Nieuwsbericht: Look-a-likes gaan steeds meer hun eigen weg...

Look-a-likes gaan steeds meer hun eigen weg...
Een foto bij het nieuwsbericht: Look-a-likes gaan steeds meer hun eigen weg... 19-11-2008 - Het begint langzamerhand een trend te worden in look-a-like land; look-a-likes van bekende artiesten die hun eigen weg ingaan en eigen nummers uitbrengen, vaak in de stijl van de artiest waar ze zoveel op lijken.

Het rijtje wat je hierbij kan opnoemen wordt steeds langer. Na Lesley Williams(André Hazes look-a-like), Frans Duijts(André Hazes look-a-like) en Jurgen Jonkers(Frans Bauer look-a-like) brengt nu ook de Marco Borsato look-a-like, Jos Cové een eigen nummer uit. Brengen de Hazessen en Bauer look-a-likes vrolijke feestnummers, Jos komt nu met een gevoelig, biografisch nummer, met de pakkende titel: Ik mis je.

Bekijk hier de clip:
Jos Cové heeft al eerder nummers geschreven. Het meest bekende nummer van Jos is "Maak me gek", bekend geworden door Gerard Joling, het kwam zelfs op 1 in de Top 40. Met "Ik mis je" brengt Jos zijn eerste singel van een nieuw te verschijnen album uit, een album dat voornamelijk gevoelige nummers bevat, allemaal uit het leven gegrepen en op een eigenzinnige manier gebracht. Echt een album om bij weg te zwijmelen.

Al zijn een behoorlijk aantal look-a-likes bezig hun eigen weg te vinden, toch blijven zij als look-a-like inzetbaar en dus te boeken bij Foppers in Concert, mochten zij hun look-a-like activiteiten staken, zal dit uiteraard in een nieuwsbericht op Foppers in Concert bekend worden gemaakt.

Bron: Foppers in ConcertDit bericht is 839 keer gelezen.

Geplaatst op: 19-11-2008 om 08:32u

Deel:
Het Whatsapp-logo Het Linkedin-logo Het Copylink-logo
Gemiddelde: 5.0/5

1x gestemd
Mijn beoordeling: