Andre Hazes lookalike / imitator (48) - Biografie

Het logo van Foppers in Concert

Andre Hazes lookalike / imitator (48)

Een foto van de lookalike en imitator van
Duur: 30 minuten
Live: Live
Gezien: 4482 keer (info)
Prijs:
Vanaf:
995,-
Dit zijn richtprijzen. Prijzen kunnen afwijken!(bijv. Geluid / reiskosten wel / niet inbegrepen). Prijzen veranderen behoorlijk vaak. We kunnen niet altijd de meest actuele prijzen tonen. Voor een exacte prijsopgaaf voor een optreden van deze lookalike / imitator van Andre Hazes kunt u via de knop "informatie", aan de rechterzijde, ons een bericht sturen.
Excl. 6% BTW

Biografie

Noem een nummer van Andre Hazes en deze Imitator zingt hem mee van begin tot eind, vraag hem iets over zijn idool en hij vertelt het je.
Reeds een aantal jaar vertolkte hij liederen van Andre Hazes en is gebleken dat zijn stemgeluid en uiterlijk toch wel zéér dicht bij zijn idool liggen.
Door vele optredens in plaatselijke cafe´s, zalen en partijen, is het nu wel duidelijk geworden dat hij klaar is om aan heel Nederland zijn talent te performen.

Doe uw ogen dicht en krijg rillingen van het zo vergelijkbare stemgeluid van Andre Hazes, doe ze open en zie wederom die verbluffende vergelijkenis.

Deze Look a Like is inmiddels al een veel geboekte artiest geworden en staat op grote festivals waar hij vaak als één van de beste artiesten bestempeld wordt. Ook de televisie heeft al aandacht aan hem geschonken en inmiddels is hij al meerdere malen verschenen in programma´s van TV Gelderland en TV Oost.

X
Het WhatsApp-logo

Goedemorgen, stuur ons nu een WhatsApp-bericht op +31623930335 en start het gesprek!

Snel informatie? Bel: +31(0)6-23930335
Nu ook op WhatsApp!
Direct mailen? Klik hier!

NIEUW: Foppers Messenger

Voor een goede werking van de Messenger, wordt een Cookie geplaatst. Zorg dan ook dat deze worden geaccepteerd. Door de Messenger te gebruiken ga je akkoord met het plaatsen van de Cookie.

Naam:
Bericht:

Als u dit gesprek ook op andere apparaten wil voeren, vul dan uw e-mailadres in. U ontvangt dan een link, waarmee u het gesprek ook op een ander apparaat kunt activeren.

E-mail:
Gemiddelde: 4.2/5
5x gestemd
Mijn beoordeling: