Rene Froger lookalike / imitator - Foppers in Concert

Rene Froger lookalike / imitator

De lookalike / imitator van Rene Froger (28)

Een foto van de lookalike / imitator van Rene Froger (28)

30 minuten

Live

12378 keer (info)

1.549,-
Dit zijn richtprijzen. Prijzen kunnen afwijken!(bijv. Geluid / reiskosten wel / niet inbegrepen). Prijzen veranderen behoorlijk vaak. We kunnen niet altijd de meest actuele prijzen tonen. Voor een exacte prijsopgaaf voor een optreden van de lookalike / imitator van Rene Froger (28) kunt u via de knop "informatie", hieronder, ons een bericht sturen.

Excl. 9% BTW

Biografie

Deze Rene Froger lookalike zet met zijn optreden, repertoire, geweldig stemgeluid en orkestbanden van topkwaliteit, een indrukwekkende show neer, waarbij hij zich presenteert als een geboren entertainer.
Door zijn leuke en stijlvolle manier van optreden wordt deze Rene Froger lookalike met regelmaat gevraagd acte de présence te geven op bruisende Jet-Set feesten, bedrijfsevenementen en trouwpartijen in binnen- en buitenland. Hij weet zich daarbij altijd perfect aan te passen aan sfeer, ambiance en publiek.
Bel: +31(0)6-23930335
WhatsApp: WhatsApp!
E-mail: Klik hier!
WhatsApp - Email - Messenger

Voor een goede werking van de Messenger, wordt een Cookie geplaatst. Zorg dan ook dat deze worden geaccepteerd. Door de Messenger te gebruiken ga je akkoord met het plaatsen van de Cookie.

WhatsApp
E-mail
Messenger

Keywords:
Rene Froger Lookalike, Rene Froger Imitator, Rene Froger Dubbelganger, Een eigen huis, This is the moment, Number one, Natasja, Helemaal heppie, Sound-a-like
Deel:
Het Whatsapp-logo Het Linkedin-logo Het Copylink-logo
Gemiddelde: 4.3/5

6x gestemd
Mijn beoordeling:
Deze acts zijn wellicht óók interresant: