Peter Polonaise - Foppers in Concert

Peter Polonaise

Peter Polonaise

Een foto van Peter Polonaise

30 minuten

Live

5136 keer (info)

895,-
Dit zijn richtprijzen. Prijzen kunnen afwijken!(bijv. Geluid / reiskosten wel / niet inbegrepen). Prijzen veranderen behoorlijk vaak. We kunnen niet altijd de meest actuele prijzen tonen. Voor een exacte prijsopgaaf voor een optreden van Peter Polonaise kunt u via de knop "informatie", hieronder, ons een bericht sturen.

Excl. 9% BTW

Biografie

Riekend naar het gele nat, wat de lichtelijk mesjokke Peter Polonaise het liefst 365 dagen in het jaar naar binnen kegelt, laat hij zijn stem gallen met zowel zijn eigen repertoire als grote inhakers, welke op een stevig festijn zeker niet mogen ontbreken.
Te denken aan "Jij Krijgt Die Lach Niet Van Mijn Gezicht", "Heb Je Even Voor Mij", Hutje Op De Hei" en "Vrouwkes" In enorm sneltreinvaart komen vele bekende feesthits voorbij, dus meezingen met Petertje is een ding dat zeker is!

Na het verschijnen van zijn feest knallers Ik Hou Van Zuipen (2017) en Klap Maar Op Je Kont (2018) is deze opper-idioot niet meer weg te denken van de Nederlandse podia.

Bühnebeest Peter Polonaise staat met zijn vrolijke feest-act iedere keer weer garant voor een goed feest. Hij speelt menig zaal plat en weet zijn publiek keer op keer te boeien en te verbazen.

Door zijn brutale aanpak en meesterlijk improvisatievermogen is Peter Polonaise met zijn feest-act populair bij groot en nog groter, en heeft menig confettifestijn op zijn grondvesten doen schudden!

Zet je schrap voor Peter Polonaise, want een feestje zal nooit, maar dan ook nooit meer hetzelfde zijn!
Bel: +31(0)6-23930335
WhatsApp: WhatsApp!
E-mail: Klik hier!
WhatsApp - Email - Messenger

Voor een goede werking van de Messenger, wordt een Cookie geplaatst. Zorg dan ook dat deze worden geaccepteerd. Door de Messenger te gebruiken ga je akkoord met het plaatsen van de Cookie.

WhatsApp
E-mail
Messenger

Keywords:
Peter Polonaise, Carnaval, Bier, Feesttent,Polonaise, Duits, Oktoberfest, Schlager, Zuipen,
Deel:
Het Whatsapp-logo Het Linkedin-logo Het Copylink-logo
Gemiddelde: 5/5

1x gestemd
Mijn beoordeling:
Deze acts zijn wellicht óók interresant: