De Speciale Acts van Foppers in Concert

Er zijn 13 resultaten gevonden voor Speciale Acts:

(1-7 van 13)

Sorteren:

Buikdanseres(sen)

Een foto van Buikdanseres(sen)

15 minuten

Live

4811 keer (info)

 4/5 (1x)


aanvraag
De prijs van deze act is op aanvraag, via de knop "informatie", aan de linkerzijde, kunt u ons een bericht sturen.

Wil jij een spetterend buikdans optreden inhuren voor een (traditioneel) feest, videoclip of speciale show?

Bart van Loon

Een foto van Bart van Loon

30 minuten

Live

8845 keer (info)

 3.9/5 (54x)

€ 595,-
Dit zijn richtprijzen. Prijzen kunnen afwijken!(bijv. Geluid / reiskosten wel / niet inbegrepen). Prijzen veranderen behoorlijk vaak. We kunnen niet altijd de meest actuele prijzen tonen. Voor een exacte prijsopgaaf voor een optreden van Bart van Loon kunt u via de knop "informatie", aan de rechterzijde, ons een bericht sturen.

Excl. 9% BTW

Muziek is een belangrijke factor om een feest of evenement te doen laten slagen. Indien u besluit om Bart uit te nodigen dan kiest u voor de perfecte muzikale invulling en kwaliteit.

Bernd Sings

Een foto van Bernd Sings

In overleg

Live

1481 keer (info)

 4/5 (1x)

€ 995,-
Dit zijn richtprijzen. Prijzen kunnen afwijken!(bijv. Geluid / reiskosten wel / niet inbegrepen). Prijzen veranderen behoorlijk vaak. We kunnen niet altijd de meest actuele prijzen tonen. Voor een exacte prijsopgaaf voor een optreden van Bernd Sings kunt u via de knop "informatie", aan de rechterzijde, ons een bericht sturen.

Excl. 9% BTW

Yes! Jullie grote dag komt er eindelijk aan! De ceremonie moet natuurlijk echt even jullie moment worden. Maar hoe doe je dat?

De Frietspecialist als Mobiele Frietwagen

Een foto van De Frietspecialist als Mobiele Frietwagen

In overleg

n.v.t.

4524 keer (info)

 4/5 (1x)


aanvraag
De prijs van deze act is op aanvraag, via de knop "informatie", aan de linkerzijde, kunt u ons een bericht sturen.

Heeft u iets te vieren, en lijkt het u leuk de mensen te verrassen met een frietje, snack of broodje op locatie? Dan hebben wij de perfecte oplossing voor u: "De Frietspecialist".

DJ / Drive-in Show

Een foto van DJ / Drive-in Show

5 uur

n.v.t.

5453 keer (info)

 4.6/5 (5x)

€ 495,-
Dit zijn richtprijzen. Prijzen kunnen afwijken!(bijv. Geluid / reiskosten wel / niet inbegrepen). Prijzen veranderen behoorlijk vaak. We kunnen niet altijd de meest actuele prijzen tonen. Voor een exacte prijsopgaaf voor een optreden van DJ / Drive-in Show kunt u via de knop "informatie", aan de rechterzijde, ons een bericht sturen.

Excl. 9% BTW

Wie maakt uw feest/evenement tot een groot succes? Ja, dat is de DJ met zijn Drive In Show.

Jurgen Jonkers

Een foto van Jurgen Jonkers

30 minuten

Live

5096 keer (info)

 4.5/5 (2x)

€ 1.095,-
Dit zijn richtprijzen. Prijzen kunnen afwijken!(bijv. Geluid / reiskosten wel / niet inbegrepen). Prijzen veranderen behoorlijk vaak. We kunnen niet altijd de meest actuele prijzen tonen. Voor een exacte prijsopgaaf voor een optreden van Jurgen Jonkers kunt u via de knop "informatie", aan de rechterzijde, ons een bericht sturen.

Excl. 9% BTW

Jurgen Jonkers is een veelzijdige zanger die zijn sporen al ruim heeft verdiend in de entertainmentwereld.Na de succesvolle musical The Sound of Music (2003-2004) heeft Jurgen op diverse podia en vele feesten opgetreden: van intiem familiefeest tot voor 28.000 mensen in het Willem II stadion in Tilburg.

Menzo Kortland

Een foto van Menzo Kortland

30 minuten

Live

5906 keer (info)

 5.0/5 (1x)

€ 995,-
Dit zijn richtprijzen. Prijzen kunnen afwijken!(bijv. Geluid / reiskosten wel / niet inbegrepen). Prijzen veranderen behoorlijk vaak. We kunnen niet altijd de meest actuele prijzen tonen. Voor een exacte prijsopgaaf voor een optreden van Menzo Kortland kunt u via de knop "informatie", aan de rechterzijde, ons een bericht sturen.

Excl. 9% BTW

Wil jij Gerard Joling of Jan Smit graag boeken,maar is je budget wat kleiner? Andre Hazes of Justin Bieber op je feest zonder je bitcoins te hoeven verkopen? Dat kan! Boek Menzo Kortland en je krijgt alle artiesten in 1!

1 | 2 | Volgende
Deel:
Het Whatsapp-logo Het Linkedin-logo Het Copylink-logo