John Spencer - Foppers in Concert

John Spencer

John Spencer

Een foto van John Spencer

30 minuten

Live

1783 keer (info)

1.495,-
Dit zijn richtprijzen. Prijzen kunnen afwijken!(bijv. Geluid / reiskosten wel / niet inbegrepen). Prijzen veranderen behoorlijk vaak. We kunnen niet altijd de meest actuele prijzen tonen. Voor een exacte prijsopgaaf voor een optreden van John Spencer kunt u via de knop "informatie", hieronder, ons een bericht sturen.

Excl. 9% BTW

Biografie

Na een korte afwezigheid, is John Spencer weer aan het optreden gegaan. En de vraag naar hem is er nog steeds bij het publiek. Want wie kent hem niet?
Het jaar 1983 werd de doorbraak voor John Spencer. De grootste hits van hem zijn: "n Steelgitaar", "n Glaasje wijn", "Johnny vergeet me niet", en natuurlijk niet te vergeten "Lana".
Het laatstgenoemde nummer werd zijn grootste hit.

Bel: +31(0)6-23930335
WhatsApp: WhatsApp!
E-mail: Klik hier!
WhatsApp - Email - Messenger

Voor een goede werking van de Messenger, wordt een Cookie geplaatst. Zorg dan ook dat deze worden geaccepteerd. Door de Messenger te gebruiken ga je akkoord met het plaatsen van de Cookie.

WhatsApp
E-mail
Messenger

Keywords:
John Spencer, Henk van Broekhoven, Steelgitaar, Glaasje wijn, Johnny vergeet me niet, Lana, Piratenfestijn, Piratenzenders, Festival, Tentfeest, privefeest, Bruiloft, Verjaardag, Paul Anka, Roy Orbison, Henny Vrienten, Holland Duo, Theo van Cleef, Bouke,
Deel:
Het Whatsapp-logo Het Linkedin-logo Het Copylink-logo
Gemiddelde: 4.7/5

3x gestemd
Mijn beoordeling:
Deze acts zijn wellicht óók interresant: