Het logo van Foppers in Concert

Lookalike, imitators en artiesten

Met het keuzemenu, hieronder kunt U gericht zoeken in onze database. Klik op een type en er wordt een nieuwe pagina met een volledig overzicht geopend, met alle artiesten die aan Uw selectie voldoen. Klik op een foto om de biografie van de aangeklikte act te lezen.

Als u een biografie bekijkt kunt u in het menu aan de rechterzijde kiezen voor Audio/Video (mits beschikbaar), Recensies (lezen en/of plaatsen), Informatie (om informatie van de act op te vragen) of Boekingen (om snel een act voor uw feest of evenement vast te leggen)

Naast onze lookalikes, sound-a-likes en imitators hebben we ook een aantal Speciale acts, geen imitators of look-a-likes, maar wel erg leuk voor op een bedrijfsfeest, bruiloft of trouwerij, verjaardagen of een andere feestelijke gebeurtenis.

Zoeken op Artiest:

Bij steeds meer acts/artiesten/imitators/look-a-likes is een audio-, video- of youtubefragment opgenomen. Als de button Audio-Video in het menu zichtbaar, en dus aan te klikken is, dan is er een filmpje of fragment beschikbaar. Is de button niet zichtbaar dan is er helaas (nog) geen filmpje of fragment beschikbaar.

Geert Wilders imitator, Openingen, Zangeres zonder Naam imitator, Thema-acts, Andre van Duin imitator, Bekende Buitenlanders, Tina Turner lookalike, Duits, Bob de Rooy lookalike, Nederlandstalig, Tom Jones imitator, Bekende Nederlanders, Joe Cocker imitator, Limburg, Amy Winehouse imitator, Gelderland, Andre van Duin imitator, Buitenlandse Zangers, Aretha Franklin lookalike, Noord-Brabant, Roy Orbison imitator, Feesten, Abba,Max,Maxima,Robbie,Helene,Guus,Jose sep,Dolly parton,Artiesten.

Foppers in Concert - Midslandstraat 116 - 5045 DL Tilburg - +31(0)6-23930335