The Village People lookalike / imitator - Foppers in Concert

The Village People lookalike / imitator

De lookalike / imitator van The Village People (246)

Een foto van de lookalike / imitator van The Village People (246)

1x 30 minuten

Live

13741 keer (info)

2.995,-
Dit zijn richtprijzen. Prijzen kunnen afwijken!(bijv. Geluid / reiskosten wel / niet inbegrepen). Prijzen veranderen behoorlijk vaak. We kunnen niet altijd de meest actuele prijzen tonen. Voor een exacte prijsopgaaf voor een optreden van de lookalike / imitator van The Village People (246) kunt u via de knop "informatie", hieronder, ons een bericht sturen.

Excl. 9% BTW

Biografie

bent u op zoek naar een opzwepende, feelgood disco-act? Dan zijn de mannen van "Net als... The Village People" de disco-toppers die u zoekt!
Net als... The Village People doet de sfeer van de legendarische studio 54 in new York herleven. Met hun uptempo medleys van wereldwijde number-1 hits zorgen de mannen voor een geweldige disco-party. al hun nummers zijn opnieuw gearrangeerd, met moderne samples en beats van nu. Het repertoire van deze dynamische show is breed, van de Beegees tot Donna Summer, van the Jackson 5 tot aan James Brown; you name it.

Disco is de inspiratie voor veel hedendaagse artiesten en deze act vliegt door de disco-billboard met de meest herkenbare nummers om lekker mee te kunnen zingen en dansen. Als kroon op hun show brengen de mannen een geheel moderne versie van YMCA ten gehore, gegarandeerd dat daarbij handen de lucht ingaan.

Deze glamrock-act trad niet alleen in Nederland, maar ook met veel succes op in Berlijn, St. Tropez, Wenen, London en Moscow.
So, Get your booty on the dancefloor!
Bel: +31(0)6-23930335
WhatsApp: WhatsApp!
E-mail: Klik hier!
WhatsApp - Email - Messenger

Voor een goede werking van de Messenger, wordt een Cookie geplaatst. Zorg dan ook dat deze worden geaccepteerd. Door de Messenger te gebruiken ga je akkoord met het plaatsen van de Cookie.

WhatsApp
E-mail
Messenger

Keywords:
Village People, YMCA, They Want You
Deel:
Het Whatsapp-logo Het Linkedin-logo Het Copylink-logo
Gemiddelde: 5/5

1x gestemd
Mijn beoordeling:
Deze acts zijn wellicht óók interresant: