Lookalikes en imitators - Nederlandse zangeres

Het logo van Foppers in Concert

Er zijn 4 resultaten gevonden voor Nederlandse zangeres:

(1-4 van 4)

Famke Louise lookalike / imitator

Een foto van de lookalike en imitator van  Famke Louise

15 minuten

Semi-Live

7620 keer (info)

 3.7/5 (3x)

€ 995,-
Dit zijn richtprijzen. Prijzen kunnen afwijken!(bijv. Geluid / reiskosten wel / niet inbegrepen). Prijzen veranderen behoorlijk vaak. We kunnen niet altijd de meest actuele prijzen tonen. Voor een exacte prijsopgaaf voor een optreden van Net als... Famke Louise kunt u via de knop "informatie", aan de rechterzijde, ons een bericht sturen.

Excl. 9% BTW

Als groot fan, kreeg deze persoon regelmatig te horen dat ze wel heel veel weg had van Famke Louise. Zingen kon ze al, zelfs misschien wel beter dan de "echte"! Dus heeft ze de stoute schoenen aangetrokken en gaan we samen deze act meer bekendheid proberen te geven. Deze lookalike van Famke Louise zal mensen gaan verrassen met haar looks, bewegingen en stem!

Ilse DeLange lookalike / imitator

Een foto van de lookalike en imitator van  Ilse DeLange

30 minuten

Live

6134 keer (info)

 5.0/5 (1x)

€ 995,-
Dit zijn richtprijzen. Prijzen kunnen afwijken!(bijv. Geluid / reiskosten wel / niet inbegrepen). Prijzen veranderen behoorlijk vaak. We kunnen niet altijd de meest actuele prijzen tonen. Voor een exacte prijsopgaaf voor een optreden van Net als... Ilse DeLange kunt u via de knop "informatie", aan de rechterzijde, ons een bericht sturen.

Excl. 9% BTW

Deze imitator wist al snel dat ze zich thuis voelde op het podium. Iedere kans om zich maar te mogen presenteren voor publiek greep ze aan.

Sugar Lee Hooper lookalike / imitator

Een foto van de lookalike en imitator van  Sugar Lee Hooper

15 minuten

Playback

22472 keer (info)

 4.3/5 (19x)

€ 295,-
Dit zijn richtprijzen. Prijzen kunnen afwijken!(bijv. Geluid / reiskosten wel / niet inbegrepen). Prijzen veranderen behoorlijk vaak. We kunnen niet altijd de meest actuele prijzen tonen. Voor een exacte prijsopgaaf voor een optreden van Net als... Sugar Lee Hooper kunt u via de knop "informatie", aan de rechterzijde, ons een bericht sturen.

Excl. 9% BTW

De imitator van Sugar lee Hooper die compleet de tent op zijn/haar kop zet. Met o.a de hits "Wat ben je mooi" en natuurlijk "De Wandelclub". Dit is o.a een leuke act voor de "Foute Feesten".

Zangeres zonder Naam lookalike / imitator

Een foto van de lookalike en imitator van  Zangeres zonder Naam

15 minuten

Playback

5615 keer (info)

 4.3/5 (3x)

€ 295,-
Dit zijn richtprijzen. Prijzen kunnen afwijken!(bijv. Geluid / reiskosten wel / niet inbegrepen). Prijzen veranderen behoorlijk vaak. We kunnen niet altijd de meest actuele prijzen tonen. Voor een exacte prijsopgaaf voor een optreden van Net als... Zangeres zonder Naam kunt u via de knop "informatie", aan de rechterzijde, ons een bericht sturen.

Excl. 9% BTW

De oudste maar zeker niet de saaiste act!!!