Vragen

  1. Ik ben artiest en sta op Foppersinconcert.nl, hoe kan dat?
  2. Hoe boek ik een lookalike, imitator of andere leuke act?
  3. Hoe kan kan ik me als lookalike en/of imitator bij jullie aanmelden?
  4. Ik heb een vraag die hier niet bij staat.
Ik ben artiest en sta op Foppersinconcert.nl, hoe kan dat?

U bent als artiest op Foppersinconcert.nl terecht gekomen, omdat u in het verleden toestemming heeft gegeven om geplaatst te worden op www.foppersinconcert.nl.

Mocht u hier vragen over hebben, dan kunt u ten aller tijden contact met ons opnemen via de contactmogelijkheden die u vindt onder het kopje "Contact" in het menu.

Hoe boek ik een lookalike, imitator of andere leuke act?

Als u een lookalike, imitator of andere leuke act bekijkt, vindt u in het menu een aantal gekleurde knoppen. Via de knop "Boekingen" komt u op een pagina waarop u een simpel formulier kunt invullen.

Na het versturen van het formulier neemt een van onze medewerkers contact met u op over de verdere afwikkeling van de door u geplaatste optie.

Hoe kan kan ik me als lookalike en/of imitator bij jullie aanmelden?

U kunt u als lookalike of imitator op 2 manieren aanmelden. De eerste mogelijkheid is het formulier in te vullen dat u in het menu vind onder het kopje "Aanmelden", de tweede mogelijkheid is door een E-mail te sturen aan info@foppersinconcert.nl met daarin een biografie, een aantal foto's en ook een drietal referenties.

Wij zullen uw aanmelding vervolgens bekijken en u wellicht uitnodigen op een gesprek. Daarna gaan we over tot het plaatsen van uw biografie en foto's op onze site.

Ik heb een vraag die hier niet bij staat.

Vragen kunt u stellen door onderstaand formulier in te vullen, hou het kort, en stel alleen de vraag, voor uitgebreide vragen klikt u hier. Ook kunt u gebruik maken van het contactformulier op de contactpagina.

Wij zullen vervolgens onze uiterste best doen uw vraag binnen 12 uur te beantwoorden.

@

Deel:
Het Whatsapp-logo Het Linkedin-logo Het Copylink-logo