Frans Duijts lookalike / imitator - Foppers in Concert

Frans Duijts lookalike / imitator

De lookalike / imitator van Frans Duijts (206)

Een foto van de lookalike / imitator van Frans Duijts (206)

30 minuten

Live

19660 keer (info)

1.195,-
Dit zijn richtprijzen. Prijzen kunnen afwijken!(bijv. Geluid / reiskosten wel / niet inbegrepen). Prijzen veranderen behoorlijk vaak. We kunnen niet altijd de meest actuele prijzen tonen. Voor een exacte prijsopgaaf voor een optreden van de lookalike / imitator van Frans Duijts (206) kunt u via de knop "informatie", hieronder, ons een bericht sturen.

Excl. 9% BTW

Biografie

De looks van Frans Duijts hebben is één. Maar daadwerkelijk ook zijn nummers goed kunnen zingen, kan hij als de enige echte Frans Duijts lookalike, of moeten we zeggen imitator.
Gelukkig is het niet alleen Frans Duijts repertoire want deze lookalike en sound a like voelt zich prima thuis in het Nederlandstalige genre zoals André Hazes.

Jij denkt maar dat je alles mag van mij?
Van ons wel, dus boeken deze topper!
Bel: +31(0)6-23930335
WhatsApp: WhatsApp!
E-mail: Klik hier!
WhatsApp - Email - Messenger

Voor een goede werking van de Messenger, wordt een Cookie geplaatst. Zorg dan ook dat deze worden geaccepteerd. Door de Messenger te gebruiken ga je akkoord met het plaatsen van de Cookie.

WhatsApp
E-mail
Messenger

Keywords:
Frans Duijts, Frans Duijts Look a Like, Frans Duijts Sound a Like, Frans Duijts Dubbelganger, Tentfeest, Privefeest, Nederlandstalig, Andre Hazes, Tiel, Carnaval, Jij denkt maar dat je alles mag van mij, Andre Hazes,
Deel:
Het Whatsapp-logo Het Linkedin-logo Het Copylink-logo
Gemiddelde: 4.2/5

21x gestemd
Mijn beoordeling:
Deze acts zijn wellicht óók interresant: