De Speciale Acts van Foppers in Concert

Er zijn 18 resultaten gevonden voor Speciale Acts:

(1-7 van 18)

Sorteren:

Bart van Loon

Een foto van Bart van Loon

30 minuten

Live

9744 keer (info)

 3.9/5 (54x)

€ 595,-
Dit zijn richtprijzen. Prijzen kunnen afwijken!(bijv. Geluid / reiskosten wel / niet inbegrepen). Prijzen veranderen behoorlijk vaak. We kunnen niet altijd de meest actuele prijzen tonen. Voor een exacte prijsopgaaf voor een optreden van Bart van Loon kunt u via de knop "informatie", aan de rechterzijde, ons een bericht sturen.

Excl. 9% BTW

Muziek is een belangrijke factor om een feest of evenement te doen laten slagen. Indien u besluit om Bart uit te nodigen dan kiest u voor de perfecte muzikale invulling en kwaliteit.

Bernd Sings

Een foto van Bernd Sings

In overleg

Live

2082 keer (info)

 4/5 (1x)

€ 995,-
Dit zijn richtprijzen. Prijzen kunnen afwijken!(bijv. Geluid / reiskosten wel / niet inbegrepen). Prijzen veranderen behoorlijk vaak. We kunnen niet altijd de meest actuele prijzen tonen. Voor een exacte prijsopgaaf voor een optreden van Bernd Sings kunt u via de knop "informatie", aan de rechterzijde, ons een bericht sturen.

Excl. 9% BTW

Yes! Jullie grote dag komt er eindelijk aan! De ceremonie moet natuurlijk echt even jullie moment worden. Maar hoe doe je dat?

Boys R Back

Een foto van Boys R Back

30 minuten

Semi-Live

188 keer (info)

 4/5 (1x)

€ 2.249,-
Dit zijn richtprijzen. Prijzen kunnen afwijken!(bijv. Geluid / reiskosten wel / niet inbegrepen). Prijzen veranderen behoorlijk vaak. We kunnen niet altijd de meest actuele prijzen tonen. Voor een exacte prijsopgaaf voor een optreden van Boys R Back kunt u via de knop "informatie", aan de rechterzijde, ons een bericht sturen.

Excl. 9% BTW

Terug naar de Boyband Classics van de 90’s met een indrukwekkende dance show! BoysRBack is een act die je de boyband-periode laat herbeleven.

Buikdanseres(sen)

Een foto van Buikdanseres(sen)

15 minuten

Live

5460 keer (info)

 4/5 (1x)


aanvraag
De prijs van deze act is op aanvraag, via de knop "informatie", aan de linkerzijde, kunt u ons een bericht sturen.

Wil jij een spetterend buikdans optreden inhuren voor een (traditioneel) feest, videoclip of speciale show?

De Frietspecialist als Mobiele Frietwagen

Een foto van De Frietspecialist als Mobiele Frietwagen

In overleg

n.v.t.

5164 keer (info)

 4/5 (1x)


aanvraag
De prijs van deze act is op aanvraag, via de knop "informatie", aan de linkerzijde, kunt u ons een bericht sturen.

Heeft u iets te vieren, en lijkt het u leuk de mensen te verrassen met een frietje, snack of broodje op locatie? Dan hebben wij de perfecte oplossing voor u: "De Frietspecialist".

De Leukste Obers van Nederland

Een foto van De Leukste Obers van Nederland

90 minuten / in overleg

Acte de présence

120 keer (info)

 4/5 (1x)

€ 1.295,-
Dit zijn richtprijzen. Prijzen kunnen afwijken!(bijv. Geluid / reiskosten wel / niet inbegrepen). Prijzen veranderen behoorlijk vaak. We kunnen niet altijd de meest actuele prijzen tonen. Voor een exacte prijsopgaaf voor een optreden van De Leukste Obers van Nederland kunt u via de knop "informatie", aan de rechterzijde, ons een bericht sturen.

Excl. 9% BTW

"De Leukste Obers van Nederland!" zijn door hun improvisatievermogen en markante voorkomen al lang niet meer weg te denken uit de evenementenbranche. De heren van BenK hebben daarmee één van de meest populaire komedie acts in handen. Zij toeren al ruim 20 jaar rond in zowel Nederland als België als de onafscheidelijke Bedienende Neven.

DJ / Drive-in Show

Een foto van DJ / Drive-in Show

5 uur

n.v.t.

5986 keer (info)

 4.6/5 (5x)

€ 495,-
Dit zijn richtprijzen. Prijzen kunnen afwijken!(bijv. Geluid / reiskosten wel / niet inbegrepen). Prijzen veranderen behoorlijk vaak. We kunnen niet altijd de meest actuele prijzen tonen. Voor een exacte prijsopgaaf voor een optreden van DJ / Drive-in Show kunt u via de knop "informatie", aan de rechterzijde, ons een bericht sturen.

Excl. 9% BTW

Wie maakt uw feest/evenement tot een groot succes? Ja, dat is de DJ met zijn Drive In Show.

1 | 2 | 3 | Volgende
Deel:
Het Whatsapp-logo Het Linkedin-logo Het Copylink-logo