De Speciale Acts van Foppers in Concert

Er zijn 16 resultaten gevonden voor Speciale Acts:

(1-7 van 16)

Sorteren:

Bart van Loon

Een foto van Bart van Loon

30 minuten

Live

9182 keer (info)

 3.9/5 (54x)

€ 595,-
Dit zijn richtprijzen. Prijzen kunnen afwijken!(bijv. Geluid / reiskosten wel / niet inbegrepen). Prijzen veranderen behoorlijk vaak. We kunnen niet altijd de meest actuele prijzen tonen. Voor een exacte prijsopgaaf voor een optreden van Bart van Loon kunt u via de knop "informatie", aan de rechterzijde, ons een bericht sturen.

Excl. 9% BTW

Muziek is een belangrijke factor om een feest of evenement te doen laten slagen. Indien u besluit om Bart uit te nodigen dan kiest u voor de perfecte muzikale invulling en kwaliteit.

Bernd Sings

Een foto van Bernd Sings

In overleg

Live

1707 keer (info)

 4/5 (1x)

€ 995,-
Dit zijn richtprijzen. Prijzen kunnen afwijken!(bijv. Geluid / reiskosten wel / niet inbegrepen). Prijzen veranderen behoorlijk vaak. We kunnen niet altijd de meest actuele prijzen tonen. Voor een exacte prijsopgaaf voor een optreden van Bernd Sings kunt u via de knop "informatie", aan de rechterzijde, ons een bericht sturen.

Excl. 9% BTW

Yes! Jullie grote dag komt er eindelijk aan! De ceremonie moet natuurlijk echt even jullie moment worden. Maar hoe doe je dat?

Buikdanseres(sen)

Een foto van Buikdanseres(sen)

15 minuten

Live

5082 keer (info)

 4/5 (1x)


aanvraag
De prijs van deze act is op aanvraag, via de knop "informatie", aan de linkerzijde, kunt u ons een bericht sturen.

Wil jij een spetterend buikdans optreden inhuren voor een (traditioneel) feest, videoclip of speciale show?

De Frietspecialist als Mobiele Frietwagen

Een foto van De Frietspecialist als Mobiele Frietwagen

In overleg

n.v.t.

4754 keer (info)

 4/5 (1x)


aanvraag
De prijs van deze act is op aanvraag, via de knop "informatie", aan de linkerzijde, kunt u ons een bericht sturen.

Heeft u iets te vieren, en lijkt het u leuk de mensen te verrassen met een frietje, snack of broodje op locatie? Dan hebben wij de perfecte oplossing voor u: "De Frietspecialist".

DJ / Drive-in Show

Een foto van DJ / Drive-in Show

5 uur

n.v.t.

5674 keer (info)

 4.6/5 (5x)

€ 495,-
Dit zijn richtprijzen. Prijzen kunnen afwijken!(bijv. Geluid / reiskosten wel / niet inbegrepen). Prijzen veranderen behoorlijk vaak. We kunnen niet altijd de meest actuele prijzen tonen. Voor een exacte prijsopgaaf voor een optreden van DJ / Drive-in Show kunt u via de knop "informatie", aan de rechterzijde, ons een bericht sturen.

Excl. 9% BTW

Wie maakt uw feest/evenement tot een groot succes? Ja, dat is de DJ met zijn Drive In Show.

Italiaanse zanger Davide

Een foto van Italiaanse zanger Davide

30 minuten

Live

24 keer (info)

 4/5 (1x)

€ 1.349,-
Dit zijn richtprijzen. Prijzen kunnen afwijken!(bijv. Geluid / reiskosten wel / niet inbegrepen). Prijzen veranderen behoorlijk vaak. We kunnen niet altijd de meest actuele prijzen tonen. Voor een exacte prijsopgaaf voor een optreden van Italiaanse zanger Davide kunt u via de knop "informatie", aan de rechterzijde, ons een bericht sturen.

Excl. 9% BTW

Davide's repertoire omvat zowel Italiaanse klassiekers als hedendaagse pophits. Daarmee schakelt Davide moeiteloos van ingetogen luisterliedjes naar dansbare feestmuziek.

John Spencer

Een foto van John Spencer

30 minuten

Live

533 keer (info)

 4.7/5 (3x)

€ 1.495,-
Dit zijn richtprijzen. Prijzen kunnen afwijken!(bijv. Geluid / reiskosten wel / niet inbegrepen). Prijzen veranderen behoorlijk vaak. We kunnen niet altijd de meest actuele prijzen tonen. Voor een exacte prijsopgaaf voor een optreden van John Spencer kunt u via de knop "informatie", aan de rechterzijde, ons een bericht sturen.

Excl. 9% BTW

Na een korte afwezigheid, is John Spencer weer aan het optreden gegaan. En de vraag naar hem is er nog steeds bij het publiek. Want wie kent hem niet?

1 | 2 | 3 | Volgende
Deel:
Het Whatsapp-logo Het Linkedin-logo Het Copylink-logo