Lookalikes en imitators - Buitenlandse zanger

Er zijn 21 resultaten gevonden voor Buitenlandse zanger:

(1-7 van 21)

Sorteren:

Bob Dylan lookalike / imitator

Een foto van de lookalike en imitator van  Bob Dylan

30 minuten

Live

12221 keer (info)

 4.1/5 (23x)

€ 849,-
Dit zijn richtprijzen. Prijzen kunnen afwijken!(bijv. Geluid / reiskosten wel / niet inbegrepen). Prijzen veranderen behoorlijk vaak. We kunnen niet altijd de meest actuele prijzen tonen. Voor een exacte prijsopgaaf voor een optreden van Net als... Bob Dylan kunt u via de knop "informatie", aan de rechterzijde, ons een bericht sturen.

Excl. 9% BTW

De Nederlandse Bob Dylan lookalike verzorgt een live act van 30 minuten. Deze act is te boeken met Live zang, Martin D-28 gitaar en mondharmonica.

Bono lookalike / imitator

Een foto van de lookalike en imitator van  Bono

30 minuten

Live

12326 keer (info)

 4.3/5 (30x)

€ 1.649,-
Dit zijn richtprijzen. Prijzen kunnen afwijken!(bijv. Geluid / reiskosten wel / niet inbegrepen). Prijzen veranderen behoorlijk vaak. We kunnen niet altijd de meest actuele prijzen tonen. Voor een exacte prijsopgaaf voor een optreden van Net als... Bono kunt u via de knop "informatie", aan de rechterzijde, ons een bericht sturen.

Excl. 9% BTW

Toen deze persoon 10 jaar oud was had hij al door dat U2 of te wel Bono iets bijzonders had. Een tekening gemaakt op de lagere school bewijst dit.

Boy George lookalike / imitator

Een foto van de lookalike en imitator van  Boy George

20 minuten

Live

18067 keer (info)

 4.2/5 (18x)

€ 1.695,-
Dit zijn richtprijzen. Prijzen kunnen afwijken!(bijv. Geluid / reiskosten wel / niet inbegrepen). Prijzen veranderen behoorlijk vaak. We kunnen niet altijd de meest actuele prijzen tonen. Voor een exacte prijsopgaaf voor een optreden van Net als... Boy George kunt u via de knop "informatie", aan de rechterzijde, ons een bericht sturen.

Excl. 9% BTW

Deze lookalike van Boy George startte zijn carriere in 1987 met een deelname aan de soundmixshow. Sindsdien is hij niet meer weg te denken op de Nederlandse en Internationale podia.

Demis Roussos lookalike / imitator

Een foto van de lookalike en imitator van  Demis Roussos

30 minuten

Semi-Live

12627 keer (info)

 4.2/5 (20x)

€ 795,-
Dit zijn richtprijzen. Prijzen kunnen afwijken!(bijv. Geluid / reiskosten wel / niet inbegrepen). Prijzen veranderen behoorlijk vaak. We kunnen niet altijd de meest actuele prijzen tonen. Voor een exacte prijsopgaaf voor een optreden van Net als... Demis Roussos kunt u via de knop "informatie", aan de rechterzijde, ons een bericht sturen.

Excl. 9% BTW

Deze lookalike van Demis Roussos heeft u al een aantal keer op tv kunnen zien, zo trad hij op in de Soundmixshow en Playbackshow en was hij te zien in het trouw-programma Love-letters.

Der Heino lookalike / imitator

Een foto van de lookalike en imitator van  Der Heino

30 minuten

Live

14042 keer (info)

 4.1/5 (15x)

€ 1.395,-
Dit zijn richtprijzen. Prijzen kunnen afwijken!(bijv. Geluid / reiskosten wel / niet inbegrepen). Prijzen veranderen behoorlijk vaak. We kunnen niet altijd de meest actuele prijzen tonen. Voor een exacte prijsopgaaf voor een optreden van Net als... Der Heino kunt u via de knop "informatie", aan de rechterzijde, ons een bericht sturen.

Excl. 9% BTW

"Blau, blau bluht der Enzain", "Ein Festival der Liebe" en "Du´: het zijn meer dan bekende songs die jarenlang op de hitlijsten van alle landen ter wereld stonden. Met zijn diepe donkerbruine stem en zijn unieke outfits veroverde Der Heino de harten van zijn publiek. Dat doet zijn lookalike ook zeker!

Eddy Wally lookalike / imitator (72)

Een foto van de lookalike en imitator van  Eddy Wally

30 minuten

Live

9742 keer (info)

 4.4/5 (29x)

€ 995,-
Dit zijn richtprijzen. Prijzen kunnen afwijken!(bijv. Geluid / reiskosten wel / niet inbegrepen). Prijzen veranderen behoorlijk vaak. We kunnen niet altijd de meest actuele prijzen tonen. Voor een exacte prijsopgaaf voor een optreden van Net als... Eddy Wally kunt u via de knop "informatie", aan de rechterzijde, ons een bericht sturen.

Excl. 9% BTW

"The voice of Europe", zo noemt men Eddy Wally. Maar ook deze lookalike heeft een super goed lijkende voice.

Eddy Wally lookalike / imitator (251)

Een foto van de lookalike en imitator van  Eddy Wally

30 minuten

Live

5342 keer (info)

 4/5 (1x)


aanvraag
De prijs van deze act is op aanvraag, via de knop "informatie", aan de linkerzijde, kunt u ons een bericht sturen.

Eddy Wally was de beroemdste Vlaamse schlagerzanger welke België ooit gekend heeft. Eddy Wally overleed op 6 februari 2016 na aanhoudende gezondheidsproblemen. In Vlaanderen waren er weinig personen welke zo lang aan de top hebben gestaan als hij.

1 | 2 | 3 | Volgende
Deel:
Het Whatsapp-logo Het Linkedin-logo Het Copylink-logo