Nieuwsbericht: Foppers in Concert in Winkelcentrum Schalkwijk

Foppers in Concert in Winkelcentrum Schalkwijk
Een foto bij het nieuwsbericht: Foppers in Concert in Winkelcentrum Schalkwijk 02-05-2012 - Op zondag 29 april was er in winkelcentrum Schalkwijk te Haarlem een vrijmarkt georganiseerd. Tijdens deze koopzondag konden kinderen een kleedje neerleggen en daar hun speelgoed, knuffels en al wat ze maar wilde verkopen.

Speelgoed, spellen, knuffels, schilderen, computeronderdelen, foto's van bekende artiesten, je kan het zo gek niet opnoemen of het was wel op de vrijmarkt te vinden.

Naast de vrijmarkt was er een sponsorloop georganiseerd, en hadden de winkeliers het Foppers in Concert concept geboekt.

De middag werd officieel geopend door de "Koningin Beatrix" (Lookalike). De dag startte met "Net als... Jan Smit", hij zette meteen een prima sfeer neer en een paar honderd mensen genoten van het optreden. Daarna trad de lookalike en imitator van Andre Hazes op, die de bekende nummers van Andre ten gehore bracht, die vrijwel allemaal luidkeels mee werden gezongen. Na een korte pauze volgde het optreden van de lookalike en imitator van Frans Bauer, dat optreden leidde zelfs tot enkele polonaises tussen het publiek. Als afsluiter stond de lookalike en imitator van Guus Meeuwis op het programma, ook al was het inmiddels wat rustiger geworden in het winkelcentrum, toch wist onze "Guus" een polonaise uit te lokken en het publiek tot het einde uitstekend te vermaken. De presentatie deze middag was in handen van Bart van Loon, die ook tussendoor nog enkele feestnummers zong.

Al met al was het een zeer geslaagde middag, bekijk hieronder een sfeerimpressie.Bekijk hier het fotoalbum:Foppers in Concert in Winkelcentrum Schalkwijk

Dit bericht is 775 keer gelezen.

Geplaatst op: 02-05-2012 om 10:56u

Deel:
Het Whatsapp-logo Het Linkedin-logo Het Copylink-logo
Gemiddelde: 4.6/5

5x gestemd
Mijn beoordeling: