Nieuwsbericht: Het Glazenhuis ook bezocht door een Look a Like

Het Glazenhuis ook bezocht door een Look a Like
Een foto bij het nieuwsbericht: Het Glazenhuis ook bezocht door een Look a Like 22-12-2008 - Zondag 22 december 2008 bezocht de lookalike en imitator van Frans Bauer Het Glazenhuis. Door de brievenbus vertelde hij aan Giel Beelen dat hij een leuke actie had bedacht en deze zou gaan onthullen op de Grote Markt waar Het Glazenhuis is gevestigd.

Deze lookalike van Frans Bauer is bekend bij 3FM ivm de Clip "Leipe Bauer Flavour". Deze heeft hij, in het bij zijn van Giel Beelen, 2 jaar geleden opgenomen. Deze clip werd toen ook gemaakt voor het Rode Kruis.

Nu, 2 jaar verder kreeg de lookalike van Frans Bauer weer een idee. Samen met een vriend van hem, Edwin de Laat, schreef hij een nummer dat gaat over geld en de financiële-crisis. De titel van dit nummer is "Financhillen". Dit nummer hebben de lookalike van Frans Bauer en Edwin Zondag 21 december 2008 gezongen op de Grote Markt in Breda. Er was volop belangstelling.

Op deze manier hebben ze hun singel gepromoot, en de actie aangeboden.Op het plein bij Het Glazenhuis, zijn er een aantal singels verkocht, en dit bedrag wordt woensdag 24 december 2008, overhandigt aan Het Glazenhuis.

Dus u ziet wel, ook lookalikes staan achter Serious Request.

Dit bericht is 752 keer gelezen.

Geplaatst op: 22-12-2008 om 20:08u

Deel:
Het Whatsapp-logo Het Linkedin-logo Het Copylink-logo
Gemiddelde: 5.0/5

1x gestemd
Mijn beoordeling: