbegrepen). Prijzen veranderen behoorlijk vaak. We kunnen niet altijd de meest actuele prijzen tonen. Voor een exacte prijsopgaaf voor een optreden van deze lookalike en imitator van Cher kunt u via de knop informatie, in het profiel van deze act, een bericht sturen.
Excl. 6% BTW
The Dutch Cher was te zien bij Talpa, tijdens de hoogtepunten van "In de huid van". Met het nummer ‘Strong enough’ wist zij met ruime voorsprong winnares van het programma te worden.

Een foto van de lookalike en imitator van  Diana Ross
Duur: 30 minuten
Live: Playback
Gezien: 2343 keer (info)
Reviews:
 4.1/5 (17x)
Prijs:
Vanaf:
€ 995,-
Dit zijn richtprijzen. Prijzen kunnen afwijken!(bijv. Geluid / reiskosten wel / niet inbegrepen). Prijzen veranderen behoorlijk vaak. We kunnen niet altijd de meest actuele prijzen tonen. Voor een exacte prijsopgaaf voor een optreden van deze lookalike en imitator van Diana Ross kunt u via de knop informatie, in het profiel van deze act, een bericht sturen.
Excl. 6% BTW
Dutch Diana Ross is entertainment van de bovenste plank”, “Deze kloon van Diana Ross”, “Geen verschil tussen Dutch Diana Ross en de echte Miss Ross”, aldus de bekende week- en dagbladen, die de waardering voor deze artiest niet onder stoelen of banken steken. Als één van de prijswinnende finalisten in Robert ten Brink’s “De Travestie Show” heeft Dutch Diana Ross zo’n enorme indruk achtergelaten dat er direct sprake was van een nieuwe ster in de Showbizz.

Een foto van de lookalike en imitator van  Helene Fischer
Duur: 35 minuten
Live: Live
Gezien: 361 keer (info)
Reviews:
 5.0/5 (1x)
Prijs:
Vanaf:
€ 1.795,-
Dit zijn richtprijzen. Prijzen kunnen afwijken!(bijv. Geluid / reiskosten wel / niet inbegrepen). Prijzen veranderen behoorlijk vaak. We kunnen niet altijd de meest actuele prijzen tonen. Voor een exacte prijsopgaaf voor een optreden van deze lookalike en imitator van Helene Fischer kunt u via de knop informatie, in het profiel van deze act, een bericht sturen.
Excl. 6% BTW
De heetste en enige Helene Fischer Look a Like, welke ook aan de Playa de Palma op Mallorca te vinden is.

1 | 2 | 3 | Volgende
Joe Cocker lookalike, The winner takes it all!, Elvis Presley imitator, Leuke acts, Der Heino lookalike, Nederlandse Zangeressen, Zangeres zonder Naam imitator, Nederlandstalig, Frans Bauer imitator, Koningsdag 2018, Agnetha imitator, Nederlandse Zangers, Tina Turner imitator, Koningsdag 2018, Prinses Beatrix imitator, Bekende Nederlanders, Paul de Leeuw lookalike, Imitators, Robbie Williams lookalike, Zeeland, Johnny Depp imitator, Zuid-Holland, Abba,Max,Maxima,Robbie,Helene,Guus,Jose sep,Dolly parton,Artiesten.

Foppers in Concert - Midslandstraat 116 - 5045 DL Tilburg - +31(0)6-23930335