Tina Turner lookalike / imitator (256) - Foppers in Concert

Tina Turner lookalike / imitator (256)Tina Turner lookalike / imitator (256)

Een foto van de lookalike en imitator van Tina Turner

30 minuten

Live

7317 keer (info)

1.695,-
Dit zijn richtprijzen. Prijzen kunnen afwijken!(bijv. Geluid / reiskosten wel / niet inbegrepen). Prijzen veranderen behoorlijk vaak. We kunnen niet altijd de meest actuele prijzen tonen. Voor een exacte prijsopgaaf voor een optreden van Net als...Tina Turner kunt u via de knop "informatie", hieronder, ons een bericht sturen.

Excl. 9% BTW

Biografie

Deze lookalike van Tina Turner gaf in een goed bekeken RTL4 Talentenshow met de naam "My name is"... de ultieme vertolking van Tina Turner, en bracht het tot de finale.
Ook was deze lookalike van Tina Turner te zien in programma´s zoals X-Factor, Popstars en Holland´s Got Talent, en in 2023 was ze te zien in het programma The Tribute, Battle of the Bands.

Met deze lookalike van Tina Turner op de buhne, is het altijd feest.

En 1 ding is zeker: De voetjes gaan van de vloer!
Snel informatie? Bel: +31(0)6-23930335
Het kan ook via WhatsApp!
Direct mailen? Klik hier!
WhatsApp - Email - Messenger

Voor een goede werking van de Messenger, wordt een Cookie geplaatst. Zorg dan ook dat deze worden geaccepteerd. Door de Messenger te gebruiken ga je akkoord met het plaatsen van de Cookie.

WhatsApp
E-mail
Messenger

Keywords:
Tina Turner, Tina Turner Look a Like, Tina Turner Imitator, Look a Like, Imitator, Dansen, Rolling, Proud Mary, Rtl4, Mynameis, My Name Is, Popstars, The Tribute, The Battle of the Bands
Deel:
Het Whatsapp-logo Het Linkedin-logo Het Copylink-logo
Gemiddelde: 4/5

1x gestemd
Mijn beoordeling:
Deze acts zijn wellicht óók interresant: