Net als... De Kerstman - Foppers in Concert

Net als... De Kerstman

Net als... De Kerstman

Een foto van Net als... De Kerstman

60 minuten

Live

4727 keer (info)


aanvraag
De prijs van deze act is op aanvraag, via de knop "informatie", hieronder, kunt u ons een bericht sturen.

Biografie

Het einde van het jaar nadert. Kerstmis staat voor de deur. Kortom, de gezelligste tijd van het jaar is aangebroken. Maak uw kerstfeest compleet en boek dé enige echte Kerstman.
Dé echte Kerstman is zeer breed inzetbaar voor onder meer fotoshoots, televisieproducties,
commercials, evenementen, shows, meet & greets en bedrijfsfeesten. Maar denk ook eens aan de talloze mogelijkheden in winkelcentra, warenhuizen, restaurants, scholen, beurzen en kerstmarkten.

Zoals uw ziet is de outfit van dé echte Kerstman tot in de puntjes verzorgd. Elk detail is een lust voor het oog. Bij dé echte Kerstman staat perfectie hoog in het vaandel. Achter het prachtig verzorgde haarwerk schuilt een professioneel beroepsacteur die geheel in Amerikaanse look ten tonele verschijnt. Uw gasten zullen verwonderd zeggen; "Dit is DE echte!"

Mogelijkheden

Fotoshoots, media en televisie-producties
Niets is mooier dan wanneer uw producten of diensten tijdens de feestdagen aangeprezen worden door dé echte Kerstman. Of hij er nou mee speelt, over praat, er naar wijst of presenteert, u heeft gegarandeerd een eyecather! Uitermate geschikt voor tijdschriften, reclamefolders, etalagemateriaal, tv-programma´s en commercials.

Evenementen, shows, meet & greets en kerstborrels
Wanneer u een kerstevent organiseert mogen uiteraard dé echte Kerstman en zijn Elfen niet
ontbreken. Of het nou op het podium is, tussen de mensen of op de slee om met bezoekers op de foto te gaan, alles is mogelijk. Hoe leuk is het wanneer uw kinderen hun verlanglijstjes persoonlijk aan de Kerstman kunnen geven, hoe leuk is het als dé Kerstman meedanst met het kerstballet? Of wanneer De Kerstman de kerstpakketten uitdeelt tijdens de kerstborrel?

Winkelcentra, warenhuizen, restaurants en kerstmarkten
Tijdens de gezelligste periode van het jaar, is uw winkel, winkelcentrum, horecagelegenheid of
kerstmarkt, versiert met vele glinsterende kerstballen en lichtjes en klinkt er overal kerstmuziek. Laat uw bezoekers oog in oog staan met dé enige echte. Even de hand schudden of samen op de foto, dé echte Kerstman maakt uw ultieme kerstdromen waar!
Bel: +31(0)6-23930335
WhatsApp: WhatsApp!
E-mail: Klik hier!
WhatsApp - Email - Messenger

Voor een goede werking van de Messenger, wordt een Cookie geplaatst. Zorg dan ook dat deze worden geaccepteerd. Door de Messenger te gebruiken ga je akkoord met het plaatsen van de Cookie.

WhatsApp
E-mail
Messenger

Keywords:
Kerstman, Fotoshoots, media, televisie, evenementen, shows, meet & greet, kerstborrel, winkelcentra, warenhuizen, restaurants, kerstmarkten
Deel:
Het Whatsapp-logo Het Linkedin-logo Het Copylink-logo
Gemiddelde: 5.0/5

1x gestemd
Mijn beoordeling:
Deze acts zijn wellicht óók interresant: