Nieuwsbericht: GlamOrama plaatst artikel over Foppers in Concert

GlamOrama plaatst artikel over Foppers in Concert
Een foto bij het nieuwsbericht: GlamOrama plaatst artikel over Foppers in Concert 06-06-2013 - Geheel onverwacht werden wij woensdag 5 juni jl. geconfronteerd met een artikel op de site http://glamora.ma. Een van onze lookalikes was getipt door een vriend van hem dat hij in het artikel genoemd werd, en vroeg ons of wij er iets van af wisten. Dit was helaas niet het geval, het stuk is zonder ons medeweten en toestemming geschreven en geplaatst.

Wij hebben inmiddels zelf een aantal maal het verhaal op glamora.ma aandachtig doorgelezen en alhoewel we in eerste instantie argwanend waren, omdat de site zonder ons medeweten het artikel had gepubliceerd, hebben we inmiddels, na contact met de redactie van GlamOrama, onze mening behoorlijk bijgesteld.

Cijfers liegen niet
Het was ons vanaf dinsdag 4 juni, de dag van publicatie, al opgevallen dat de bezoekersaantallen enkele malen hoger waren dan gemiddeld, gemiddeld worden er per dag zo'n 500 pagina's bekeken, op dinsdag waren dit er zo'n 1400, op woensdag gingen we ruim over de 2800 bekeken pagina's heen, allemaal gelinked van af GlamOrama.

Reclame
Het lijkt er dan ook op dat de site ons extra, gratis, reclame heeft geboden, veel mensen hebben inmiddels het stuk gelezen en de vermelde links naar onze site aangeklikt, boekingen en opties zijn er nog niet, maar onze naamsbekenheid is de afgelopen dagen flink vergroot!

Positief/Negatief
Het artikel kan op verschillende manieren worden gelezen en iedereen heeft zijn eigen opvatting, maar oordeel zelf. Klik op onderstaande link om meteen naar het artikel te gaan en deze te lezen.

PSSST Nep Gerard Joling Huren? € 1.095,-

Dit bericht is 730 keer gelezen.

Geplaatst op: 06-06-2013 om 11:25u

Deel:
Het Whatsapp-logo Het Linkedin-logo Het Copylink-logo
Gemiddelde: 5.0/5

1x gestemd
Mijn beoordeling: