Dorus lookalike / imitator - Foppers in Concert

Dorus lookalike / imitator

De lookalike / imitator van Dorus (53)

Een foto van de lookalike / imitator van Dorus (53)

In overleg

Live

14192 keer (info)

749,-
Dit zijn richtprijzen. Prijzen kunnen afwijken!(bijv. Geluid / reiskosten wel / niet inbegrepen). Prijzen veranderen behoorlijk vaak. We kunnen niet altijd de meest actuele prijzen tonen. Voor een exacte prijsopgaaf voor een optreden van de lookalike / imitator van Dorus (53) kunt u via de knop "informatie", hieronder, ons een bericht sturen.

Excl. 9% BTW

Biografie

Tijden van toen herleven met deze lookalike van Dorus, die bijzonder geschikt is in tehuizen en instellingen, maar ook voor personeels en familie aangelegenheden.
Tom Manders alias Dorus overleed in 1972 en ruim 35 jaar later leeft hij nog steeds voort in de gedaante van onze lookalike.
Geboren in Den Haag, verhuisde naar Amsterdam waar hij zijn eigen theater Saint-Germain-des-Prés aan het Rembrandtplein in Amsterdam oprichtte. Manders trad daar zelf op als een typetje dat zou uitgroeien tot de zwerver Dorus.

Natuurlijk kan hij ook enkele liedjes ten gehore brengen. Prijs is exclusief geluid.
Bel: +31(0)6-23930335
WhatsApp: WhatsApp!
E-mail: Klik hier!
WhatsApp - Email - Messenger

Voor een goede werking van de Messenger, wordt een Cookie geplaatst. Zorg dan ook dat deze worden geaccepteerd. Door de Messenger te gebruiken ga je akkoord met het plaatsen van de Cookie.

WhatsApp
E-mail
Messenger

Keywords:
Dorus Lookalike, Dorus Imitator, Dorus Dubbelganger, Twee motten, Nachtwacht, Dorus, Bejaardenhuis, Verzorgingshuis, Ziekenhuis, privefeest
Deel:
Het Whatsapp-logo Het Linkedin-logo Het Copylink-logo
Gemiddelde: 4.2/5

11x gestemd
Mijn beoordeling:
Deze acts zijn wellicht óók interresant: