Frans Bauer lookalike / imitator (1) - Foppers in Concert

Frans Bauer lookalike / imitator (1)

De lookalike / imitator van Frans Bauer (1)

Een foto van de lookalike / imitator van Frans Bauer (1)

30 minuten

Live

13169 keer (info)

995,-
Dit zijn richtprijzen. Prijzen kunnen afwijken!(bijv. Geluid / reiskosten wel / niet inbegrepen). Prijzen veranderen behoorlijk vaak. We kunnen niet altijd de meest actuele prijzen tonen. Voor een exacte prijsopgaaf voor een optreden van de lookalike / imitator van Frans Bauer (1) kunt u via de knop "informatie", hieronder, ons een bericht sturen.

Excl. 9% BTW

Biografie

Altijd al fan van Frans Bauer geweest? Altijd al graag gewild dat hij een feestje kwam maken bij jou op locatie, maar nooit het budget gehad? Dan is dit nu het juiste moment! Dit is dé lookalike van Frans Bauer in Nederland, zowel in zijn stemgeluid als in zijn voorkomen. Hij is al jaren actief met zijn optredens in Nederland en België en bekend van televisie. Deze lookalike lijkt niet alleen op Frans, als artiest is hij gewoon Frans!
Met zijn Frans Bauer performance treedt deze lookalike op bij allerlei gelegenheden: van intieme familiefeestjes tot voor 28.000 mensen in het Willem II stadion in Tilburg.

Deze lookalike maakt van elk optreden een feest, hij brengt de grote én de minder grote fans van Frans Bauer in beweging.

De gelijkenis is uitzonderlijk, want hij heeft niet alleen de looks van Frans Bauer, maar ook zijn stem.

Kortom, boek nu de leukste imitatie act en maak jouw feest compleet, met de grootste hits van Frans Bauer!
Bel: +31(0)6-23930335
WhatsApp: WhatsApp!
E-mail: Klik hier!
WhatsApp - Email - Messenger

Voor een goede werking van de Messenger, wordt een Cookie geplaatst. Zorg dan ook dat deze worden geaccepteerd. Door de Messenger te gebruiken ga je akkoord met het plaatsen van de Cookie.

WhatsApp
E-mail
Messenger

Keywords:
Frans Bauer, Marianne Weber, Themafeest, Thema-avond, Frans Bauer Lookalike, Frans Bauer Imitator, Frans Bauer Dubbelganger, Frans Bouwer, Bouwval Gezocht, In de huid van, My Name is Frans Bauer, SBS6, RTL4, BZT Show, Heb je even voor mij, Als sterren aan de hemel staan, Mariska, Nederlandstalig, Hollandse Middag, Frans Bauer fans, Dorus, Sinterklaas, Fotoshoot, Meet & Greet, Opening, Verassingsact, Presentatie, Tribute, Sound-a-like, soundalike, thewinnertakesitall, The winner takes it all
Deel:
Het Whatsapp-logo Het Linkedin-logo Het Copylink-logo
Gemiddelde: 4.4/5

11x gestemd
Mijn beoordeling:
Deze acts zijn wellicht óók interresant: