Andre van Duin lookalike / imitator - Foppers in Concert

Andre van Duin lookalike / imitator

De lookalike / imitator van Andre van Duin (35)

Een foto van de lookalike / imitator van Andre van Duin (35)

1x 40 minuten of 2 x 20 minuten

Live

13360 keer (info)

895,-
Dit zijn richtprijzen. Prijzen kunnen afwijken!(bijv. Geluid / reiskosten wel / niet inbegrepen). Prijzen veranderen behoorlijk vaak. We kunnen niet altijd de meest actuele prijzen tonen. Voor een exacte prijsopgaaf voor een optreden van de lookalike / imitator van Andre van Duin (35) kunt u via de knop "informatie", hieronder, ons een bericht sturen.

Excl. 9% BTW

Biografie

Imiteren is een gevoel. Om iemand exact na te kunnen doen, moet je je kunnen verplaatsen in die persoon. Het is deze Andre van Duin lookalike gelukt om op die manier een perfecte imitatie te brengen van Nederlands grootste komiek Andre van Duin.
Al ruim 40 jaar imiteert hij zijn grootste idool. Hij kent Andre van Duin, van binnen en van buiten. Daarom is naast zijn goed lijkende uiterlijk ook de geïmiteerde stem van hem niet te onderscheiden van het echte "Andre van Duin geluid".

Deze lookalike imiteerde de bekendste typetjes van Andre van Duin zoals: Meneer de Bok, de Pizzabezorger, de Gezagvoerder, de Consumentenman, Jan Wijdbeens(report) en natuurlijk Koos Grandioos met zijn grote hit "Ajohee".

In een act, met de nodige dosis Andre van Duin humor, liedjes en sketches komen de meeste typetjes voorbij en zorgen voor een heleboel lachsalvo´s. Ook het publiek wordt bij de show betrokken.

De bekendste liedjes komen tijdens zijn optreden voorbij: Paard in de Gang, Bloemkoluh, Pizzalied, Balletjes van de Koninging, Nederland heeft de bal, Ik wil met jou wel zeven weken, Willempie, Ajohee te gekjohee en op verzoek nog veel meer!

Deze act is ook te boeken met Mevr. de Bok of als Wijdbeens Report, waar hij tijdens uw evenement verslag doet van u evenement. Deze opnames kunnen eventueel gebruikt worden op een blijvende herinnering aan uw evenement te creeëren. Voor meer informatie neemt u dan contact met ons op!
Bel: +31(0)6-23930335
WhatsApp: WhatsApp!
E-mail: Klik hier!
WhatsApp - Email - Messenger

Voor een goede werking van de Messenger, wordt een Cookie geplaatst. Zorg dan ook dat deze worden geaccepteerd. Door de Messenger te gebruiken ga je akkoord met het plaatsen van de Cookie.

WhatsApp
E-mail
Messenger

Keywords:
Andre van Duin Lookalike, Andre van Duin Dubbelganger, Andre van Duin Imitator, Typetje, Flip Fluitketel, Er staat een paard in de gang, Pizza, Meneer en Mevrouw de Bok, Revu, Tros, RTL 4, Wijdbeens Report, Sound-a-like, Popster, SBS6
Deel:
Het Whatsapp-logo Het Linkedin-logo Het Copylink-logo
Gemiddelde: 4.2/5

5x gestemd
Mijn beoordeling:
Deze acts zijn wellicht óók interresant: