Neil Diamond lookalike / imitator

Het logo van Foppers in Concert

Neil Diamond lookalike / imitator

Een foto van de lookalike en imitator van Neil Diamond

30 minuten

Live

7832 keer (info)

995,-
Dit zijn richtprijzen. Prijzen kunnen afwijken!(bijv. Geluid / reiskosten wel / niet inbegrepen). Prijzen veranderen behoorlijk vaak. We kunnen niet altijd de meest actuele prijzen tonen. Voor een exacte prijsopgaaf voor een optreden van Net als...Neil Diamond kunt u via de knop "informatie", aan de rechterzijde, ons een bericht sturen.

Excl. 9% BTW

Biografie

De Nederlandse Neil Diamond lookalike is vanaf zijn 18e jaar geÔnspireerd door Neil Diamond en weet dat gevoel in zijn stem en performance te leggen met zijn warme stem en de juiste uitstraling. Deze lookalike neemt u terug naar de glorietijd van Neil Diamond in de jaren 70.
Hij neemt u mee in de emotie van nummers "Sweet Caroline", "Girl, Youīll Be A Woman Soon", "Solitary Man", "I Am, I Said", "Cracklinī Rosie" en vele anderen.

Deze Neil Diamond lookalike en imitator weet als geen andere een gevoelige snaar te raken bij mensen die de muziek van Neil Diamond waarderen, maar ook mensen die weinig van Neil Diamond kennen zullen aangenaam verrast zijn door de songs die hij ten gehore brengt.

Ook zoekt hij interactie met het publiek. Deze imitator treedt op in de stijl zoals we Neil Diamond kennen, met zijn prachtige overhemden uit de 70īs en zijn flinke haardos.

Keer terug in de tijd naar de jaren 70, en laat u meeslepen door de sfeer en de hype van toen. Geniet van de mooiste ballads en de opzwepende songs. Deze lookalike begeleidt zichzelf op gitaar en/ of met een orkestband.
Snel informatie? Bel: +31(0)6-23930335
Nu ook op WhatsApp!
Direct mailen? Klik hier!

Foppers Messenger

Voor een goede werking van de Messenger, wordt een Cookie geplaatst. Zorg dan ook dat deze worden geaccepteerd. Door de Messenger te gebruiken ga je akkoord met het plaatsen van de Cookie.

Deel:
Het Whatsapp-logo Het Linkedin-logo Het Copylink-logo
Gemiddelde: 4/5

1x gestemd
Mijn beoordeling: