Lookalikes en imitators - Bekende Buitenlander

Er zijn 10 resultaten gevonden voor Bekende Buitenlander:

(1-7 van 10)

Sorteren:

Angelina Jolie lookalike / imitator

Een foto van de lookalike en imitator van  Angelina Jolie

1 uur

n.v.t.

17148 keer (info)

 4.3/5 (24x)

€ 995,-
Dit zijn richtprijzen. Prijzen kunnen afwijken!(bijv. Geluid / reiskosten wel / niet inbegrepen). Prijzen veranderen behoorlijk vaak. We kunnen niet altijd de meest actuele prijzen tonen. Voor een exacte prijsopgaaf voor een optreden van Net als... Angelina Jolie kunt u via de knop "informatie", aan de rechterzijde, ons een bericht sturen.

Excl. 9% BTW

Wie kent haar niet! Angelina Jolie; Bijna iedere man droomt ervan. Maar er is ook een lookalike van haar!!!!

Cristiano Ronaldo lookalike / imitator

Een foto van de lookalike en imitator van  Cristiano Ronaldo

1 uur

Acte de présence

27544 keer (info)

 4.2/5 (28x)

€ 995,-
Dit zijn richtprijzen. Prijzen kunnen afwijken!(bijv. Geluid / reiskosten wel / niet inbegrepen). Prijzen veranderen behoorlijk vaak. We kunnen niet altijd de meest actuele prijzen tonen. Voor een exacte prijsopgaaf voor een optreden van Net als... Cristiano Ronaldo kunt u via de knop "informatie", aan de rechterzijde, ons een bericht sturen.

Excl. 9% BTW

Deze persoon is niet alleen een lookalike van Cristiano Ronaldo, maar ook een groot fan.

George Clooney lookalike / imitator

Een foto van de lookalike en imitator van  George Clooney

In overleg

n.v.t.

12473 keer (info)

 4.2/5 (15x)


aanvraag
De prijs van deze act is op aanvraag, via de knop "informatie", aan de linkerzijde, kunt u ons een bericht sturen.

Wat een gelijkenis! Deze George Clooney lookalike is een rasechte lookalike!

Jack Sparrow lookalike / imitator

Een foto van de lookalike en imitator van  Jack Sparrow

1 uur

Acte de présence

28712 keer (info)

 4.2/5 (25x)

€ 995,-
Dit zijn richtprijzen. Prijzen kunnen afwijken!(bijv. Geluid / reiskosten wel / niet inbegrepen). Prijzen veranderen behoorlijk vaak. We kunnen niet altijd de meest actuele prijzen tonen. Voor een exacte prijsopgaaf voor een optreden van Net als... Jack Sparrow kunt u via de knop "informatie", aan de rechterzijde, ons een bericht sturen.

Excl. 9% BTW

Deze lookalike en imitator van Jack Sparrow is te boeken voor Meet and Greet, Fotoshoots en bijv Reclame doeleinden.

Johnny Depp lookalike / imitator

Een foto van de lookalike en imitator van  Johnny Depp

1 uur

n.v.t.

13369 keer (info)

 4/5 (1x)

€ 995,-
Dit zijn richtprijzen. Prijzen kunnen afwijken!(bijv. Geluid / reiskosten wel / niet inbegrepen). Prijzen veranderen behoorlijk vaak. We kunnen niet altijd de meest actuele prijzen tonen. Voor een exacte prijsopgaaf voor een optreden van Net als... Johnny Depp kunt u via de knop "informatie", aan de rechterzijde, ons een bericht sturen.

Excl. 9% BTW

Deze lookalike was op vakantie in Portugal en van alle kanten kwamen mensen vragen of ze met hem op de foto mochten. Er ging een gerucht dat Johnny Depp in Portugal was, maar dat was deze lookalike.

Koning Filip lookalike / imitator

Een foto van de lookalike en imitator van  Koning Filip

1 uur

Live

19839 keer (info)

 4.2/5 (12x)

€ 695,-
Dit zijn richtprijzen. Prijzen kunnen afwijken!(bijv. Geluid / reiskosten wel / niet inbegrepen). Prijzen veranderen behoorlijk vaak. We kunnen niet altijd de meest actuele prijzen tonen. Voor een exacte prijsopgaaf voor een optreden van Net als... Koning Filip kunt u via de knop "informatie", aan de rechterzijde, ons een bericht sturen.

Excl. 9% BTW

Hij is aanwezig op de opening van uw braderie, bedrijfsfeest of familiebijeenkomst. Hij verzorgt deze gelegenheid bijvoorbeeld met het geven van een kleine speech, het opspelden van eretekens, enzovoort. Ook voor nieuwe voorstellen staat deze lookalike en imitator van Koning Filip altijd open.

Mr Bean lookalike / imitator (50)

Een foto van de lookalike en imitator van  Mr Bean

25 minuten

Live

6840 keer (info)

 4.4/5 (7x)

€ 595,-
Dit zijn richtprijzen. Prijzen kunnen afwijken!(bijv. Geluid / reiskosten wel / niet inbegrepen). Prijzen veranderen behoorlijk vaak. We kunnen niet altijd de meest actuele prijzen tonen. Voor een exacte prijsopgaaf voor een optreden van Net als... Mr Bean kunt u via de knop "informatie", aan de rechterzijde, ons een bericht sturen.

Excl. 9% BTW

Ooit werkte deze lookalike in een fabriek als lasser. Dit heeft hij ongeveer 7 jaar gedaan tot op de dag dat hij besloot zich in te schrijven bij een modellenbureau. Niet omdat hij een model wilde worden maar wel om een mime-opleiding te volgen. Tijdens deze opleiding werd hij ontdekt als het typetje "Mr. Bean".

1 | 2 | Volgende
Deel:
Het Whatsapp-logo Het Linkedin-logo Het Copylink-logo