Foppers in Concert

Nieuwsbericht: Foppers in Concert in Winkelcentrum Schalkwijk

Het logo van Foppers in Concert

Foppers in Concert in Winkelcentrum Schalkwijk

Een foto bij het nieuwsbericht: Foppers in Concert in Winkelcentrum Schalkwijk - Op zondag 29 april was er in winkelcentrum Schalkwijk te Haarlem een vrijmarkt georganiseerd. Tijdens deze koopzondag konden kinderen een kleedje neerleggen en daar hun speelgoed, knuffels en al wat ze maar wilde verkopen.

Speelgoed, spellen, knuffels, schilderen, computeronderdelen, foto's van bekende artiesten, je kan het zo gek niet opnoemen of het was wel op de vrijmarkt te vinden.

Naast de vrijmarkt was er een sponsorloop georganiseerd, en hadden de winkeliers het Foppers in Concert concept geboekt.

De middag werd officieel geopend door "Koningin Beatrix" (Lookalike). De dag startte met "Net als... Jan Smit", hij zette meteen een prima sfeer neer en een paar honderd mensen genoten van het optreden. Daarna trad "Net als... Andre Hazes" op, die de bekende nummers van Andre ten gehore bracht, die vrijwel allemaal luidkeels mee werden gezongen. Na een korte pauze volgde het optreden van "Net als... Frans Bauer", dat optreden leidde zelfs tot enkele polonaises tussen het publiek. Als afsluiter stond "Net als... Guus Meeuwis" op het programma, ook al was het inmiddels wat rustiger geworden in het winkelcentrum, toch wist onze "Guus" een polonaise uit te lokken en het publiek tot het einde uitstekend te vermaken. De presentatie deze middag was in handen van Bart van Loon, die ook tussendoor nog enkel feestnummers zong.

Al met al was het een zeer geslaagde middag, bekijk hieronder een sfeerimpressie.Bekijk hier het fotoalbum:Foppers in Concert in Winkelcentrum Schalkwijk

Dit bericht is 468 keer gelezen.

Geplaatst op: 02-05-2012 om 10:56u

Gemiddelde: 4.6/5
5x gestemd
Mijn beoordeling: