Lookalikes en imitators - Buitenlandse zangeres

Er zijn 19 resultaten gevonden voor Buitenlandse zangeres:

(1-7 van 19)

Sorteren:

Alicia Keys lookalike / imitator

Een foto van de lookalike en imitator van  Alicia Keys

30 minuten

Live

11122 keer (info)

 4.1/5 (18x)

€ 1.749,-
Dit zijn richtprijzen. Prijzen kunnen afwijken!(bijv. Geluid / reiskosten wel / niet inbegrepen). Prijzen veranderen behoorlijk vaak. We kunnen niet altijd de meest actuele prijzen tonen. Voor een exacte prijsopgaaf voor een optreden van Net als... Alicia Keys kunt u via de knop "informatie", aan de rechterzijde, ons een bericht sturen.

Excl. 9% BTW

Sluit je ogen en je hoort Alicia Keys. Je ziet het, je hoort het en je denkt ... woh!

Amy Winehouse lookalike / imitator

Een foto van de lookalike en imitator van  Amy Winehouse

30 minuten

Live

21464 keer (info)

 4.2/5 (31x)

€ 1.795,-
Dit zijn richtprijzen. Prijzen kunnen afwijken!(bijv. Geluid / reiskosten wel / niet inbegrepen). Prijzen veranderen behoorlijk vaak. We kunnen niet altijd de meest actuele prijzen tonen. Voor een exacte prijsopgaaf voor een optreden van Net als... Amy Winehouse kunt u via de knop "informatie", aan de rechterzijde, ons een bericht sturen.

Excl. 9% BTW

Wanneer deze lookalike als Amy Winehouse op het toneel verschijnt, staat de jury perplex. Het lijkt wel de identieke tweelingzus van het Britse fenomeen.

Beyonce lookalike / imitator

Een foto van de lookalike en imitator van  Beyonce

20 minuten

Semi-Live

21857 keer (info)

 4.2/5 (19x)

€ 2.195,-
Dit zijn richtprijzen. Prijzen kunnen afwijken!(bijv. Geluid / reiskosten wel / niet inbegrepen). Prijzen veranderen behoorlijk vaak. We kunnen niet altijd de meest actuele prijzen tonen. Voor een exacte prijsopgaaf voor een optreden van Net als... Beyonce kunt u via de knop "informatie", aan de rechterzijde, ons een bericht sturen.

Excl. 9% BTW

Beyonce is gespot in Nederland! Kranten staan er vol van. Ze word overal gevolgd en bekeken. Maar niks van dit is waar.......Het is de Beyonce lookalike!

Blondie lookalike / imitator

Een foto van de lookalike en imitator van  Blondie

30 minuten

Live

3576 keer (info)

 4/5 (1x)

€ 995,-
Dit zijn richtprijzen. Prijzen kunnen afwijken!(bijv. Geluid / reiskosten wel / niet inbegrepen). Prijzen veranderen behoorlijk vaak. We kunnen niet altijd de meest actuele prijzen tonen. Voor een exacte prijsopgaaf voor een optreden van Net als... Blondie kunt u via de knop "informatie", aan de rechterzijde, ons een bericht sturen.

Excl. 9% BTW

We hebben nu ook een Blondie lookalike en imitator. De naam "Blondie" duidt op de gehele groep/band. Deze zangeres brengt in haar eentje de meest bekende nummers van de groep Blondie. We hadden het ook de Debbie Harry lookalike en imitator kunnen noemen, maar Blondie is wat algemener.

Cher lookalike / imitator

Een foto van de lookalike en imitator van  Cher

30 minuten

Live

15578 keer (info)

 4.3/5 (12x)

€ 1.495,-
Dit zijn richtprijzen. Prijzen kunnen afwijken!(bijv. Geluid / reiskosten wel / niet inbegrepen). Prijzen veranderen behoorlijk vaak. We kunnen niet altijd de meest actuele prijzen tonen. Voor een exacte prijsopgaaf voor een optreden van Net als... Cher kunt u via de knop "informatie", aan de rechterzijde, ons een bericht sturen.

Excl. 9% BTW

De Cher lookalike was te zien bij Talpa, tijdens de hoogtepunten van "In de huid van". Met het nummer "Strong enough" wist zij met ruime voorsprong winnares van het programma te worden.

Diana Ross lookalike / imitator

Een foto van de lookalike en imitator van  Diana Ross

30 minuten

Playback

11653 keer (info)

 4.1/5 (17x)

€ 995,-
Dit zijn richtprijzen. Prijzen kunnen afwijken!(bijv. Geluid / reiskosten wel / niet inbegrepen). Prijzen veranderen behoorlijk vaak. We kunnen niet altijd de meest actuele prijzen tonen. Voor een exacte prijsopgaaf voor een optreden van Net als... Diana Ross kunt u via de knop "informatie", aan de rechterzijde, ons een bericht sturen.

Excl. 9% BTW

Deze lookalike act van Diana Ross is entertainment van de bovenste plank. Als één van de prijswinnende finalisten in Robert ten Brink´s "De Travestie Show" heeft deze lookalike van Diana Ross zo´n enorme indruk achtergelaten dat er direct sprake was van een nieuwe ster in de Showbizz.

Helene Fischer lookalike / imitator (262)

Een foto van de lookalike en imitator van  Helene Fischer

30 minuten

Live

32819 keer (info)

 5.0/5 (1x)

€ 1.595,-
Dit zijn richtprijzen. Prijzen kunnen afwijken!(bijv. Geluid / reiskosten wel / niet inbegrepen). Prijzen veranderen behoorlijk vaak. We kunnen niet altijd de meest actuele prijzen tonen. Voor een exacte prijsopgaaf voor een optreden van Net als... Helene Fischer kunt u via de knop "informatie", aan de rechterzijde, ons een bericht sturen.

Excl. 9% BTW

De heetste en enige Helene Fischer lookalike, welke ook aan de Playa de Palma op Mallorca te vinden is.

1 | 2 | 3 | Volgende
Deel:
Het Whatsapp-logo Het Linkedin-logo Het Copylink-logo