Neil Diamond lookalike / imitator - Foppers in Concert

Neil Diamond lookalike / imitator

De lookalike / imitator van Neil Diamond (257)

Een foto van de lookalike / imitator van Neil Diamond (257)

30 minuten

Live

15282 keer (info)

1.249,-
Dit zijn richtprijzen. Prijzen kunnen afwijken!(bijv. Geluid / reiskosten wel / niet inbegrepen). Prijzen veranderen behoorlijk vaak. We kunnen niet altijd de meest actuele prijzen tonen. Voor een exacte prijsopgaaf voor een optreden van de lookalike / imitator van Neil Diamond (257) kunt u via de knop "informatie", hieronder, ons een bericht sturen.

Excl. 9% BTW

Biografie

De Nederlandse Neil Diamond lookalike is vanaf zijn 18e jaar geïnspireerd door Neil Diamond en weet dat gevoel in zijn stem en performance te leggen met zijn warme stem en de juiste uitstraling. Deze lookalike neemt u terug naar de glorietijd van Neil Diamond in de jaren 70.
Hij neemt u mee in de emotie van nummers "Sweet Caroline", "Girl, You´ll Be A Woman Soon", "Solitary Man", "I Am, I Said", "Cracklin´ Rosie" en vele anderen.

Deze Neil Diamond lookalike en imitator weet als geen andere een gevoelige snaar te raken bij mensen die de muziek van Neil Diamond waarderen, maar ook mensen die weinig van Neil Diamond kennen zullen aangenaam verrast zijn door de songs die hij ten gehore brengt.

Ook zoekt hij interactie met het publiek. Deze imitator treedt op in de stijl zoals we Neil Diamond kennen, met zijn prachtige overhemden uit de 70´s en zijn flinke haardos.

Keer terug in de tijd naar de jaren 70, en laat u meeslepen door de sfeer en de hype van toen. Geniet van de mooiste ballads en de opzwepende songs. Deze lookalike begeleidt zichzelf op gitaar en/ of met een orkestband.
Bel: +31(0)6-23930335
WhatsApp: WhatsApp!
E-mail: Klik hier!
WhatsApp - Email - Messenger

Voor een goede werking van de Messenger, wordt een Cookie geplaatst. Zorg dan ook dat deze worden geaccepteerd. Door de Messenger te gebruiken ga je akkoord met het plaatsen van de Cookie.

WhatsApp
E-mail
Messenger

Keywords:
Neil Diamond, Neil Diamond Look a Like, Neil Diamond Imitator, Sweet Caroline, Song Sung Blue, Festival, Verjaardag, Bruiloft, Sixties, Seventies,
Deel:
Het Whatsapp-logo Het Linkedin-logo Het Copylink-logo
Gemiddelde: 5/5

1x gestemd
Mijn beoordeling:
Deze acts zijn wellicht óók interresant: