Demis Roussos lookalike / imitator - Foppers in Concert

Demis Roussos lookalike / imitator

De lookalike / imitator van Demis Roussos (231)

Een foto van de lookalike / imitator van Demis Roussos (231)

30 minuten

Semi-Live

12625 keer (info)

795,-
Dit zijn richtprijzen. Prijzen kunnen afwijken!(bijv. Geluid / reiskosten wel / niet inbegrepen). Prijzen veranderen behoorlijk vaak. We kunnen niet altijd de meest actuele prijzen tonen. Voor een exacte prijsopgaaf voor een optreden van de lookalike / imitator van Demis Roussos (231) kunt u via de knop "informatie", hieronder, ons een bericht sturen.

Excl. 9% BTW

Biografie

Deze lookalike van Demis Roussos heeft u al een aantal keer op tv kunnen zien, zo trad hij op in de Soundmixshow en Playbackshow en was hij te zien in het trouw-programma Love-letters.
Deze Demis Roussos lookalike heeft ook een ontmoeting gehad met de echte Demis Roussos. Deze stond met volle verbazing naar zijn evenbeeld te staren toen hij hem zag zitten in de zaal.

Deze lookalike had dan ook vrijwel hetzelfde ronde gezicht met baard, en zelfs een vrijwel identieke "jurk". De echte "Demis" noemde de lookalike zijn "brother".

In een 30 minuten durende, semi-live, optreden neemt deze lookalike u mee naar het mooie Griekenland, met alle bekende nummers van Demis Roussos.
Bel: +31(0)6-23930335
WhatsApp: WhatsApp!
E-mail: Klik hier!
WhatsApp - Email - Messenger

Voor een goede werking van de Messenger, wordt een Cookie geplaatst. Zorg dan ook dat deze worden geaccepteerd. Door de Messenger te gebruiken ga je akkoord met het plaatsen van de Cookie.

WhatsApp
E-mail
Messenger

Keywords:
Playbackshow, Soundmixshow, Love Letters, Linda de Mol, Demis Roussos, Griekenland, Grieks, Look a Like,
Deel:
Het Whatsapp-logo Het Linkedin-logo Het Copylink-logo
Gemiddelde: 4.2/5

20x gestemd
Mijn beoordeling:
Deze acts zijn wellicht óók interresant: