Lookalikes en imitators - Bekende Buitenlander

Het logo van Foppers in Concert

Er zijn 13 resultaten gevonden voor Bekende Buitenlander:

(1-7 van 13)

Een foto van de lookalike en imitator van  Angelina Jolie
Duur: 1 uur
Live: n.v.t.
Gezien: 4142 keer (info)
Reviews:
 4.3/5 (24x)
Prijs:
Vanaf:
995,-
Dit zijn richtprijzen. Prijzen kunnen afwijken!(bijv. Geluid / reiskosten wel / niet inbegrepen). Prijzen veranderen behoorlijk vaak. We kunnen niet altijd de meest actuele prijzen tonen. Voor een exacte prijsopgaaf voor een optreden van deze lookalike / imitator van Angelina Jolie kunt u via de knop "informatie", aan de rechterzijde, ons een bericht sturen.
Excl. 6% BTW
Wie kent haar niet! Angelina Jolie. Bijna iedere man droomt ervan.

Een foto van de lookalike en imitator van  Arnold Schwarzenegger
Duur: tot 3,5 uur
Live: n.v.t.
Gezien: 4130 keer (info)
Reviews:
 4.3/5 (11x)
Prijs:
Vanaf:
795,-
Dit zijn richtprijzen. Prijzen kunnen afwijken!(bijv. Geluid / reiskosten wel / niet inbegrepen). Prijzen veranderen behoorlijk vaak. We kunnen niet altijd de meest actuele prijzen tonen. Voor een exacte prijsopgaaf voor een optreden van deze lookalike / imitator van Arnold Schwarzenegger kunt u via de knop "informatie", aan de rechterzijde, ons een bericht sturen.
Excl. 6% BTW
Hier is Arnold Schwarzenegger..! Mensen staan versteld van de gelijkenis met de krachtpatser. In 1991 gebeurde het voor deze Look a Like. Op een vakantie in Amerika besloot hij zijn snor af te scheren en zijn haar te veranderen.

Een foto van de lookalike en imitator van  Charlie Chaplin
Duur: 1 uur
Live: n.v.t.
Gezien: 2838 keer (info)
Reviews:
 4.3/5 (12x)
Prijs:
Vanaf:
749,-
Dit zijn richtprijzen. Prijzen kunnen afwijken!(bijv. Geluid / reiskosten wel / niet inbegrepen). Prijzen veranderen behoorlijk vaak. We kunnen niet altijd de meest actuele prijzen tonen. Voor een exacte prijsopgaaf voor een optreden van deze lookalike / imitator van Charlie Chaplin kunt u via de knop "informatie", aan de rechterzijde, ons een bericht sturen.
Excl. 6% BTW
Charlie Chaplin terug levend! Dit kan, hij zorgt voor animatie zowel podiumact als mobiel.

Een foto van de lookalike en imitator van  Cristiano Ronaldo
Duur: 1 uur
Live: n.v.t.
Gezien: 8937 keer (info)
Reviews:
 4.2/5 (28x)
Prijs:
Vanaf:
995,-
Dit zijn richtprijzen. Prijzen kunnen afwijken!(bijv. Geluid / reiskosten wel / niet inbegrepen). Prijzen veranderen behoorlijk vaak. We kunnen niet altijd de meest actuele prijzen tonen. Voor een exacte prijsopgaaf voor een optreden van deze lookalike / imitator van Cristiano Ronaldo kunt u via de knop "informatie", aan de rechterzijde, ons een bericht sturen.
Excl. 6% BTW
Deze persoon is niet alleen een Look a Like van Cristiano Ronaldo, maar ook een groot fan.

Een foto van de lookalike en imitator van  George Clooney
Duur: In overleg
Live: n.v.t.
Gezien: 5261 keer (info)
Reviews:
 4.2/5 (15x)
Prijs:
Op
aanvraag
De prijs van deze act is op aanvraag, via de knop informatie, in het profiel van deze act, kunt u ons een bericht sturen.
Wat een gelijkenis! Deze George Clooney look a like is een rasechte look a like!

Een foto van de lookalike en imitator van  Jack Sparrow
Duur: 1 uur
Live: n.v.t.
Gezien: 18429 keer (info)
Reviews:
 4.2/5 (25x)
Prijs:
Vanaf:
995,-
Dit zijn richtprijzen. Prijzen kunnen afwijken!(bijv. Geluid / reiskosten wel / niet inbegrepen). Prijzen veranderen behoorlijk vaak. We kunnen niet altijd de meest actuele prijzen tonen. Voor een exacte prijsopgaaf voor een optreden van deze lookalike / imitator van Jack Sparrow kunt u via de knop "informatie", aan de rechterzijde, ons een bericht sturen.
Excl. 6% BTW
Deze look a like is te boeken voor Meet and Greet en reclame doeleinden.

Een foto van de lookalike en imitator van  Johnny Depp
Duur: 1 uur
Live: n.v.t.
Gezien: 3153 keer (info)
Reviews:
 4/5 (1x)
Prijs:
Vanaf:
995,-
Dit zijn richtprijzen. Prijzen kunnen afwijken!(bijv. Geluid / reiskosten wel / niet inbegrepen). Prijzen veranderen behoorlijk vaak. We kunnen niet altijd de meest actuele prijzen tonen. Voor een exacte prijsopgaaf voor een optreden van deze lookalike / imitator van Johnny Depp kunt u via de knop "informatie", aan de rechterzijde, ons een bericht sturen.
Excl. 6% BTW
Deze look a like was op vakantie in Portugal en van alle kanten kwamen mensen vragen of ze met hem op de foto mochten. Er ging een gerucht dat Johnny Depp in Portugal was, maar dat was deze look a like.

1 | 2 | Volgende