Het logo van Foppers in Concert
Contactgegevens
Foppers in Concert
Midslandstraat 116
5045 DL Tilburg
Nederland
+31(0)6-23930335
info@foppersinconcert.nl
Twitter

Artiesten - Buitenlandse zanger

Er zijn 24 resultaten gevonden voor Buitenlandse zanger:

(1-7 van 24)

Een foto van de lookalike en imitator van  Bob Dylan
Duur: 30 minuten
Live: Live
Gezien: 2659 keer (info)
Reviews:
 4.1/5 (23x)
Prijs:
Vanaf:
€ 849,-
Dit zijn richtprijzen. Prijzen kunnen afwijken!(bijv. Geluid / reiskosten wel / niet inbegrepen). Prijzen veranderen behoorlijk vaak. We kunnen niet altijd de meest actuele prijzen tonen. Voor een exacte prijsopgaaf voor een optreden van deze lookalike en imitator van Bob Dylan kunt u via de knop informatie, in het profiel van deze act, een bericht sturen.
Excl. 6% BTW
De Nederlandse Bob Dylan Look a Like verzorgt een live act van 30 minuten. Deze act is te boeken met Live zang, Martin D-28 gitaar en mondharmonica.

Een foto van de lookalike en imitator van  Bono
Duur: 30 minuten
Live: Live
Gezien: 2538 keer (info)
Reviews:
 4.3/5 (30x)
Prijs:
Vanaf:
€ 1.649,-
Dit zijn richtprijzen. Prijzen kunnen afwijken!(bijv. Geluid / reiskosten wel / niet inbegrepen). Prijzen veranderen behoorlijk vaak. We kunnen niet altijd de meest actuele prijzen tonen. Voor een exacte prijsopgaaf voor een optreden van deze lookalike en imitator van Bono kunt u via de knop informatie, in het profiel van deze act, een bericht sturen.
Excl. 6% BTW
Toen deze persoon 10 jaar oud was had hij al door dat U2 iets bijzonders had. Een tekening gemaakt op de lagere school bewijst dit.

Een foto van de lookalike en imitator van  Boy George
Duur: 20 minuten
Live: Live
Gezien: 2275 keer (info)
Reviews:
 4.2/5 (18x)
Prijs:
Vanaf:
€ 1.695,-
Dit zijn richtprijzen. Prijzen kunnen afwijken!(bijv. Geluid / reiskosten wel / niet inbegrepen). Prijzen veranderen behoorlijk vaak. We kunnen niet altijd de meest actuele prijzen tonen. Voor een exacte prijsopgaaf voor een optreden van deze lookalike en imitator van Boy George kunt u via de knop informatie, in het profiel van deze act, een bericht sturen.
Excl. 6% BTW
The Dutch Boy George startte zijn carriere in 1987 met een deelname aan de soundmixshow. Sindsdien is hij niet meer weg te denken op de Nederlandse en Internationale podia.

Een foto van de lookalike en imitator van  Demis Roussos
Duur: 30 minuten
Live: Semi-Live
Gezien: 2394 keer (info)
Reviews:
 4.2/5 (20x)
Prijs:
Vanaf:
€ 795,-
Dit zijn richtprijzen. Prijzen kunnen afwijken!(bijv. Geluid / reiskosten wel / niet inbegrepen). Prijzen veranderen behoorlijk vaak. We kunnen niet altijd de meest actuele prijzen tonen. Voor een exacte prijsopgaaf voor een optreden van deze lookalike en imitator van Demis Roussos kunt u via de knop informatie, in het profiel van deze act, een bericht sturen.
Excl. 6% BTW
Deze lookalike van Demis Roussos heeft u al een aantal keer op tv kunnen zien, zo trad hij op in de Soundmixshow en Playbackshow en was hij te zien in het trouw-programma Love-letters.

Een foto van de lookalike en imitator van  Der Heino
Duur: 30 minuten
Live: Live
Gezien: 2576 keer (info)
Reviews:
 4.1/5 (15x)
Prijs:
Vanaf:
€ 1.395,-
Dit zijn richtprijzen. Prijzen kunnen afwijken!(bijv. Geluid / reiskosten wel / niet inbegrepen). Prijzen veranderen behoorlijk vaak. We kunnen niet altijd de meest actuele prijzen tonen. Voor een exacte prijsopgaaf voor een optreden van deze lookalike en imitator van Der Heino kunt u via de knop informatie, in het profiel van deze act, een bericht sturen.
Excl. 6% BTW
‘Blau, blau blüht der Enzain´, ‘Ein Festival der Liebe´ en ‘Du´: het zijn meer dan bekende songs die jarenlang op de hitlijsten van alle landen ter wereld stonden. Met zijn diepe donkerbruine stem en zijn unieke outfits veroverde Heino de harten van zijn publiek.

Een foto van de lookalike en imitator van  Eddy Wally
Duur: 30 minuten
Live: Live
Gezien: 1958 keer (info)
Reviews:
 4.4/5 (29x)
Prijs:
Vanaf:
€ 995,-
Dit zijn richtprijzen. Prijzen kunnen afwijken!(bijv. Geluid / reiskosten wel / niet inbegrepen). Prijzen veranderen behoorlijk vaak. We kunnen niet altijd de meest actuele prijzen tonen. Voor een exacte prijsopgaaf voor een optreden van deze lookalike en imitator van Eddy Wally kunt u via de knop informatie, in het profiel van deze act, een bericht sturen.
Excl. 6% BTW
´The voice of Europe´, zo noemt men Eddy wally.

Een foto van de lookalike en imitator van  Eddy Wally
Duur: 30 minuten
Live: Live
Gezien: 702 keer (info)
Reviews:
 4/5 (1x)
Prijs:
Op
aanvraag
De prijs van deze act is op aanvraag, via de knop informatie, in het profiel van deze act, kunt u ons een bericht sturen.
Eddy Wally was de beroemdste Vlaamse schlagerzanger welke België ooit gekend heeft. Eddy Wally overleed op 6 februari 2016 na aanhoudende gezondheidsproblemen. In Vlaanderen waren er weinig personen welke zo lang aan de top hebben gestaan als hij.

1 | 2 | 3 | 4 | Volgende
Koningin Maxima lookalike, Nederland, Demis Roussos imitator, Overijssel, Andre Hazes imitator, Koninklijk Huis, Anouk imitator, Carnaval 2017, Helene Fischer lookalike, Carnaval 2017, The Village People imitator, Zeeland, Zangeres zonder Naam lookalike, Bekende Nederlanders, Koning Filip imitator, Nederlandse Zangeressen, Cristiano Ronaldo lookalike, Bekende Nederlanders, Frank Sinatra imitator, Buitenlandse Zangeressen, Rene Froger lookalike, Drenthe, Guus meeuwis,Michael jackson,Guus,Robbie williams,Dolly,Heunen,Barry,Jack sparrow,Artiesten.

Foppers in Concert - Midslandstraat 116 - 5045 DL Tilburg - +31(0)6-23930335