Cher lookalike / imitator - Foppers in Concert

Cher lookalike / imitatorCher lookalike / imitator

Een foto van de lookalike en imitator van Cher

30 minuten

Live

14374 keer (info)

1.495,-
Dit zijn richtprijzen. Prijzen kunnen afwijken!(bijv. Geluid / reiskosten wel / niet inbegrepen). Prijzen veranderen behoorlijk vaak. We kunnen niet altijd de meest actuele prijzen tonen. Voor een exacte prijsopgaaf voor een optreden van Net als...Cher kunt u via de knop "informatie", hieronder, ons een bericht sturen.

Excl. 9% BTW

Biografie

De Cher lookalike was te zien bij Talpa, tijdens de hoogtepunten van "In de huid van". Met het nummer "Strong enough" wist zij met ruime voorsprong winnares van het programma te worden.
Een optreden van de Cher lookalike, is zeer geschikt als "special-act" halverwege een feest, om de stemming te verhogen, of als "suprise- act als afsluiter van een spetterende avond. Aangezien deze zangeres bij velen leeftijdsgroepen bekend is( haar eerste nummers uit de jaren 60, tot haar laatste CD van 2001) zal deze act door vele mannen, en vrouwen gewaardeerd worden. Door haar jarenlange ervaring als zangeres, en entertainer, heeft zij een mooie Cher act weten te creëren, waar het plezier, en de vakkundigheid vanaf straalt!
Snel informatie? Bel: +31(0)6-23930335
Het kan ook via WhatsApp!
Direct mailen? Klik hier!
WhatsApp - Email - Messenger

Voor een goede werking van de Messenger, wordt een Cookie geplaatst. Zorg dan ook dat deze worden geaccepteerd. Door de Messenger te gebruiken ga je akkoord met het plaatsen van de Cookie.

WhatsApp
E-mail
Messenger

Keywords:
Cher, Cher Lookalike, Cher Dubbelganger, Cher Imitator, My Name is, In de huid van, Sound-a-like, Thewinnertakesitall, The winner takes it all
Deel:
Het Whatsapp-logo Het Linkedin-logo Het Copylink-logo
Gemiddelde: 4.3/5

12x gestemd
Mijn beoordeling:
Deze acts zijn wellicht óók interresant: