Frank Sinatra lookalike / imitator (27) - Foppers in Concert

Frank Sinatra lookalike / imitator (27)

De lookalike / imitator van Frank Sinatra (27)

Een foto van de lookalike / imitator van Frank Sinatra (27)

30 minuten

Live

7105 keer (info)

1.895,-
Dit zijn richtprijzen. Prijzen kunnen afwijken!(bijv. Geluid / reiskosten wel / niet inbegrepen). Prijzen veranderen behoorlijk vaak. We kunnen niet altijd de meest actuele prijzen tonen. Voor een exacte prijsopgaaf voor een optreden van de lookalike / imitator van Frank Sinatra (27) kunt u via de knop "informatie", hieronder, ons een bericht sturen.

Excl. 9% BTW

Biografie

Als de Nederlandse Frank Sinatra en voormalig winnaar van Hennie Huisman`s Soundmixshow werkt deze persoon momenteel succesvol als lookalike in Nederland, Duitsland, Belgie, Frankrijk, Spanje en de Scandinavische landen.
Vooral onze oosterburen zijn in de ban van zijn specifieke Frank Sinatra sound en hij is daar nog steeds een graag geziene gast.
Geef Uw feest of evenement SWING EN ALLURE met een optreden van deze ras-entertainer !
Bel: +31(0)6-23930335
WhatsApp: WhatsApp!
E-mail: Klik hier!
WhatsApp - Email - Messenger

Voor een goede werking van de Messenger, wordt een Cookie geplaatst. Zorg dan ook dat deze worden geaccepteerd. Door de Messenger te gebruiken ga je akkoord met het plaatsen van de Cookie.

WhatsApp
E-mail
Messenger

Keywords:
Frank Sinatra, Frank Sinatra Lookalike, Frank Sinatra Dubbelganger, Frank Sinatra Imitator, Seventies, Sixties, Themafeest, soundalike, thewinnertakesitall, The winner takes it all
Deel:
Het Whatsapp-logo Het Linkedin-logo Het Copylink-logo
Gemiddelde: 4.3/5

3x gestemd
Mijn beoordeling:
Deze acts zijn wellicht óók interresant: