Jan Smit lookalike / imitator (181) - Foppers in Concert

Jan Smit lookalike / imitator (181)Jan Smit lookalike / imitator (181)

Een foto van de lookalike en imitator van Jan Smit

30 minuten

Live

7956 keer (info)

1.095,-
Dit zijn richtprijzen. Prijzen kunnen afwijken!(bijv. Geluid / reiskosten wel / niet inbegrepen). Prijzen veranderen behoorlijk vaak. We kunnen niet altijd de meest actuele prijzen tonen. Voor een exacte prijsopgaaf voor een optreden van Net als...Jan Smit kunt u via de knop "informatie", hieronder, ons een bericht sturen.

Excl. 9% BTW

Biografie

In deze speciale act zingt deze Jan Smit Imitator met een bijna griezelig te vergelijken typische Jan Smit stem, alle hits van deze populaire zanger.
Feestnummers als "Vrienden voor het leven","Als de nacht verdwijnt" worden afgewisseld met zijn meer gevoelige hits als "Laura" en "Naam in de sterren". Succes is bij deze act dan ook geen toeval maar vanzelfsprekend!
Snel informatie? Bel: +31(0)6-23930335
Het kan ook via WhatsApp!
Direct mailen? Klik hier!
WhatsApp - Email - Messenger

Voor een goede werking van de Messenger, wordt een Cookie geplaatst. Zorg dan ook dat deze worden geaccepteerd. Door de Messenger te gebruiken ga je akkoord met het plaatsen van de Cookie.

WhatsApp
E-mail
Messenger

Keywords:
Jan Smit Look a Like, Jan Smit Dubbelganger, Jan Smit Imitator, Leef nu het kan, Volendam, Nick en Simon, Als de morgen is gekomen, Boob Boom Bailando, Als de nacht verdwijnt, Gehandicapten, Nederlandstalig, Hollandse feesten, Carnaval, Privefeesten, Piratenfestijn, My Name is Jan Smit, Jan Smit, Sound-a-like
Deel:
Het Whatsapp-logo Het Linkedin-logo Het Copylink-logo
Gemiddelde: 4.2/5

10x gestemd
Mijn beoordeling:
Deze acts zijn wellicht óók interresant: