Het logo van Foppers in Concert
Contactgegevens
Foppers in Concert
Midslandstraat 116
5045 DL Tilburg
Nederland
+31(0)6-23930335
info@foppersinconcert.nl
Twitter

Artiesten - Bekende Buitenlander

Er zijn 16 resultaten gevonden voor Bekende Buitenlander:

(1-7 van 16)

Een foto van de lookalike en imitator van  Angelina Jolie
Duur: 1 uur
Live: n.v.t.
Gezien: 2935 keer (info)
Reviews:
 4.3/5 (24x)
Prijs:
Vanaf:
€ 995,-
Dit zijn richtprijzen. Prijzen kunnen afwijken!(bijv. Geluid / reiskosten wel / niet inbegrepen). Prijzen veranderen behoorlijk vaak. We kunnen niet altijd de meest actuele prijzen tonen. Voor een exacte prijsopgaaf voor een optreden van deze lookalike en imitator van Angelina Jolie kunt u via de knop informatie, in het profiel van deze act, een bericht sturen.
Excl. 6% BTW
Wie kent haar niet! Angelina Jolie. Bijna iedere man droomt ervan.

Een foto van de lookalike en imitator van  Arnold Schwarzenegger
Duur: tot 3,5 uur
Live: n.v.t.
Gezien: 2861 keer (info)
Reviews:
 4.3/5 (11x)
Prijs:
Vanaf:
€ 795,-
Dit zijn richtprijzen. Prijzen kunnen afwijken!(bijv. Geluid / reiskosten wel / niet inbegrepen). Prijzen veranderen behoorlijk vaak. We kunnen niet altijd de meest actuele prijzen tonen. Voor een exacte prijsopgaaf voor een optreden van deze lookalike en imitator van Arnold Schwarzenegger kunt u via de knop informatie, in het profiel van deze act, een bericht sturen.
Excl. 6% BTW
Hier is Arnold Schwarzenegger..! Mensen staan versteld van de gelijkenis met de krachtpatser. In 1991 gebeurde het voor deze Look a Like. Op een vakantie in Amerika besloot hij zijn snor af te scheren en zijn haar te veranderen.

Een foto van de lookalike en imitator van  Bruce Willis
Duur: In overleg
Live: Live
Gezien: 1856 keer (info)
Reviews:
 4.4/5 (13x)
Prijs:
Op
aanvraag
De prijs van deze act is op aanvraag, via de knop informatie, in het profiel van deze act, kunt u ons een bericht sturen.
Hij werd beroemd door zijn rol in de televisieserie Moonlighting (1985-1989), waarin hij samen met Cybill Sheperd speelde. Hij begon ook met een filmcarrière, maar brak met de eerste Die Hard-film in 1988 definitief door als filmacteur. Inmiddels heeft hij ruim 70 film- en tv producties op zijn naam staan.

Een foto van de lookalike en imitator van  Charlie Chaplin
Duur: 1 uur
Live: n.v.t.
Gezien: 2189 keer (info)
Reviews:
 4.3/5 (12x)
Prijs:
Vanaf:
€ 749,-
Dit zijn richtprijzen. Prijzen kunnen afwijken!(bijv. Geluid / reiskosten wel / niet inbegrepen). Prijzen veranderen behoorlijk vaak. We kunnen niet altijd de meest actuele prijzen tonen. Voor een exacte prijsopgaaf voor een optreden van deze lookalike en imitator van Charlie Chaplin kunt u via de knop informatie, in het profiel van deze act, een bericht sturen.
Excl. 6% BTW
Charlie Chaplin terug levend! Dit kan, hij zorgt voor animatie zowel podiumact als mobiel.

Een foto van de lookalike en imitator van  Cristiano Ronaldo
Duur: 1 uur
Live: n.v.t.
Gezien: 4087 keer (info)
Reviews:
 4.2/5 (28x)
Prijs:
Vanaf:
€ 995,-
Dit zijn richtprijzen. Prijzen kunnen afwijken!(bijv. Geluid / reiskosten wel / niet inbegrepen). Prijzen veranderen behoorlijk vaak. We kunnen niet altijd de meest actuele prijzen tonen. Voor een exacte prijsopgaaf voor een optreden van deze lookalike en imitator van Cristiano Ronaldo kunt u via de knop informatie, in het profiel van deze act, een bericht sturen.
Excl. 6% BTW
Deze persoon is niet alleen een Look a Like van Cristiano Ronaldo, maar ook een groot fan.

Een foto van de lookalike en imitator van  George Clooney
Duur: In overleg
Live: n.v.t.
Gezien: 3861 keer (info)
Reviews:
 4.2/5 (15x)
Prijs:
Op
aanvraag
De prijs van deze act is op aanvraag, via de knop informatie, in het profiel van deze act, kunt u ons een bericht sturen.
Wat een gelijkenis! Deze George Clooney look a like is een rasechte look a like!

Een foto van de lookalike en imitator van  Jack Sparrow
Duur: 1 uur
Live: n.v.t.
Gezien: 2135 keer (info)
Reviews:
 4.2/5 (25x)
Prijs:
Vanaf:
€ 995,-
Dit zijn richtprijzen. Prijzen kunnen afwijken!(bijv. Geluid / reiskosten wel / niet inbegrepen). Prijzen veranderen behoorlijk vaak. We kunnen niet altijd de meest actuele prijzen tonen. Voor een exacte prijsopgaaf voor een optreden van deze lookalike en imitator van Jack Sparrow kunt u via de knop informatie, in het profiel van deze act, een bericht sturen.
Excl. 6% BTW
Deze look a like is te boeken voor Meet and Greet en reclame doeleinden.

1 | 2 | 3 | Volgende
Der Heino lookalike, Voordelig, Cristiano Ronaldo imitator, Leuke acts, Robbie Williams lookalike, Carnaval 2017, Mr Bean imitator, Feesten, Koning Filip imitator, Buitenlandse Zangers, Christina Aguilera lookalike, Groningen, Jaap Stam imitator, Noord-Holland, Bruce Willis imitator, Gelderland, Gerard Joling imitator, Friesland, Marco Borsato imitator, Utrecht, Geert Wilders lookalike, Figuranten, Robbie,255,Floppers,Blues brothers,Bloose brothers,Bloose,Frans bauer,Andrea bocelli,Artiesten.

Foppers in Concert - Midslandstraat 116 - 5045 DL Tilburg - +31(0)6-23930335