Diana Ross lookalike / imitator - Foppers in Concert

Diana Ross lookalike / imitator

De lookalike / imitator van Diana Ross (46)

Een foto van de lookalike / imitator van Diana Ross (46)

30 minuten

Playback

12382 keer (info)

995,-
Dit zijn richtprijzen. Prijzen kunnen afwijken!(bijv. Geluid / reiskosten wel / niet inbegrepen). Prijzen veranderen behoorlijk vaak. We kunnen niet altijd de meest actuele prijzen tonen. Voor een exacte prijsopgaaf voor een optreden van de lookalike / imitator van Diana Ross (46) kunt u via de knop "informatie", hieronder, ons een bericht sturen.

Excl. 9% BTW

Biografie

Deze lookalike act van Diana Ross is entertainment van de bovenste plank. Als één van de prijswinnende finalisten in Robert ten Brink´s "De Travestie Show" heeft deze lookalike van Diana Ross zo´n enorme indruk achtergelaten dat er direct sprake was van een nieuwe ster in de Showbizz.
Dit succesvolle optreden resulteerde in bekendheid dat, behalve in Nederland, ook ver over de grenzen strijkt. Zo verscheen zij in verschillende Tv-programma´s als Karin Bloemen, Trexx, Peter Jan Rens Late Night, Vita Vesta (België), 5x in de Nachtsuite , hou hem vast, geld voor je leven, zo maar een dag, life and cooking, Wie denken ze wel niet dat ze zijn, Catherine en de Duitse Staatsloterij Show.

Deze imitator van Diana Ross heeft ook voorprogramma´s van bekende Nederlanders als Marco Borsato, Gordon, Trijntje Oosterhuis en de Vengaboys verzorgd. Daarnaast zorgt zij altijd voor een spektakel op thema feesten zoals back to the 60ties, 70ties of 80ties party´s, disco en Motown feesten. Onlangs verscheen zij nog in DE HEINEKEN MUSIC HALL waar zij een verpletterend optreden gaf.

Dutch Diana Ross live on stage staat voor een wervelende swingende show, waarin haar grootste hits met veel stijl en allure worden uitgevoerd. De spectaculaire kostuums, die in een snel tempo de revue passeren, zorgen voor de nodige glitter en glamour. Hiermee wordt de fantastische stage personality nogmaals benadrukt.

Dutch Diana Ross neemt met haar charismatische aanwezigheid het publiek mee op een muzikale reis door de tijd waarbij het moeilijk word om op je stoel te blijven zitten. Het bewijs dat Dutch Diana Ross meer is dan een imitatie werd in juli 1997 wederom bewezen, toen zij tijdens een ontmoeting met de wereldster zelf, werd overladen met complimenten.

In 2004 wist The Dutch Diana Ross niet alleen het gehele Ahoy plat te krijgen met haar aanwezigheid tijdens de wereldtournee van The Diva Herself... Diana Ross. Het lot bepaalde dat Diana Ross The Dutch Diana Ross eerde door haar concert te stoppen om The Dutch Diana Ross geheel in de schijnwerpers te zetten. De innige kussen en omhelzingen maakten duidelijk dat zelfs Diana Ross respect en waardering heeft voor The Dutch Diana Ross. Tevens is zij een graag geziene gast op de internationale fanclubdagen, waar zelfs de meest doorgewinterde fans deze imitatie nauwelijks kunnen geloven.
Bel: +31(0)6-23930335
WhatsApp: WhatsApp!
E-mail: Klik hier!
WhatsApp - Email - Messenger

Voor een goede werking van de Messenger, wordt een Cookie geplaatst. Zorg dan ook dat deze worden geaccepteerd. Door de Messenger te gebruiken ga je akkoord met het plaatsen van de Cookie.

WhatsApp
E-mail
Messenger

Keywords:
Diana Ross Lookalike, Diana Ross Dubbelganger, Diana Ross Imitator, Playback, Travestie,Supremes, Upside down, My old piano, I'm coming out, Why do fools fall in love
Deel:
Het Whatsapp-logo Het Linkedin-logo Het Copylink-logo
Gemiddelde: 4.1/5

17x gestemd
Mijn beoordeling:
Deze acts zijn wellicht óók interresant: