Joe Cocker lookalike / imitator (38) - Foppers in Concert

Joe Cocker lookalike / imitator (38)

De lookalike / imitator van Joe Cocker (38)

Een foto van de lookalike / imitator van Joe Cocker (38)

30 minuten

Live

9290 keer (info)

1.749,-
Dit zijn richtprijzen. Prijzen kunnen afwijken!(bijv. Geluid / reiskosten wel / niet inbegrepen). Prijzen veranderen behoorlijk vaak. We kunnen niet altijd de meest actuele prijzen tonen. Voor een exacte prijsopgaaf voor een optreden van de lookalike / imitator van Joe Cocker (38) kunt u via de knop "informatie", hieronder, ons een bericht sturen.

Excl. 9% BTW

Biografie

Deze lookalike van Joe Cocker, raakt na het zien van Joe Cocker in Woodstock (The Movie, 1969) in de ban van deze topartiest. Vanaf dat moment volgt hij zijn carriëre nauwlettend en al gauw creëert hij zijn eigen imitatie: de Joe Cocker act.
Eerst nog geheel playback, maar al snel live. Een tape optreden of live met een orkest is beiden mogelijk. Tijdens een een feestje, waar ook enkele musici aanwezig zijn, ontstaat een jamsession en de "Joe Under Cover Band" is een feit. De band speelt haar eigen muziekbanden in en de "Joe Cocker" lookalike zingt live.

Deze lookalike van Joe Cocker verrast zijn fans met een nauwgezette weergave van de persoonlijkheid, de muzikaliteit en de presentatie van zijn idool. Bovendien is hij ook uiterlijk een ware dubbelganger van Joe Cocker, iets dat de fans van de beroemde zanger tijdens zijn concerten, die hij ook regelmatig bezoekt, vaak in verwarring brengt. Met zijn succesvolle act is hij een graag geziene gast tijdens evenementen, maar ook in vele theaters, zalen en kroegen.

Een optreden tijdens het Rotterdams Songfestival levert een eerste plaats op in zijn categorie, tevens eindigt hij tweede overall. Als hij het podium betreedt staan zelfs de meest verstokte fans van Joe Cocker versteld van de verbluffende gelijkenis met hun favoriet en van de perfecte sound en performance van deze talentvolle zanger. Zo behaalde deze lookalike Joe Cocker eind september 2005 ook een wel verdiende finaleplaats in het soundmixprogramma "In de huid van..." van Talpa.
Bel: +31(0)6-23930335
WhatsApp: WhatsApp!
E-mail: Klik hier!
WhatsApp - Email - Messenger

Voor een goede werking van de Messenger, wordt een Cookie geplaatst. Zorg dan ook dat deze worden geaccepteerd. Door de Messenger te gebruiken ga je akkoord met het plaatsen van de Cookie.

WhatsApp
E-mail
Messenger

Keywords:
Joe Cocker Lookalike, Joe Cocker Dubbelganger, Joe Cocker Imitator, Themafeest, Privefeest, You can leave your hat on, Eighties, Rauwe stem, In de huid van, Sound-a-like, soundalike, thewinnertakesitall, The winner takes it all
Deel:
Het Whatsapp-logo Het Linkedin-logo Het Copylink-logo
Gemiddelde: 4.2/5

10x gestemd
Mijn beoordeling:
Deze acts zijn wellicht óók interresant: