Frans Bauer lookalike / imitator (6)

Het logo van Foppers in Concert

Frans Bauer lookalike / imitator (6)

Een foto van de lookalike en imitator van Frans Bauer

30 minuten

Live

4734 keer (info)

1.149,-
Dit zijn richtprijzen. Prijzen kunnen afwijken!(bijv. Geluid / reiskosten wel / niet inbegrepen). Prijzen veranderen behoorlijk vaak. We kunnen niet altijd de meest actuele prijzen tonen. Voor een exacte prijsopgaaf voor een optreden van Net als...Frans Bauer kunt u via de knop "informatie", aan de rechterzijde, ons een bericht sturen.

Excl. 9% BTW

Biografie

Dat Frans Bauer, zijn lookalike uitnodigde, om een rol als zijn dubbelganger te spelen in de videoclip van zijn single "Ra Ta Ta Da", zegt natuurlijk al genoeg over de gelijkenis. Maar dat deze lookalike net als Frans Bauer in een woonwagen is geboren, van dezelfde soort muziek houdt, en ook nog praktisch het zelfde stemgeluid heeft, ontdekte Frans Bauer pas toen ze elkaar tegenkwamen.
Deze Frans Bauer lookalike was al eerder te zien in diverse tv-programma“s van oa. RTL-4, SBS-6, RTL-7, NCRV en Omroep FryslĆ¢n, maar nu maakte hij samen met Frans Bauer nog een rondje langs een aantal zenders,ter promotie van de single en videoclip van Frans.

Met een zelfde sympathieke uitstraling en sfeer, zingt deze Frans Bauer lookalike de allergrootste hits uit het populaire repertoire van de echte Frans Bauer, en maakt hij er net als Frans Bauer gewoon een fantastisch feest van.

Snel informatie? Bel: +31(0)6-23930335
Nu ook op WhatsApp!
Direct mailen? Klik hier!

Foppers Messenger

Voor een goede werking van de Messenger, wordt een Cookie geplaatst. Zorg dan ook dat deze worden geaccepteerd. Door de Messenger te gebruiken ga je akkoord met het plaatsen van de Cookie.

Deel:
Het Whatsapp-logo Het Linkedin-logo Het Copylink-logo
Gemiddelde: 4.6/5

10x gestemd
Mijn beoordeling: