Koning Willem Alexander lookalike / imitator (24) - Foppers in Concert

Koning Willem Alexander lookalike / imitator (24)Koning Willem Alexander lookalike / imitator (24)

Een foto van de lookalike en imitator van Koning Willem Alexander

1 uur

Live

19273 keer (info)

1.249,-
Dit zijn richtprijzen. Prijzen kunnen afwijken!(bijv. Geluid / reiskosten wel / niet inbegrepen). Prijzen veranderen behoorlijk vaak. We kunnen niet altijd de meest actuele prijzen tonen. Voor een exacte prijsopgaaf voor een optreden van Net als...Koning Willem Alexander kunt u via de knop "informatie", hieronder, ons een bericht sturen.

Excl. 9% BTW

Biografie

De Koning van Nederland heeft nu wel een hele goede lookalike.
Hij is één van de meest gevraagde lookalikes van ons land en staat garant voor een spraakmakend en verbluffend optreden.

Deze lookalike van Koning Prins Willem Alexander is te boeken voor openingen, speeches, meet and greets, met gasten op de foto....en natuurlijk met Koningin Maxima als duo voor een super optreden!
Snel informatie? Bel: +31(0)6-23930335
Het kan ook via WhatsApp!
Direct mailen? Klik hier!
WhatsApp - Email - Messenger

Voor een goede werking van de Messenger, wordt een Cookie geplaatst. Zorg dan ook dat deze worden geaccepteerd. Door de Messenger te gebruiken ga je akkoord met het plaatsen van de Cookie.

WhatsApp
E-mail
Messenger

Keywords:
Willem Alexander Lookalike, Willem Alexander Dubbelganger, Willem Alexander Imitator, Koning Willem-Alexander, Prinses Beatrix, Maxima, Openingen, Speeches, Lintje doorknippen, Koninginnedag, Koninklijk Huis, Royalty, Amalia, Alexia, Ariane, Koning, Koningsdag, Sound-a-like
Deel:
Het Whatsapp-logo Het Linkedin-logo Het Copylink-logo
Gemiddelde: 4.0/5

21x gestemd
Mijn beoordeling:
Deze acts zijn wellicht óók interresant: