Mick Jagger lookalike / imitator - Foppers in Concert

Mick Jagger lookalike / imitatorMick Jagger lookalike / imitator

Een foto van de lookalike en imitator van Mick Jagger

30 minuten

Live

12340 keer (info)

1.395,-
Dit zijn richtprijzen. Prijzen kunnen afwijken!(bijv. Geluid / reiskosten wel / niet inbegrepen). Prijzen veranderen behoorlijk vaak. We kunnen niet altijd de meest actuele prijzen tonen. Voor een exacte prijsopgaaf voor een optreden van Net als...Mick Jagger kunt u via de knop "informatie", hieronder, ons een bericht sturen.

Excl. 9% BTW

Biografie

Hij is een van de beste Mick Jagger lookalike en soundalike van dit moment. Als geen ander zet hij de sound van de Rolling Stones en Mick Jagger neer!!
Deze lookalike is te boeken met een geweldige 30 minuten performance. Voor ieder feest of partij nu met de grootste hits van The Rolling Stones. Van Satisfaction, Jumping Jack Flash tot het onvergetelijke Angie!!
Snel informatie? Bel: +31(0)6-23930335
Het kan ook via WhatsApp!
Direct mailen? Klik hier!
WhatsApp - Email - Messenger

Voor een goede werking van de Messenger, wordt een Cookie geplaatst. Zorg dan ook dat deze worden geaccepteerd. Door de Messenger te gebruiken ga je akkoord met het plaatsen van de Cookie.

WhatsApp
E-mail
Messenger

Keywords:
Mick Jagger Look a like, Mick Jagger Dubbelganger, Mick Jagger Imitator, Mick Jagger Soud a like, Rolling Stones, Leadzanger, Sixties, Seventies, Eighties, Sound-a-like
Deel:
Het Whatsapp-logo Het Linkedin-logo Het Copylink-logo
Gemiddelde: 4.4/5

11x gestemd
Mijn beoordeling:
Deze acts zijn wellicht óók interresant: