Andre Hazes lookalike / imitator (49) - Biografie

Het logo van Foppers in Concert

Andre Hazes lookalike / imitator (49)

Een foto van de lookalike en imitator van
Duur: 30 minuten
Live: Live
Gezien: 4282 keer (info)
Prijs:
Vanaf:
995,-
Dit zijn richtprijzen. Prijzen kunnen afwijken!(bijv. Geluid / reiskosten wel / niet inbegrepen). Prijzen veranderen behoorlijk vaak. We kunnen niet altijd de meest actuele prijzen tonen. Voor een exacte prijsopgaaf voor een optreden van deze lookalike / imitator van Andre Hazes kunt u via de knop "informatie", aan de rechterzijde, ons een bericht sturen.
Excl. 6% BTW

Biografie

Qua stem lijkt deze Imitator griezelig veel op Andre Hazes. Het digitale magazine West Friesland heeft onlangs in een poll aan haar lezers gevraagd naar de beste Hazes imitator.Hij komt hier overtuigend als winnaar uit de bus. Het officiƫle gastenboek van hem staat vol lovende kritieken. Deze vinden we ook terug in de diverse dag- en weekbladen.
Al ruim 5 jaar lang weet hij op geheel eigen wijze een perfecte vertolking neer te zetten van de Amsterdamse volkszanger. Met de mooiste en beste nummers uit het rijke Hazes repertoire.
Gewapend met hoed, jas en zonnebril vertolkt hij Andre op zijn best.

Laat je meeslepen door hits als "Zij gelooft in mij", "de Vlieger", "Bloed Zweet en Tranen" et cetera.
X
Het WhatsApp-logo

Goedemorgen, stuur ons nu een WhatsApp-bericht op +31623930335 en start het gesprek!

Snel informatie? Bel: +31(0)6-23930335
Nu ook op WhatsApp!
Direct mailen? Klik hier!

NIEUW: Foppers Messenger

Voor een goede werking van de Messenger, wordt een Cookie geplaatst. Zorg dan ook dat deze worden geaccepteerd. Door de Messenger te gebruiken ga je akkoord met het plaatsen van de Cookie.

Naam:
Bericht:

Als u dit gesprek ook op andere apparaten wil voeren, vul dan uw e-mailadres in. U ontvangt dan een link, waarmee u het gesprek ook op een ander apparaat kunt activeren.

E-mail:
Gemiddelde: 4.3/5
15x gestemd
Mijn beoordeling: