Prince lookalike / imitator - Foppers in Concert

Prince lookalike / imitator

De lookalike / imitator van Prince (123)

Een foto van de lookalike / imitator van Prince (123)

1x 30 minuten of 2x 15 minuten

Live

17733 keer (info)

1.095,-
Dit zijn richtprijzen. Prijzen kunnen afwijken!(bijv. Geluid / reiskosten wel / niet inbegrepen). Prijzen veranderen behoorlijk vaak. We kunnen niet altijd de meest actuele prijzen tonen. Voor een exacte prijsopgaaf voor een optreden van de lookalike / imitator van Prince (123) kunt u via de knop "informatie", hieronder, ons een bericht sturen.

Excl. 9% BTW

Biografie

In het verleden heeft deze lookalike van Prince, voor sommigen beter bekend als "The Dutch Prince", een behoorlijk aantal optredens gedaan. In 1986 deed hij voor het eerst als Prince mee aan de Soundmixshow met het nummer "Purple rain". Hij kwam in de finale terecht en werd daar 3e. Er volgde nog meer optredens in binnen- en buitenland, hij kreeg de naam "Prince of Europe".
In 1999 deed deze lookalike op uitnodiging van de Soundmixshow, weer mee aan de soundmixshow, ditmaal met het nummer "Get off".
Deze lookalike van Prince heeft nu een complete act van 30 minuten, alle bekende nummers van Prince zullen tijdens zijn wervelend optreden te horen zijn.
Bel: +31(0)6-23930335
WhatsApp: WhatsApp!
E-mail: Klik hier!
WhatsApp - Email - Messenger

Voor een goede werking van de Messenger, wordt een Cookie geplaatst. Zorg dan ook dat deze worden geaccepteerd. Door de Messenger te gebruiken ga je akkoord met het plaatsen van de Cookie.

WhatsApp
E-mail
Messenger

Keywords:
Prince Look a Like, Prince Dubbelganger, Prince Imitator, Eighties, Nineties, Themafeest, Thema-avond, 1999, Purple Rain, Get off, Soundmixshow, Sound-a-like
Deel:
Het Whatsapp-logo Het Linkedin-logo Het Copylink-logo
Gemiddelde: 4.3/5

26x gestemd
Mijn beoordeling:
Deze acts zijn wellicht óók interresant: