Helene Fischer lookalike / imitator (262)

Het logo van Foppers in Concert

Helene Fischer lookalike / imitator (262)

Een foto van de lookalike en imitator van Helene Fischer
Duur: 30 minuten
Live: Live
Gezien: 27024 keer (info)
Vanaf:
1.595,-
Dit zijn richtprijzen. Prijzen kunnen afwijken!(bijv. Geluid / reiskosten wel / niet inbegrepen). Prijzen veranderen behoorlijk vaak. We kunnen niet altijd de meest actuele prijzen tonen. Voor een exacte prijsopgaaf voor een optreden van deze lookalike / imitator van Helene Fischer kunt u via de knop "informatie", aan de rechterzijde, ons een bericht sturen.
Excl. 9% BTW

Biografie

De heetste en enige Helene Fischer Look a Like, welke ook aan de Playa de Palma op Mallorca te vinden is.
Sinds 2014 treed deze imitator zo goed als wekelijks op. Afgelopen winter toerde ze wekenlang door Oostenrijk, Zwitserland en Duitsland. En vanaf nu ook te zien en te horen in Nederland.

Net zoals Helene Fischer zelf is deze Look a Like een geschoolde zangeres met afgeronde muziekstudie. Niet alleen de zang, maar ook haar Power-Show met de beste Helene Fischer hits en haar fantastische uitstraling zijn de basis voor succes bij al haar optredens.

Of het nu groot, klein, feesttent of privé feesten zijn, deze imitator zorgt met haar uitstraling ervoor dat elk publiek zal worden betoverd . "Atemlos", "Phänomen" en "Fieber" zijn zowaar de grote Helene Fischer hits welke gegarandeerd zorgen voor Stimmung en een gelukkig publiek en dus organisatie.
X
Het WhatsApp-logo

Goedemorgen, stuur ons nu een WhatsApp-bericht op +31623930335 en start het gesprek!

Snel informatie? Bel: +31(0)6-23930335
Nu ook op WhatsApp!
Direct mailen? Klik hier!

Foppers Messenger

Voor een goede werking van de Messenger, wordt een Cookie geplaatst. Zorg dan ook dat deze worden geaccepteerd. Door de Messenger te gebruiken ga je akkoord met het plaatsen van de Cookie.

Gemiddelde: 5.0/5
1x gestemd
Mijn beoordeling: